Evet. sizinki siliklestimi adetinize cok varmiEvet çok koyu bugün değerlendireceksin o zaman demi
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Evet. sizinki siliklestimi adetinize cok varmiEvet çok koyu bugün değerlendireceksin o zaman demi
Ben 1 hafta önce yaptım canım ovulasyon testine göre adetim yarin gözüküyo daha suan da adetimi bekliyorum değerlendirmeler yapıldı gerisi taktiri ilahi gene de insanin içine his gelir var yok diye bende hiç his yok belirti de yok onun için bu aydan ümidim yok canım başka zamanlara inşallah fazla kafaya takmıcam bundan sonraEvet. sizinki siliklestimi adetinize cok varmi
Evet yaptığım da siliklesti ama pik olan günü değerlendirebildim bide silik olduğunun ertesi gününü sadece eşimi zorlamak istemedim daha fazla stres oluyo diye olacağı zaman kaç defa olmuş ne zaman olmuş hiç birine bakmıyo olacağı varsa oluyo olmayacaksa da ne yaparsan yap olmuyo canım yaEvet. sizinki siliklestimi adetinize cok varmi
Gebelik olur insallah canim. aynen öyle bende hic ummadigim ayda hamile kaldim ama 17. Haftada sonlandirmak zorunda kaldikTam günüm pazar gününü gösteriyo bazen erken bazen geç adet olabiliyoruz günü farklılasiyo ne zaman gelir bakalım
Çok geçmiş olsun canım çok zor bı durum kalbî mi durdu Allah'ım tekrar aynı sevinci yaşatsin inşallah benim de ilk gebeliğim dış gebelik oldu onu çok atlattım. Çok şükür sonra sağlıklı bı gebelik yaşadım bı yavrum var ona kardeş istiyorum yanlız kalmasın diye 11 aydır deniyoruz ama olmadıGebelik olur insallah canim. aynen öyle bende hic ummadigim ayda hamile kaldim ama 17. Haftada sonlandirmak zorunda kaldik
Senin âdete var o zaman dahaEvet. sizinki siliklestimi adetinize cok varmi
Noral tüp defekti kafatasinda delik vardi kalbi bobrekleri bide ödem olmustu sonlandirmak zorunda kaldik Rabbim kimseye yasatmasin doğurup topraga vermek cok zor. Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin insallah canmÇok geçmiş olsun canım çok zor bı durum kalbî mi durdu Allah'ım tekrar aynı sevinci yaşatsin inşallah benim de ilk gebeliğim dış gebelik oldu onu çok atlattım. Çok şükür sonra sağlıklı bı gebelik yaşadım bı yavrum var ona kardeş istiyorum yanlız kalmasın diye 11 aydır deniyoruz ama olmadı
Ben 28 günde bir oluyorum 27 aralikda olmam lazm daha var yani benmkine insallah olur bu aySenin âdete var o zaman daha
Merhaba sonucunuz ne oldu merak ettim bende testten alacağımMerhaba yeniden bilginize dayanarak bir şey sormak istiyoeum. Dün dediğiniz gibi değerlendirdik bugün ovülasyon testi yaptığımda silik çıktı. Bu çatlama mı demek oluyor? Dün değerlendirmiştik bugün boş bıraksak yarın değerlendirsek sorun olur mu? Bilginiz var mı acaba şimdiden teşekkür ederm
Evet senin daha varmış hakkimizda hayırlısı olsunBen 28 günde bir oluyorum 27 aralikda olmam lazm daha var yani benmkine insallah olur bu ay
Çok üzüldüm canım Allah'ım kimseye yaşatmasın ama yarın ahirette o cennet kuşu seni cennetin kapısında bekleyecek şefaatçi olacak orda kavuşacaksınız inşallahNoral tüp defekti kafatasinda delik vardi kalbi bobrekleri bide ödem olmustu sonlandirmak zorunda kaldik Rabbim kimseye yasatmasin doğurup topraga vermek cok zor. Rabbim sanada tez zamanda nasip etsin insallah canm