İlk konum soba sorunsalı

Dogalgaz sobasi mi petegi mi kurduracaksin oda etkin bir sebep oluyor elektrikler gittiginde tup ve dogalgaz sobasi gitmiyor
Bence soba al her ihtimale karsi kurini mi ne demissin olmadi bahcede bag da falan da kullanirsin dogalgaz geldikten sonra
Dogalgaz sobası nasıl oluyor betegi gelecek

Soba gibi cakmagi var calistirirken kullaniyorsun elektrik gitse bile cakmak ile calistiriyorsun
Daha kullanisli daha sicak abonelik alirken farkli aliyorsun ama
Hmm anladım mutfakda kullandiğimiz ocaklar Gibi.. Her odaya alınacak o zmn ama bizim ev sahibi peteklerin giriş cıkıclarını bile yaptırmış bi gaz gelecrk bide petekler

Hmm anladım mutfakda kullandiğimiz ocaklar Gibi.. Her odaya alınacak o zmn ama bizim ev sahibi peteklerin giriş cıkıclarını bile yaptırmış bi gaz gelecrk bide petekler
Kiraci misn bende kendi evine zannettim o zaman petek olacak ve sobayi almani oneririm her ihtimale karsi gerci dogalgaz cikti karadeniz den elektrikli de kullansan olur

Kiraci misn bende kendi evine zannettim o zaman petek olacak ve sobayi almani oneririm her ihtimale karsi gerci dogalgaz cikti karadeniz den elektrikli de kullansan olur
Kiracıyım tansss sanki bi soba bide ikinci el bi petek aklıma yatıyor ama bakalıö bi tasınayımda akşamları nasıl olacak bakalım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…