• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk kez ovü testi yaptım. Sizce pik mi?

IMG_20241202_161643.jpg

Merhaba kızlar bende ilk defa ovulasyon testi yapiyorumda yardimci olurmusunuz rica etsem

Eklentiler

• 20241210_125413.jpg
    20241210_125413.jpg
    89,3 KB · Görüntüleme: 35
Merhaba kızlar bende ilk defa ovulasyon testi yapiyorumda yardimci olurmusunuz rica etsem
İlk pik gördün ya o zaman üst üste 3 gün ilişki diyolar catlamadan sonra da ilişki olması lazımmış senin suanda çatlamış gözüküyo yarın da silik görürsen catlamis demek bu günleri de değerlendirmen lazim

Canım bende ilk defa bu ay yaptım ama hiç tecrübem yok testlerin netligine bakacak olursak ilk dokuz olan pik olmuş sonrasın da çatlamis siliklestigine göre
10. Günümdü dun adetin pik mi degilmi emin olamiyorum pik gbi gldi bana cnku aksamina yaptim siliklesti bgn yaptm yine silik . ilk defa yaptığım icin o yuzden buraya atayim dedim tesekkur ederim

10. Günümdü dun adetin pik mi degilmi emin olamiyorum pik gbi gldi bana cnku aksamina yaptim siliklesti bgn yaptm yine silik . ilk defa yaptığım icin o yuzden buraya atayim dedim tesekkur ederim
Evet canım ama şuan da silik olduğu için yumurtan çatlamış oluyo bugünu yarını değerlendirmeye çalıs

Bende bu ay yaptım ilk defa ama hamileliğe dair hiç bı belirtim yok ve çok strese sokacağını düşünüyorum ovulasyon testinin o yüzden bi denemeyi düşünmüyorum

Back
X