İlk kez hiç olmadığı kadar aklım karisti. Güvenim kırıldı. Neden bu şekilde davranıyor?

felicies

Üye
Kayıtlı Üye
19 Ekim 2020
99
61
31
Merhabalar herkese öncelikle aranıza yeni katildim, sevgilim 32 ben 26 yasindayim. 2 yıl önce kizlarsoruyor.com dan tanışmıştık. Başıma hiç böyle bir şey geleceğini bilmezdim ama adamla konuştukça konuştum, buluştuk tanıştık sevgili olduk. Ayrı şehirlerdeyiz o Ankara'da ben Antalya'da yaşıyordum öğrenciydim o zamanlar. Şimdi çalışıyorum istanbul dayım. Bana mezun olsan anında takicam yüzüğü derdi hep ama öyle bir şey olmadı tabi. O zamanlar da toyluk tabi heves edip beklentiye girmiştim. Sonra is hayatına girdikçe çevresinden cekindigini hissettim rahmetli annesi seni kim zehirliyor filan demiş babası ne işin var Antalya'ya gidip duruyorsun boşuna para harciyorsun vs dermiş. Gel zaman git zaman İstanbul'da yalnız yaşamaktan aşırı bunaldım ve ayda 2 kere haftasonu görüştükten sonra Ankara'ya dönmesi bana ağır gelir oldu. Ne olucaz dediğimde ben de düşünmedim yerin sürekli değişiyor dedi çünkü pandemiden dolayı ailemin evine Antalya'ya geldim burdan calisiyorum. Nisan da tayin isticem yanına dedi. Sonra aniden annesi vefat etti. Tabi işler iyice kötüye sardı. Taziyeye gitmek istedim önce gel dedi yanımda olmanı isterim dedi sonra da ailem hoş karşılamaz dedi. Annem beni uyarmıştı Allah şifasını versin ama kapılma bu kadar dedi.. neyse zaten gorusememeye başladık tlfnda en son 5 gün önce konusmusuz, tek tük msj atar nöbetteyim hastanedeyim der geçerdi. Dün gece iyice icerlendim kizlarsoruyora girdim bir baktım birilerini takip etmiş profil resmi değiştirmiş, xperi yükselmiş bu zamana kadar hep takılmış oralarda demek ki. Ben hesabımı silmiştim Google'dan linkten baktım. Sordum gece kandirmadim seni başkasıyla konuşmadım dedi. Daha önce de tinder bildirimi görmüştüm telefonunda 6 7 ay önce. Keşke zamanında yüzüne vursaydim, bana kullanmadım tinder dedi. Ben usteleyince ayrılmak istiyorum deyince tlfna indirdim uygulama neymiş diye baktım sadece dedi. Hala kizlarsoruyorda biriyle konuşup konuşmadığını açıklık getirmedi. Ben de mal mal annesi vefat etti ne yiyip ne iciyo diye kederleniyordum. Kendimi enayi gibi hissediyorum..

Yanlis anlamayın internet tanışmalarına çok karşı bir insan değilim buna rağmen o sitede öyle şeylere şahit oldum ki düzgün insan çıkacağına olan güvenim sıfırın altında. :KK43:

Muhtemelen oradan sizin gibi çok kişi yedeklemiş takılmış evet.
Nöbetlerde iyi xper yapmışsın derdim ben olsam ve bitirirdim..

Kafanız karışmasın çünkü durum gayet net. İlişkiniz bitmiş. Zaten bir süredir uzatmaları oynuyormuş.

Enayiliği falan bırakın önünüze bakın. 2 yıl nedir ki? Siziinle beraberken başkalarıyla görüşen o siz niye enayi oluyorsunuz? Bazen insan görmek istemiyor bazı şeyleri. Enayi falan değilsiniz.

Daha aramayın sormayın konuşmayın.:stop:

Kafanız karışmasın çünkü durum gayet net. İlişkiniz bitmiş. Zaten bir süredir uzatmaları oynuyormuş.

Enayiliği falan bırakın önünüze bakın. 2 yıl nedir ki? Siziinle beraberken başkalarıyla görüşen o siz niye enayi oluyorsunuz? Bazen insan görmek istemiyor bazı şeyleri. Enayi falan değilsiniz.

Daha aramayın sormayın konuşmayın.:stop:
Artık sıkıldım uzun süreli ilişkilerden karşımdaki erkeği sikmiyorum hayatına müdahale etmiyorum sonu böyle bitiyor.

Tüm mesaj çöpe gitti iyi mi, düzenleyemiyorum da🤣🤣

Yine de fikrim değişmedi, ailesinden çekindiği belli.
Sizi millet görecek diye çekinen, hoş karşılamayan bir adam kısa paçalıdır...
Bence çöpe gitmemiş ben de sizin gibi anladım. konu sahibi "rahmetli annesi seni kim zehirliyor böyle demiş" diye yazmış. Babası da "ne işin var antalyalara gidip duruyosun, boşuna para harcıyosun" demiş.

