Web uygulamasını kur
How to install the app on iOS
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
- Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.
Son kullanma tarihi geçmiş, bayatlamış bir tarayıcı kullanıyorsanız. Mercedes kullanmak yerine tosbaya binmek gibi... Websiteleri düzgün görüntüleyemiyorsanız eh, bi zahmet tarayıcınızı güncelleyiniz.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Modern Web standartlarını karşılayan bir tarayıcı alternatifine göz atın.
Aşılama İlk kez aşılama tedavisi olanlar 2021
- Konu Sahibi hulya7
- Başlangıç Tarihi
-
- Etiketler
- #aşılama #tüpbebek #bebek
Aşılama Yöntemleri ve Tecrübelerimiz
Ayrıntılı Düzenleme
Kimler kimler yazdı?- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
İşlemden sonra hemen kaldırdı mı seni canım inş tutar sanada dua edeceğimCanım bende gonal-f 450 kullandim 2 yumurtam gelişti sonra çatlatma iğnemi oldum ve 36 saat sonra aşılamam gerçekleşti ve hiç ağrı sızı olmuyor 2 dakika sürdü . Ama süreç yoruyor insani biraz. Şuan 1 hafta var beta hcg yaptırmama inşallah tutmuştur.
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Bnm hocam muayane odasında olck dedi kaç dk uzandrr acaba . bide spermler çipli sperm yıkama ile ayrıştırılacakmş20 dakika uzandım canım işlemden sonra. Sonra normal hayatıma geri döndüm. Ama yine de bir kaç gün dinlendim.
- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
Merhaba ben 9 ocakta asilama olmustum malesef tutmadi suan 2. Asilama tedavisindeyim bakalm . Ama ilkindende hamile kalan cok canim icini ferah tut :)Kızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kısa süre önce aşılama oldum ilk kez ve sonuç bekliyorum. Acaba aranızda ilk kez aşılama yaptırıp testi pozitif çıkan var mı?
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
İnş bu kez tutar canımMerhaba ben 9 ocakta asilama olmustum malesef tutmadi suan 2. Asilama tedavisindeyim bakalm . Ama ilkindende hamile kalan cok canim icini ferah tut :)
- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
Amin insallah bakalmm kismet artik :/ pek umudm kalmadi ama Allaha kalmis artikİnş bu kez tutar canım
İnşallah canım. Hayırlıysa olsun inşallah. Benimde 7.günüm . Belirti aramak şu an için çok saçma gibi. Çatlatma iğnesinden sanırım ara ara kasiklarimda hafif bi ağrı giriyor.Canım benimde ilk aşılamam 6. Günüm işllah güzel sonuçlar alırız
Belirti için çok erken evet canım benimde dün enterasan şekilde bacaklarım ağrıdı ben biraz aceleci bi insanım bir meraklıyım idrar testi yaptım silik çizgi çıktı çatlatma iğnesinin etkisi ama biliyorum 3 sonra tekrar yapacağım işllah güzel sonuç alırızİnşallah canım. Hayırlıysa olsun inşallah. Benimde 7.günüm . Belirti aramak şu an için çok saçma gibi. Çatlatma iğnesinden sanırım ara ara kasiklarimda hafif bi ağrı giriyor.
Bence bekle. Doktorunun söylediğinide düşünüyorum ama. Bana 15 gün sonra yapmamı söyledi. İnşallah pozitifleri görürüz canım. Allah kimseyi umut ettiği yolda hayal kırıklığı yaşayanlardan eylemesin. Dualarım seninle.Belirti için çok erken evet canım benimde dün enterasan şekilde bacaklarım ağrıdı ben biraz aceleci bi insanım bir meraklıyım idrar testi yaptım silik çizgi çıktı çatlatma iğnesinin etkisi ama biliyorum 3 sonra tekrar yapacağım işllah güzel sonuç alırız
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Aşılama anında Rabbim ruh üfleyen sensin diye dua etmek lazımmışAmin insallah bakalmm kismet artik :/ pek umudm kalmadi ama Allaha kalmis artik
- 24 Ocak 2021
- 395
- 185
- 18
- 33
Bi de oyle deniyelim bakalim :)Aşılama anında Rabbim ruh üfleyen sensin diye dua etmek lazımmış
- 16 Aralık 2018
- 3.234
- 5.122
- 108
Elini karnına koy sonuçlanana kadar hem onu hemde rabbi hebli mines salihin çekBi de oyle deniyelim bakalim :)
- 31 Ocak 2021
- 55
- 41
- 3
- 45
- 12 Nisan 2019
- 24.140
- 38.336
- 598
Ben varım ilk aşılamada pozitif gördüm, fakat 9 haftalık düşük yaptım, dun ikinci aşılama için iğneye basladımKızlar merhaba aranıza yeni katıldım. Kısa süre önce aşılama oldum ilk kez ve sonuç bekliyorum. Acaba aranızda ilk kez aşılama yaptırıp testi pozitif çıkan var mı?