İnşallah hepimiz güzel haberi alırızGüzel haber alırsan yaz mutlaka
Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
İlk kez ovü testi yaptım. Sizce pik mi?
- Konu Sahibi evrem123
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #ovülasyontesti #ovülasyon
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?Adetin geçerse işte test yap sürekli günü nününe oluyosan eğerValla adete 10 gün var . 28 gün sürüyo döngüm en geç
Kızlar benim testlerimi de yorumlar mısınız en alttaki dünkü test o günü değerlendirdim en üstteki bugünku test
İlk defa ovulasyon testi yapıyorum
Canım bende ilk defa bu ay yaptım ama hiç tecrübem yok testlerin netligine bakacak olursak ilk dokuz olan pik olmuş sonrasın da çatlamis siliklestigine göreMerhaba kızlar bende ilk defa ovulasyon testi yapiyorumda yardimci olurmusunuz rica etsem
İlk pik gördün ya o zaman üst üste 3 gün ilişki diyolar catlamadan sonra da ilişki olması lazımmış senin suanda çatlamış gözüküyo yarın da silik görürsen catlamis demek bu günleri de değerlendirmen lazimMerhaba kızlar bende ilk defa ovulasyon testi yapiyorumda yardimci olurmusunuz rica etsem
10. Günümdü dun adetin pik mi degilmi emin olamiyorum pik gbi gldi bana cnku aksamina yaptim siliklesti bgn yaptm yine silik . ilk defa yaptığım icin o yuzden buraya atayim dedim tesekkur ederimCanım bende ilk defa bu ay yaptım ama hiç tecrübem yok testlerin netligine bakacak olursak ilk dokuz olan pik olmuş sonrasın da çatlamis siliklestigine göre
Evet canım ama şuan da silik olduğu için yumurtan çatlamış oluyo bugünu yarını değerlendirmeye çalıs10. Günümdü dun adetin pik mi degilmi emin olamiyorum pik gbi gldi bana cnku aksamina yaptim siliklesti bgn yaptm yine silik . ilk defa yaptığım icin o yuzden buraya atayim dedim tesekkur ederim
Bende bu ay yaptım ilk defa ama hamileliğe dair hiç bı belirtim yok ve çok strese sokacağını düşünüyorum ovulasyon testinin o yüzden bi denemeyi düşünmüyorum10. Günümdü dun adetin pik mi degilmi emin olamiyorum pik gbi gldi bana cnku aksamina yaptim siliklesti bgn yaptm yine silik . ilk defa yaptığım icin o yuzden buraya atayim dedim tesekkur ederim
Tamam canim tesekkur ederimEvet canım ama şuan da silik olduğu için yumurtan çatlamış oluyo bugünu yarını değerlendirmeye çalıs
Bencede bende hamilelik olmazsa bidahaki sefere doktora gtmeyi düşünüyorum bakalimBende bu ay yaptım ilk defa ama hamileliğe dair hiç bı belirtim yok ve çok strese sokacağını düşünüyorum ovulasyon testinin o yüzden bi denemeyi düşünmüyorum
Sizin kaç ay oldu düşünmeye başlayalı benim 11 ay olduBencede bende hamilelik olmazsa bidahaki sefere doktora gtmeyi düşünüyorum bakalim
Sizin kaç ay oldu düşünmeye başlayalı benim 11 ay oldu
Sizin kaç ay oldu düşünmeye başlayalı benim
Tamam canım anca olur daha rabbim çok bekletmesin hepimizi4 5 aydir deniyoruz bizde
Amin canim Rabbim dileyen herkese nasip etsin insallahTamam canım anca olur daha rabbim çok bekletmesin hepimizi
Evet çok koyu bugün değerlendireceksin o zaman demiBenim test yine pik oldu ama bu sefer daha net sanki