• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Saç Rengi ve Saç Boyama İlk Kez Saçımı Boyayacağım Fikir Verir Misiniz?

• Konu Sahibi Konu Sahibi Anie
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Anie

Alassea Ancalimë
Kayıtlı Üye
6 Ekim 2009
1.376
27
116
Diğer
Kızlar saçlarım kumral, ilk kez boyayacağım karar veremiyorum evde mi boyasam yoksa kuaföre mi gitsem? Renk konusunda da kararsızım, karamel, soğan kabuğu gibi bi renk düşünüyorum. Ve saçlarımı çok yıpratmayacak natural bi boya istiyorum, hangi markayı önerirsiniz??? Dün Özdilekte baya bi baktım ama karar veremedim... Yardımcı olur musunuzz :44::44::44:

Kızlar saçlarım kumral, ilk kez boyayacağım karar veremiyorum evde mi boyasam yoksa kuaföre mi gitsem? Renk konusunda da kararsızım, karamel, soğan kabuğu gibi bi renk düşünüyorum. Ve saçlarımı çok yıpratmayacak natural bi boya istiyorum, hangi markayı önerirsiniz??? Dün Özdilekte baya bi baktım ama karar veremedim... Yardımcı olur musunuzz :44::44::44:

ilkkez boyacaksın bu heyecanı kuaförde yaşamanı tavsiye ederim cnm.

fakat kendin boyarsanda garnıer boya al hiç yıprtmıyor.üstelik saça faydasıda var.zeytinyağ özlü:)

ilkkez boyacaksın bu heyecanı kuaförde yaşamanı tavsiye ederim cnm.

fakat kendin boyarsanda garnıer boya al hiç yıprtmıyor.üstelik saça faydasıda var.zeytinyağ özlü:)

Öneri için teşekkürler canım. Garnierın sitesine baktım şimdi zeytinyağlı olması hoşuma gitti, ama bal köpüğü karamel gibi bi renk istiyorum, sarılar ve kahveler var :44:

Öneri için teşekkürler canım. Garnierın sitesine baktım şimdi zeytinyağlı olması hoşuma gitti, ama bal köpüğü karamel gibi bi renk istiyorum, sarılar ve kahveler var :44:

evet bende bakmıştım yoktu o renk..ilk boyaman bence kuaförde boyat cnm

fotolarını koyduğun saçlar tek renk değil. ışıltılar gölgeler var. kuaföre gidersen iyi olur ancak kuaförde iyi yapamayabilir.:31: saçların kumralsa bir çok renk iyi tutar. palette koleston ve loreal boyalarını bir incele.

LadyYoOkie saçı yıpratmayacak markalar istiyorum bahsettiğin isimlerin hangisi daha iyi bu konuda, ayrıca köpük mü alsam :44:

Bence de ilk kezse iyi bir kuaföre boyat ve istediğin sonucu al,yoksa hayalkırıklığın büyük olur :50:

sen bilirsin canım :) ben çok pişman oldum kendi rengine dönmesini istiyorum o yüzden mat duruyor bir müddet böyle mat gezecem sanırım :D

ille boyatacagım diyorsan mutlaka kuaföre git cnm ama bana kalırsa hiç boyama :26:

Bende çokheves etmiştim ama yapmadım sonra .
Canım kendin boyamak istersen beceremeyebilirsin. Yani tutmayabilir.

benimde saç rengim kumraldı güzelim saçlarımı karamel uğruna mahvettim :14: keşke hiç yapmasaydım boya en güzeli doğal hali bak resim koyacam şimdi canım bi fikrin olsun die $Fotoğraf1154.jpg $Fotoğraf1163.jpg

Back