İlk kız çocuğunun ismi ne olmalı?

İlk çocuğun ismi
Selmin olmalı!
Kızının ismi çok nadir ve güzeldir. Selmin isminin anlam? barış ve sevgi duygusuyla dolu olan biri anlamına gelir. Bu özelliklerin hakkını verecek bir kızın olacak ve büyünce çok güzel ve sevimli bir kadın olacaktır. Kızını dört gözle bekleyebilirsin.

Hangi çiçeği seversin süsen glayöl lotus (nilüfer ama ingilizcee). Onlar ne anam gül papatya nilüfer orkide koysana. Hangi ünlünün çocuğunun adını beğendin North West, bayıldım bayıldım zaten anasına da bayılırım.

Bu soruları ve cavapları kim hazırlamışsa tebrik ederim gerçekten çok canı sıkılmış olmalı...

Ayfer olmalı!
Ayfer isminin anlamı ayyüzlü, ay gibi güzel, parlak ışık saçan anlamına gelir. Kızının ismi hakkında çok şey anlatıyor, çünkü oda ismi gibi parlak ve etrafına ışık saçan biri olacak.

Ayfer mi :KK12:

Violet olmalı!
Kızında ismi kadar çok özel ve sıra dışı biri olacak. Yaratıcı, tatlı ve hayatınıza renk katacak bir kız çocuğu sizi bekliyor.

:KK45::KK45::KK45::KK45::KK45:

Cok merak ettim kim ki o sevmedigin ayfer :KK53:
Özel bir Ayfer yok aslında ama tam eski Türk filmlerinde, mahalleyi karıştıran dedikoducu abla ismi. Pencereden pencereye "kıııızzz Ayfeeeer bir kahveye gel de dedikodu kaynatalım" diye bağıran komşuları duyar gibiyim.
Lütfen forumdaki Ayfer'ler üzerlerine alınıp, beni parçalamasın. :KK45:

Özel bir Ayfer yok aslında ama tam eski Türk filmlerinde, mahalleyi karıştıran dedikoducu abla ismi. Pencereden pencereye "kıııızzz Ayfeeeer bir kahveye gel de dedikodu kaynatalım" diye bağıran komşuları duyar gibiyim.
Lütfen forumdaki Ayfer'ler üzerlerine alınıp, beni parçalamasın. :KK45:

hahaha dogruuu "ask yeniden" dizisindeki ayfer gibi hahahay cok güldüm :KK70:

İlk çocuğun ismi
Elmas olmalı!
Elmas isminin anlamı billurlaşmış karbondan oluşan sert değerli taştır. Kızın amaçlarına ulaşması için elinden geleni yapacak ve eninde sonunda istediğine ulaşacaktır. Tam mücadeleci ruhlu bir kızın olacak!

diyor ama ben kızım olursa ismini ahsen koyucam :)

Cenada çıktı :KK70:

İlk çocuğun ismi

Caneda olmalı!
Hoşgeldin Caneda. İsminin anlamı işten ve sevimli kişi demektir ve kızın bu isminin hakkını tam tamına verecek. O senin güneş ışığın olacak ve sevimli kişiliğin ile etrafına mutluluk saçacak.

X