Henüz pik değil bu gece ya da yarın olur. Değerlendirin mutlakaMerhabalar. İlk kez ovü testi yaptım. İnnovita marka. Sizce pik olmuş mudur? Femometer uygulamasına yükledim ancak düşük diyor.
Pike çok yakın hatta pik bile denebilir bugün mutlaka ilişki olsun 1 gün arayla yarın boş sonraki gün yine değerlenirin tet yapmaya devam et at bakalımMerhabalar. İlk kez ovü testi yaptım. İnnovita marka. Sizce pik olmuş mudur? Femometer uygulamasına yükledim ancak düşük diyor.
Pik sayılır kuzum baya koyu çıkmış ikiside degerlendirin benceMerhabalar. İlk kez ovü testi yaptım. İnnovita marka. Sizce pik olmuş mudur? Femometer uygulamasına yükledim ancak düşük diyor.
Benim testim de aynen böyleydi bu ay pozitifi gördüm inşallah siz de görürsünüzMerhabalar. İlk kez ovü testi yaptım. İnnovita marka. Sizce pik olmuş mudur? Femometer uygulamasına yükledim ancak düşük diyor.
Teşekkür ederim verdiğiniz cevap içinPik sayılır kuzum baya koyu çıkmış ikiside degerlendirin bence
İnşallah teşekkür ederim aminBenim testim de aynen böyleydi bu ay pozitifi gördüm inşallah siz de görürsünüzbugün mutlaka değerlendir boş geçme
Merhaba yenidenPike çok yakın hatta pik bile denebilir bugün mutlaka ilişki olsun 1 gün arayla yarın boş sonraki gün yine değerlenirin tet yapmaya devam et at bakalım
Bir tanem tam çatlama olmamış ama çatlamaya başlamış şimdi dün değerlendirdiysen eğer eşin de Sperm problemi yoksa bugün hatta yarını da değerlendir eğer spermde problem varsa bugünü es geç yarın değerlendir ama test yapmaya devam et yarın tekrar bir test yap at bakalımMerhaba yenidenbilginize dayanarak bir şey sormak istiyoeum. Dün dediğiniz gibi değerlendirdik bugün ovülasyon testi yaptığımda silik çıktı. Bu çatlama mı demek oluyor? Dün değerlendirmiştik bugün boş bıraksak yarın değerlendirsek sorun olur mu? Bilginiz var mı acaba şimdiden teşekkür ederm
Tamam yarın tekrar test yapıp atarım teşekkür ederimBir tanem tam çatlama olmamış ama çatlamaya başlamış şimdi dün değerlendirdiysen eğer eşin de Sperm problemi yoksa bugün hatta yarını da değerlendir eğer spermde problem varsa bugünü es geç yarın değerlendir ama test yapmaya devam et yarın tekrar bir test yap at bakalım
Bugünün ovü testi bu şekilde çıktı. Sizce çatlama olmuş mu?Bir tanem tam çatlama olmamış ama çatlamaya başlamış şimdi dün değerlendirdiysen eğer eşin de Sperm problemi yoksa bugün hatta yarını da değerlendir eğer spermde problem varsa bugünü es geç yarın değerlendir ama test yapmaya devam et yarın tekrar bir test yap at bakalım
Bugünün ovü testi bu şekilde çıktı. Sizce çatlama olmuş mu?
Bugün de silikleşme var biraz ama tam çatlamadı havuç ye 4 5 tane bugün değil yarın değerlendirin yarın yine at testiniBugünün ovü testi bu şekilde çıktı. Sizce çatlama olmuş mu?
Bak böyle olucak testinBugünün ovü testi bu şekilde çıktı. Sizce çatlama olmuş mu?
Tamam teşekkür ederim Allah razı olsunBak böyle olucak testin
Ne demek canım sen at testini bakarım benTamam teşekkür ederim Allah razı olsun
Sanırım bu artık çatlama ne dersiniz ?Ne demek canım sen at testini bakarım ben
Evet çalamış canım bugünde değelendir test yapma artık bırak 17 gün sonra gebelik testi yaparsınSanırım bu artık çatlama ne dersiniz ?epey silik çıktı
Güzel haber alırsan yaz mutlakaSanırım bu artık çatlama ne dersiniz ?epey silik çıktı
Valla adete 10 gün var . 28 gün sürüyo döngüm en geçEvet çalamış canım bugünde değelendir test yapma artık bırak 17 gün sonra gebelik testi yaparsın