İlk kez ovü testi yaptım. Sizce pik mi?

evrem123

Üye
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2022
11
3
30
Merhabalar. İlk kez ovü testi yaptım. İnnovita marka. Sizce pik olmuş mudur? Femometer uygulamasına yükledim ancak düşük diyor.

Eklentiler

• IMG_0291.jpeg
    102,7 KB · Görüntüleme: 90
  • IMG_0292.png
    173,7 KB · Görüntüleme: 79
Merhabalar. İlk kez ovü testi yaptım. İnnovita marka. Sizce pik olmuş mudur? Femometer uygulamasına yükledim ancak düşük diyor.
Pike çok yakın hatta pik bile denebilir bugün mutlaka ilişki olsun 1 gün arayla yarın boş sonraki gün yine değerlenirin tet yapmaya devam et at bakalım

Pike çok yakın hatta pik bile denebilir bugün mutlaka ilişki olsun 1 gün arayla yarın boş sonraki gün yine değerlenirin tet yapmaya devam et at bakalım
Merhaba yeniden bilginize dayanarak bir şey sormak istiyoeum. Dün dediğiniz gibi değerlendirdik bugün ovülasyon testi yaptığımda silik çıktı. Bu çatlama mı demek oluyor? Dün değerlendirmiştik bugün boş bıraksak yarın değerlendirsek sorun olur mu? Bilginiz var mı acaba şimdiden teşekkür ederm

Eklentiler

• IMG_0293.jpeg
    82,8 KB · Görüntüleme: 46
  • IMG_0294.jpeg
    85,7 KB · Görüntüleme: 41
Bir tanem tam çatlama olmamış ama çatlamaya başlamış şimdi dün değerlendirdiysen eğer eşin de Sperm problemi yoksa bugün hatta yarını da değerlendir eğer spermde problem varsa bugünü es geç yarın değerlendir ama test yapmaya devam et yarın tekrar bir test yap at bakalım

Tamam yarın tekrar test yapıp atarım teşekkür ederim

Bugünün ovü testi bu şekilde çıktı. Sizce çatlama olmuş mu?

Eklentiler

• IMG_0331.jpeg
    102,6 KB · Görüntüleme: 34
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…