Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk kez tüp bebek yaptiricam cok sorular var yardimci olurmusunuz?
- Konu Sahibi Andyou
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebeğe hazırlık tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?13-16 arasında yaparız diye tahmin ediyor doktor ben panikten kaçmazsamOpu n zaman oldu cnm
Kacamazsin kacma da . Sil bastan igneler off çekilir mi. Bi uyuyup bi uyanıyorsun o kadar...13-16 arasında yaparız diye tahmin ediyor doktor ben panikten kaçmazsam
İlk defa olduğundan sanırım bu kadar korktumKacamazsin kacma da . Sil bastan igneler off çekilir mi. Bi uyuyup bi uyanıyorsun o kadar...
Var tabiki olmaz olur mu eğer kaliteli bir embriyo elde edilirse neden olmasın :)Kizlar merhaba birsey sormak istiyorum biz tup bebege başladık 25 yasindayim adet gunumun 3. Gunu.dr gittim.sadece 1 yumurtam oldugunu gordu hemen başlayalım tedaviye dedi suan igne vuruluyorum haftaya yumurtam toplanacak tek yumurta ile hamile kalan varmi
Evet bende böyle kullanmıştım yumurta toplamadan ve çatlatmaiğnesinden bir iki gün öncesindeBugün kontrolüm vardı.doktor bu akşam itibariyle cetrotide ekledi.Gonal-f merionel ile vuracağım.Bu şekilde kullanan oldu mu?
Transfer oldunuz muEvet bende böyle kullanmıştım yumurta toplamadan ve çatlatmaiğnesinden bir iki gün öncesinde
Allah maddi manevi yardimcin olsun.. ..Benim iki kere olumsuz transferim var yaklaşık 6 ay ara verdim şimdi tekrar başlıycam İnşallah.
Amin İnşallah hepimize yardımcı olsun . Emeklerimizin karşılığı boş çıkmasın İnşallah :)Allah maddi manevi yardimcin olsun.. ..
Uyuyup uyanacaksın. Cok komik bisey. KorkmaSalı sabah yumurta toplama olacak.İlk defa olacağı İçin çok korkuyorum
Gerçekten miiiiUyuyup uyanacaksın. Cok komik bisey. Korkma
Cidden .. .. ömründe çekeceğin en güzel uyku olacak . .Gerçekten miiii
Bu akşam çatlatma iğnemi vurdum karın ağrım var hafif ama sanırım stresten.Yazdıklarınız rahatlattıCidden .. .. ömründe çekeceğin en güzel uyku olacak . .
O acıtıyor. Biraz.Bu akşam çatlatma iğnemi vurdum karın ağrım var hafif ama sanırım stresten.Yazdıklarınız rahatlattı
Evet. Haklısınız. Ben tedaviye başlayamadım. Bakalım bu önmüzdeki adeti beklyorum. Belki bu sefer öyle bir durumla karşılaşmayız.Ben Yasmin kullandım ama mantık aynı ilaç isimleri farklılaşsada yumurta büyüklükleri asagı yukarı aynı olunca hem sizin hem doktorunuzun işi kolaylaşıyor zamansız çatlamanın önüne geçiliyor yalnız kullanma talimatına dikkat edin ben biraz fazla kullanmışım bir sıkıntı olmadı ama olabilirdi de deneyimsizlik oldu bu ilacın biz faydasını gördük kendi adıma söyliyim doktor ne derse ona uyuyoruz işte
Yarin mi opuBu akşam çatlatma iğnemi vurdum karın ağrım var hafif ama sanırım stresten.Yazdıklarınız rahatlattı