- 24 Aralık 2007
- 9.169
- 28.820
kızlar bebekelerinizi hiç yatılıya anneanne veya babaanneye bıraktınızmı
evetse kaç aylıktı
benim kızım 19 aylık olacak daha hiç bırakmadım gece
gündüz bırakıyorum haftada 1 felan
ama akşam almaya gidiyoruz
bazen eşim ile özellikle haftasonları başbaşa kalmak istiyoruz, arkadaşlarlan beraber eğlenmek istiyoruz felan o durumlardada babaanne ve dedesi (annemeler burda oldu zaman benim annem) bizde kalıyorlar kızımızı bırakıp gidiyoruz; ya ben uyutup gidiyorum yada babannesi bizden sonra uyutuyor gece geldiğimizde mışıl mışıl uyumuş oluyor zaten
ama bazen eşim ile konuşuyoruz babaşa ve arkadaşlarlan eskiden çok programlar yapardık haftasonu günü birlik biyerlere gider bi gece otelde kalır dönerdik felan
gene yapalım diyor eşim, buna ikimizinde ihtiyacı var diyor
anneme bırakalım ve gidelim diyor
bende karşı çıkıyorum daha çok küçük birakamayız diye
babannesini çok seviyor zaten oda sağolsun gözü gibi bakıyor
o konuda içim rahat
babaannesi geldiği zaman rahat uyusun diye park yatak yemeğini rahat yesin diye mama sandalyesi bile aldı kızıma oyuncaklar felan o biçim, yani gerçekten kadın inanılmaz derecede düşkün ve en az benim kadar güzel bakıyor içim çok rahat
ama çokmu küçük genede
ne bilim işte sanki durmazmış gibi geliyor gece
yada o dursa bile ben yapamazmışım gibi geliyor
fikirlernizi alabilirmiyim
evetse kaç aylıktı
benim kızım 19 aylık olacak daha hiç bırakmadım gece
gündüz bırakıyorum haftada 1 felan
ama akşam almaya gidiyoruz
bazen eşim ile özellikle haftasonları başbaşa kalmak istiyoruz, arkadaşlarlan beraber eğlenmek istiyoruz felan o durumlardada babaanne ve dedesi (annemeler burda oldu zaman benim annem) bizde kalıyorlar kızımızı bırakıp gidiyoruz; ya ben uyutup gidiyorum yada babannesi bizden sonra uyutuyor gece geldiğimizde mışıl mışıl uyumuş oluyor zaten
ama bazen eşim ile konuşuyoruz babaşa ve arkadaşlarlan eskiden çok programlar yapardık haftasonu günü birlik biyerlere gider bi gece otelde kalır dönerdik felan
gene yapalım diyor eşim, buna ikimizinde ihtiyacı var diyor
anneme bırakalım ve gidelim diyor
bende karşı çıkıyorum daha çok küçük birakamayız diye
babannesini çok seviyor zaten oda sağolsun gözü gibi bakıyor
o konuda içim rahat
babaannesi geldiği zaman rahat uyusun diye park yatak yemeğini rahat yesin diye mama sandalyesi bile aldı kızıma oyuncaklar felan o biçim, yani gerçekten kadın inanılmaz derecede düşkün ve en az benim kadar güzel bakıyor içim çok rahat
ama çokmu küçük genede
ne bilim işte sanki durmazmış gibi geliyor gece
yada o dursa bile ben yapamazmışım gibi geliyor
fikirlernizi alabilirmiyim
Son düzenleme: