İlk konum soba sorunsalı

Elektrikli regülatör diyorum . Çünkü zaten kısa süreli kullanacaksınız. Sobanın en iyisi döküm sobalardir ama pahalı üç aya kendini amorti etmez ama yağlı regülatör eder.

Elektrikli regülatör diyorum . Çünkü zaten kısa süreli kullanacaksınız. Sobanın en iyisi döküm sobalardir ama pahalı üç aya kendini amorti etmez ama yağlı regülatör eder.
Anladım. Kombi gelincede kullanınca karlı olmazmı?

Anladım. Kombi gelincede kullanınca karlı olmazmı?
Yağlı regulatirler hem öyle diğer elektrikli sobalar gibi kapatınca bi anda sogumuyo ev. Ben flavel in bi modelini kullanıyorum şuan 700 TL hiç öyle çok yüksek elektrik faturası ödemedik en fazla 150 tam ödedik . Derece ayarlı yani 24 dereceye sabitliyosun düşünce sıcaklık çalışıyo taki o dereceye gelene kadar sonra kendisi tekrar kapanıyor. Ben küçük bebeğim doğduğunda almıştım merkezi sistem bi evde yaşıyorum ve Kasım gibi yaktılar o yıl oğlum Ekim'de doğdu evler soğuktu biz hep onu kullandık. Mart bitiminde kapatiyolar sonrasında da kullandık. Şimdi tayinimiz çıktı gideceğimiz yerde doğalgaz ısınma sistemi yok bu cihazdan bir tane daha alicaz. Biri oğlumun odasına biri yatak odasına . Yatak odası dakini gündüz salonda caliatiricam altı tekerlekli

Isıtıcı olarak bu yaglı eadyator dimi ama sobanında keyfi başka
Benm abim onu kullanıyor gayet güzil ısıtıyor . Hatta abim ilk aldığında fatura he kdar gelecek diye 1 ay hiç kapatmadan kullandı 3 ve 2 de bin tl gelmişti faturası. Faz da yakmıyor.. Siz kapatp açarsnz. Sobanın keyfi başka evet. Evlenene kadar sobalı evde kaldım. Keyfinin yannda ezuleti ve pisliği de çok fazla.. sabah kalk temizle doldur yak. Tütsün evin duvarları, eşyalar, perdeler pisleniyor.. evlendikten sonra bulunduğum muhitte doğalgaz gelmedi ama eşim sobayı istemedi pisliğiyle uğrşılmaz diye. Klima aldı yerine yazn serinliyoruz kışn ısınıyoruz

Yaglı petekler iyiymiş ama onlarda faturayı kabartır çok diye düşündük
O zmn kesinlikle normal soba diğerleri etrafa pek sıcak vermiyor. Ve benim fikrim kesinlikle odun sobası. Kömür çok kötü ya pisliği çok tehlikesi var eller bi şekilde ne yaparsan yap kirleniyor. Odun ateşi daha bi güzeldir

Normal sobamı kuzinemi onda kararsızım Kuzine daha cok kendini ısıtır yemeği yakar diye yorumlarda okumadım değil
Yoksa kuzineydi aklımda ki
Yok uzun yıllar kuzineli soba kullandık ne bir kere tüttü nede duvarlar is olmadı, kömürü belirli saatlerden sonra atmayın. Yemekleri, cayıda çok güzel oluyor...

Ufo tarzı elektrik faturasını çok yüksek getiriyor bence.

Sorunsalı değil sorunu.
3 ay için pahalıya kaçmayalım dersen kovalı soba al..kömür birazda fındık kabuğu ile iyi ısınırsın
Ama 3 ay için masraf yapmaya değmez.tuğralı sobalar çok pahalı..

Valla sobanın keyfi başka edebiyatına sinir oluyorum en son 7 yaşında soba görmüşsünüz aklınız yetmiyor herhalde sobalı ev hep is olur 6 aydır doğalgazlı eve geçtik valla hayat varmış sürekli duvar sil yandı mı yanmayacak mı. Kömür alırsın kaliteli çıkmaz tutuşmaz odun desen en fazla 1 saat evi ısıtır. Bir oda sıcak diğer odalar buza keser hele o soba kovalarınj kaldırmak ayrı dert. Yılda bir kere üstünde kestane pişirdi diye soba övenlere hayret ediyorum. Neyse soba almayın kömür odun alacağınız parayı faturaya verir daha fazla elektrikli soba açarsınız.

Kömür ve odun sobası ayrı mi oluyirmus biz hepsini koyuyordik :))
Kuzine nin alanı daha geniş yemek su isitmak için ideal geniş olduğu için evi de çok iyi ısıtır

Kombi yokken elbette zor olabılır ama kombi geldiğinde keyiflik olur diye düşünğyorum..

Hayatta ne kolay ki? İnsanların çoğu u taşınmayıda sevmez ama ben çok severim...

İkindi el delongi yaglı petejde baktım 700 900 arası ama ikinci ellere ne kadar güvenebilirim bilemedim

Dogalgaz sobasi mi petegi mi kurduracaksin oda etkin bir sebep oluyor elektrikler gittiginde tup ve dogalgaz sobasi gitmiyor
Bence soba al her ihtimale karsi kurini mi ne demissin olmadi bahcede bag da falan da kullanirsin dogalgaz geldikten sonra

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…