Saç Rengi ve Saç Boyama ilk kez boyatıcagım sizce nasıl olur?

axi___

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2009
400
33
118
A.B.D.
saçlarımda ufak bir degişiklik yapmak istiyorum uçlarını boyatmak istiyorum yaşım 19 oldugu için şimdiden boya yapmak istemiyorum saçlarımın dogal rengini kaybetmesinide istemiyorum.. esmer oldugum için kızıl gibi bir rek düşündüm.. siz ne düşünürsünüz daha önce saç uçlarını boyatan var mı resim filan paylaşırsanız sevinirim..

cahilligimi mazur göründe gölge dediginiz şey saç aralarına ara ara yapılan boya mı oluyordu :)

estğ.gölge dediğim saçının renginden 3 4 ton açık yaptırabildecğin sık sık yapılan boya oluyo...balyaj daha kalın ve ara ara olur...en doğal duran gölge bence ayrıca saçının orjinal renginide bozmazsın

ama ben öyle büyük bi degişiklik olsun istemiyorum o bile cok benim için :)

krepe balyaj yaptır canım. saçları tutamlar halinde krepeliyorsun sonra sadece uçta kalan kısımlarına açıcı sürüyorsun ama sen saçını hiç boyamadığın için kendi saç renginden birkaç ton daha açık bir renk boyayı sürebilirsin. saçlarını yıkayıp tarayınca sanki uçlar güneşten doğal olarak açılmış gibi bir görüntü oluyor. ben henüz yaptım. istersen bununla ilgili açtığım konuya bakabilirsin. ama daha fotomu koyamadım. bir iki gün içinde koyarım...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…