Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
3 ay için soba almaya gerek yok boşa zahmet ısıtıcı en güzeliKadıkoyden riva tarafına geçince benim için baya serin geliyor 3 ay sonra kasımda nasıl olur bilmem ben
Anladım. Kombi gelincede kullanınca karlı olmazmı?Elektrikli regülatör diyorum . Çünkü zaten kısa süreli kullanacaksınız. Sobanın en iyisi döküm sobalardir ama pahalı üç aya kendini amorti etmez ama yağlı regülatör eder.
3 ay için soba almaya gerek yok boşa zahmet ısıtıcı en güzeli![]()
Yağlı regulatirler hem öyle diğer elektrikli sobalar gibi kapatınca bi anda sogumuyo ev. Ben flavel in bi modelini kullanıyorum şuan 700 TL hiç öyle çok yüksek elektrik faturası ödemedik en fazla 150 tam ödedik . Derece ayarlı yani 24 dereceye sabitliyosun düşünce sıcaklık çalışıyo taki o dereceye gelene kadar sonra kendisi tekrar kapanıyor. Ben küçük bebeğim doğduğunda almıştım merkezi sistem bi evde yaşıyorum ve Kasım gibi yaktılar o yıl oğlum Ekim'de doğdu evler soğuktu biz hep onu kullandık. Mart bitiminde kapatiyolar sonrasında da kullandık. Şimdi tayinimiz çıktı gideceğimiz yerde doğalgaz ısınma sistemi yok bu cihazdan bir tane daha alicaz. Biri oğlumun odasına biri yatak odasına . Yatak odası dakini gündüz salonda caliatiricam altı tekerlekliAnladım. Kombi gelincede kullanınca karlı olmazmı?
Benm abim onu kullanıyor gayet güzil ısıtıyor . Hatta abim ilk aldığında fatura he kdar gelecek diye 1 ay hiç kapatmadan kullandı 3 ve 2 de bin tl gelmişti faturası. Faz da yakmıyor.. Siz kapatp açarsnz. Sobanın keyfi başka evet. Evlenene kadar sobalı evde kaldım. Keyfinin yannda ezuleti ve pisliği de çok fazla.. sabah kalk temizle doldur yak. Tütsün evin duvarları, eşyalar, perdeler pisleniyor.. evlendikten sonra bulunduğum muhitte doğalgaz gelmedi ama eşim sobayı istemedi pisliğiyle uğrşılmaz diye. Klima aldı yerine yazn serinliyoruz kışn ısınıyoruzIsıtıcı olarak bu yaglı eadyator dimi ama sobanında keyfi başka
O zmn kesinlikle normal soba diğerleri etrafa pek sıcak vermiyor. Ve benim fikrim kesinlikle odun sobası. Kömür çok kötü ya pisliği çok tehlikesi var eller bi şekilde ne yaparsan yap kirleniyor. Odun ateşi daha bi güzeldirYaglı petekler iyiymiş ama onlarda faturayı kabartır çok diye düşündük
Yok uzun yıllar kuzineli soba kullandık ne bir kere tüttü nede duvarlar is olmadı, kömürü belirli saatlerden sonra atmayın. Yemekleri, cayıda çok güzel oluyor...Normal sobamı kuzinemi onda kararsızım Kuzine daha cok kendini ısıtır yemeği yakar diye yorumlarda okumadım değil
Yoksa kuzineydi aklımda ki
Odun bacayı çabuk tıkarakşam komür atmazsak o zehirleme olmaz değilmi? Gece odunla geçirmiş olsak..
Aa neden ki ilk defa duydumOdun bacayı çabuk tıkar
Var klima sannırım onuda taktıracagız ben pek sevmen yazındda kışında sanki bana yapay hava yapıyor gibi geliyorKlima alın yaz kış kullanirsiniz
Külü çok olur ama 3 ay kullanacaksanız sorun olmaz...Aa neden ki ilk defa duydum
Kombi gelincede dursun diyoruz çünkü izalasyon yok keyiflikde yakarız...Külü çok olur ama 3 ay kullanacaksanız sorun olmaz...
Kombi yokken elbette zor olabılır ama kombi geldiğinde keyiflik olur diye düşünğyorum..Valla sobanın keyfi başka edebiyatına sinir oluyorumen son 7 yaşında soba görmüşsünüz aklınız yetmiyor herhalde sobalı ev hep is olur 6 aydır doğalgazlı eve geçtik valla hayat varmış
sürekli duvar sil yandı mı yanmayacak mı. Kömür alırsın kaliteli çıkmaz tutuşmaz odun desen en fazla 1 saat evi ısıtır. Bir oda sıcak diğer odalar buza keser hele o soba kovalarınj kaldırmak ayrı dert. Yılda bir kere üstünde kestane pişirdi diye soba övenlere hayret ediyorum. Neyse soba almayın kömür odun alacağınız parayı faturaya verir daha fazla elektrikli soba açarsınız.