Nerede tedavi oluyorsunuz. Ins kaliteli olur. Çokluk değil kalite önemli.Yarin benimde yumurta toplama inşallah kaliteli olur
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
-
Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk kez tüp bebek yaptiricam cok sorular var yardimci olurmusunuz?
- Konu Sahibi Andyou
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- tüp bebeğe hazırlık tüp bebek
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Salı sabahYarin mi opu
Yarin mi opu
Evet çok heyecan yaptım kayseri acıbadem deNerede tedavi oluyorsunuz. Ins kaliteli olur. Çokluk değil kalite önemli.
Bende çok heyecanlıyım ve korkuyorumEvet çok heyecan yaptım kayseri acıbadem de
Siz nerde yapıyorsunuzBende çok heyecanlıyım ve korkuyorum
İzmir’de israel Aruh doktorum irenbe de yapılacakSiz nerde yapıyorsunuz
Nasil gecti canim günün nasılsınİzmir’de israel Aruh doktorum irenbe de yapılacak
Kasık ağrım var ama şükür iyiyim Sizde nasıl durumlarNasil gecti canim günün nasılsın
Korktuğun gibi oldu muKasık ağrım var ama şükür iyiyim Sizde nasıl durumlar
Benimde yumurta hakkinda bilgi verdiler mi nasıl geçmişKasık ağrım var ama şükür iyiyim Sizde nasıl durumlar
Hiiiiç olmadı çok şükürKorktuğun gibi oldu mu
Embriyolarindan haber geldimi canim benimki geldiHiiiiç olmadı çok şükür
Evet geldi :) keyifleri yerindeymiş ama benim taze transfer değil dondurulup yapılacakmış.Adet oldum bundan sonra ilaç başlanacak sanırım.Sizin nasıl embriyolar?Embriyolarindan haber geldimi canim benimki geldi
Evet benim 7 taneden 1 tane kaliteli ondan da bugün biyopsi alindi genetige gittiEvet geldi :) keyifleri yerindeymiş ama benim taze transfer değil dondurulup yapılacakmış.Adet oldum bundan sonra ilaç başlanacak sanırım.Sizin nasıl embriyolar?
Senin kac tane
Benim de 8 tane donduruldu.biyopsi siz mi istediniz ? Ben yarın itibariyle coraspin ve d.kontrol hapı başlıyorum Ocak adetinden sonra transfer dedi.Coraspin yan etkisi var mı kullandınız mı hiç ?Evet benim 7 taneden 1 tane kaliteli ondan da bugün biyopsi alindi genetige gitti
Senin kac tane
Evet bende kromozom bozuklugu var ondan sart dua edin lütfen birsey çıkmasin Maşallah bu arada 8 tane çok iyi. Benim daha ilk tedavim hiçbir bilgim yok ama dr dediyse kullanin hakkımız da hayirlisi olsun inşallahBenim de 8 tane donduruldu.biyopsi siz mi istediniz ? Ben yarın itibariyle coraspin ve d.kontrol hapı başlıyorum Ocak adetinden sonra transfer dedi.Coraspin yan etkisi var mı kullandınız mı hiç ?
Çok güzel olacak herşey dua edicem size de İçinizi ferah tutmaya çalışınEvet bende kromozom bozuklugu var ondan sart dua edin lütfen birsey çıkmasin Maşallah bu arada 8 tane çok iyi. Benim daha ilk tedavim hiçbir bilgim yok ama dr dediyse kullanin hakkımız da hayirlisi olsun inşallah
hangi doktorda yaptırdınız acaba ailem trbzonda yaşıyor belki orda yaptırmayı düşünebilirimTrabzon Farabi hastanesinde