ilk iş

moorr

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
4 Kasım 2014
5
0
1
34
Merhaba arkadaşlar hayatımda ilk kez bir işte çalışıyorum daha önce hiç çalışmamıştım bi şirkette müşteri ilişkileri asistanı olarak başladım kendimi sürekli diken üstünde hissediyorum sanki iş var da ben yapmıyormuşum gibi ve ilk kez işte çalışan biri için biraz dikkat gerektiren bir işim var ve dolayısıyla birşeyler unutulduğunda ben suçlu konuma düşüyorum acaba ilk işinde ne yapacağını bilemeyen bitek benmiyim?

Selam,yeni işin sana hayırlı olsun. Ben halen iş arıyorum. Yeni başladığın bir yer, ilk iş haliyle biraz heyecan normal ancak fazla kasma derim ben. Bir ay sonra alışıyormuşsun. Ancak şu var hata yaptığında kalkıp seni dövmeyecekler ya. Hata yapa yapa öğrenirsin. Bir de anlamadıysan mutlaka sor. Fazla yardım edemedim tecrübem olmadığı için. İyi çalışmalar olsun. :)

Önerilerin için teşekür ederim ztn artık biraz daha rahatladım gibi bidaha aynı stresi yaşamam umarım.bu arada umarım sen de istediğin gibi bir iş bulursun yakında

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…