Artık sıkıldım uzun süreli ilişkilerden karşımdaki erkeği sikmiyorum hayatına müdahale etmiyorum sonu böyle bitiyor.

Sikmamak, müdahale etmemek lütüf degil, olmasi gereken. Ancak sen toydun, o sahis ile yeni gözlerini açmistin ve o kiside ana kuzusu, güvenilir bir tip olmadigindan yürümedi tabiki.

Her iliski evlilik ile sonuçlanacak degil. Degmeyen insan ile vaktini kaybetme. Gençsin daha, en güzel yillarini yasiyorsun farkinda degilsin. Sorumlulugun yok, ailenin yanindasin. Bu adamada yol ver gitsin. Baska erkekmi kalmadi sanki.

Kaç yaşında bu adam? Is güç sahibi evlenmeyi düşünen biri olduğuna göre kazık kadar olduğu belli. Kazık kadar adam kizlarsoruyor'da ne yapıyor acaba ben onu merak ettim? Tinder denen fuhuş yuvasını merak edip indirmesine hiç değinmiyorum bile

Sikmamak, müdahale etmemek lütüf degil, olmasi gereken. Ancak sen toydun, o sahis ile yeni gözlerini açmistin ve o kiside ana kuzusu, güvenilir bir tip olmadigindan yürümedi tabiki.

Her iliski evlilik ile sonuçlanacak degil. Degmeyen insan ile vaktini kaybetme. Gençsin daha, en güzel yillarini yasiyorsun farkinda degilsin. Sorumlulugun yok, ailenin yanindasin. Bu adamada yol ver gitsin. Baska erkekmi kalmadi sanki.
Daha önce de 4 yıllık bir ilişkim bitmişti farklı sebeplerden. Dediğiniz çok doğru hayatın en güzel yılları ailenin yanında olduğumuz yıllar,ama insan farkedemiyor. Tek pişmanlığım erkekler yüzünden bazı şeylerden fedakarlık etmek oldu. İlişkinin olması kadının eğitim ve iş hayatını ssekteye uğratıyor çünkü adam kadının aklına evliliği sokuyor mecburen bazı şeylerden vazgeçiyorum. Ona bu kadar bağlanmamış olsaydım farklı planlarım vardı iş hayatımla ilgili.

Sizin ilişkiniz zaten bir yere gitmiyormuş.Bunun üstüne bir de muhtemelen aldatılıyorsunuz.Tinderdan sadece merak edip bakıp indirene bildirim niye gelsin,bakar silersin.

Bir de kızlarsoruyor’dan sevgili bulmayı nasıl başardınız gerçekten merak ettim

Kaç yaşında bu adam? Is güç sahibi evlenmeyi düşünen biri olduğuna göre kazık kadar olduğu belli. Kazık kadar adam kizlarsoruyor'da ne yapıyor acaba ben onu merak ettim? Tinder denen fuhuş yuvasını merak edip indirmesine hiç değinmiyorum bile
32 yaşında 33 e girecek yakında. 7 yıldır çalışan biri. Korkak birisi adım atmaya cesaret edemedi bu zamana kadar,annesi vefat edince de benim demeye yüzüm olmadı. Şimdi de bu olaylar beni sarsti

Daha önce de 4 yıllık bir ilişkim bitmişti farklı sebeplerden. Dediğiniz çok doğru hayatın en güzel yılları ailenin yanında olduğumuz yıllar,ama insan farkedemiyor. Tek pişmanlığım erkekler yüzünden bazı şeylerden fedakarlık etmek oldu. İlişkinin olması kadının eğitim ve iş hayatını ssekteye uğratıyor çünkü adam kadının aklına evliliği sokuyor mecburen bazı şeylerden vazgeçiyorum. Ona bu kadar bağlanmamış olsaydım farklı planlarım vardı iş hayatımla ilgili.

Kusura bakma ama bu adamin suçu degil, hayatinda aldigin kararlarin sorumlulugunu almalisin. Yasin 26, sevgili oldugunda 23tün. Ben o yaslarda evlilik deyince gülmem gelirdi.

Ve halen hiçbirsey için geç degildir. Hayatindaki hayallerin pesine git. Ve sevgilin olacaksa, senin bu hayallerini destekleyen biri ile olsun.

Sizin ilişkiniz zaten bir yere gitmiyormuş.Bunun üstüne bir de muhtemelen aldatılıyorsunuz.Tinderdan sadece merak edip bakıp indirene bildirim niye gelsin,bakar silersin.

Bir de kızlarsoruyor’dan sevgili bulmayı nasıl başardınız gerçekten merak ettim
Şans eseri oldu hiç kimseye de cvp vermezdim orda şansıma bı ona cvp verdim boşuna sureklendim gittim pesinden

Bu adam ne iş yapıyor? Evlilik yaşı vs geldiğini birisi söylememiş mi artık arayışları bırakması gerektiğini falan

X