• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ilişkimde nasıl böyle bişey olur

Sahtemelek

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2014
14
0
86
34
Ankara
Sevgilimle ilişkiye girdik ilk defa böyle bişey yaşadım ama çok tuhaf bir sorun var ne acı çektim nede kan geldi ve rahat bir şekilde hiç zorlanmadan girdi çok moralimbozuldu kimseyle hiç bişey yaşamadığım halde nasıl böyle bişey olur hadi kan gelmesini bile geçtim nasıl bu kadar geniş olur kimseyle hiç bişey yaşamamıştım neden olabilir bu? Sevgilim çok geniş olduğunu bu yüzden bişey hissedemediğini söyledi

Sevgilimle ilişkiye girdik ilk defa böyle bişey yaşadım ama çok tuhaf bir sorun var ne acı çektim nede kan geldi ve rahat bir şekilde hiç zorlanmadan girdi çok moralimbozuldu kimseyle hiç bişey yaşamadığım halde nasıl böyle bişey olur hadi kan gelmesini bile geçtim nasıl bu kadar geniş olur kimseyle hiç bişey yaşamamıştım neden olabilir bu? Sevgilim çok geniş olduğunu bu yüzden bişey hissedemediğini söyledi
büyük ihtimalle geniş kızlık zarına sahipsin cnm seni anlayabiliyorum sana inanmıyorsa yapacak birşey yok birlikte özel hastahaneye gidin kızlık zarının geniş olduğunu söyleyecektir başka biriyle ilişki yasamadiysan.. Ve belki de sende sorun yoktur sorun karşı taraftadır küçük olabilir ona bunu soyleseydin sende kendini ezdirme

Oha , o ne demek ya çok genişti hiç bir şey hissedemedim .
Komşum doğum yaptığın da doktor adını biyonik kadın koymuş beş kilo çocuk doğurdu diye.
Onun bile toparlamış vajinası .
ilk ilişkide geniş olacak ve hiç bir şey hissetmeyecek hiç normal değil.Arkadaşın dediği gibi sevgilin penis çok ufak olabilir.

Konu fake kokuyor ya neyse.

Yok konu fake değil gerçek maalesef çok üzülüyorum ağlamaktan düşünmekten mahvoldum ben zarda değilim zar esnektir belki ama içi nasıl geniş olur ben bile hissediyorum içime girdiğinde geniş olduğunu kocaman gibi benim bu sekılde bı hayatım olamaz ki sevgılım bile böyle olunca senı bpzmamış oluyorum ben diyo kahroluyorum

geniş olabilir ama daha önce ilişki yaşamış olsan da hissedemeyecek kadar olamaz. çok mu ıslandın. fazla ince küçük olabilir mi penisi?onun da ilk mi? asıl mesele size inanmaması ne demek ben bozmuş olmuyorum.bozmak nedir ayrıca.hissedemedim falan. bu kadar özel ve sizin cinsel yaşamınızı etkileyecek lafları bu kadar hoyratça kullandığına göre sevgilinizle aranızda daha büyük problemleriniz var bence.

geniş olabilir ama daha önce ilişki yaşamış olsan da hissedemeyecek kadar olamaz. çok mu ıslandın. fazla ince küçük olabilir mi penisi?onun da ilk mi? asıl mesele size inanmaması ne demek ben bozmuş olmuyorum.bozmak nedir ayrıca.hissedemedim falan. bu kadar özel ve sizin cinsel yaşamınızı etkileyecek lafları bu kadar hoyratça kullandığına göre sevgilinizle aranızda daha büyük problemleriniz var bence.

Doktora gidicem ama bununla ilgili hangi bölüme gitmeliyim

Jinekoloji herhalde.

Bence olabilir her kadinin vajina genisligi farkli oluyor. Erkek arkadasinla ilgili bir problem de olabilir mesela yavas davrandiysa canin acimamis olablr
Bircok kadindan kan gelmedigini de duymustum.

Bunu dusunup canini sikmaktansa yasadiginiz seyin keyfini cikarin diyorum ben.

Problem deken yavas davranma problem degil iyi bir sey. Penis boyutundaki problemdwn soz ediyordum :D

Sen ne bakıyorsun sevgiline. Kendisininki küçüktür, kabul etmek istemediği için bulmuş senin gibi bilmeyeni, seninki geniş diyor.
Çok rahat oldu demekki, herkesinki acıyıp kanayacak diye bir şart yokki zaten. Hatta normal şartlar altında acımaması gerek, kendini kasarsan acır. Ama türk milleti illa kan ve acı görmek ister öyle şartlanmış. Ayrıca vajina ilişki sırasında genişliyor bitince yine daralıyor. Doktor söyledi bunu bana. Tıpkı doğum gibi.

Ne güzel işte canın yanmamış, millet neler çekiyor yapana kadar.
Bence durum net. Sevgilin saçmalamış kendisininkinin küçüklüğünü kapatmak için. Seni bozmamış oluyorum lafı da çok çirkin ayrıca.

Sen ne bakıyorsun sevgiline. Kendisininki küçüktür, kabul etmek istemediği için bulmuş senin gibi bilmeyeni, seninki geniş diyor.
Çok rahat oldu demekki, herkesinki acıyıp kanayacak diye bir şart yokki zaten. Hatta normal şartlar altında acımaması gerek, kendini kasarsan acır. Ama türk milleti illa kan ve acı görmek ister öyle şartlanmış. Ayrıca vajina ilişki sırasında genişliyor bitince yine daralıyor. Doktor söyledi bunu bana. Tıpkı doğum gibi.

Ne güzel işte canın yanmamış, millet neler çekiyor yapana kadar.
Bence durum net. Sevgilin saçmalamış kendisininkinin küçüklüğünü kapatmak için. Seni bozmamış oluyorum lafı da çok çirkin ayrıca.

Keşke acısaydı bu kadar üzülmesiydim kahroluyorum böyle oldukça yeri geliyo böyle olduğu için evlenmiyceğini söylüyo belki onunki kalın değil ama ona bunu söyleyemem çok kötü olur durum o bana geniş bi çok şey diyo ama ben diyemiyorum bunun için doktora gidicem cok üzülüyorum sevdiğim kişiyle bi hayatım olamıycak diye

Sevgiliniz ilişkide boşaldıysa demek ki hissetmiştir. Bence fazla takmayın. Bence hem siz fazla ıslanmışsınızdır hemde sevgilinizin penisi ince olabilir.

Seni bozmamis oluyorum diyo sende bu cok normal bi cumleymis gibi oturup kahroluyosun.

Yerinde olsam o adami guzel bozardim
Bozmak neyse artikk:KK62:

sevdiğin adam seni sevmiyor canım kendini kullandırma sevse emin ol bunların pek bir öneemi olmazdı kahrolmazdın... ayrıca güvende yok ortada neyin peşinde bu kadınlar bilmiyorum seviyorum seviyorum diye ayaklarına paspas oluyosunuz nerde kaldı GURUR !!!!!!

Canım o dediğin mümkün olamaz ben de katılıyorum arkadaşlara .
Yani doğumdan sonra bile kendini toparlayan bi organdan bahsediyoruz burda :KK14:
Kendisininkinin ufaklığını kapatmak için söylemiş bence de .
Bunun için ağlamaya sızlanmaya dövünmene gerek yok .
Ayrıca evlendikten sonra doğum yapınca doktoruna rica edersen gereken işlemi yapar (diye biliyorum)

Yok konu fake değil gerçek maalesef çok üzülüyorum ağlamaktan düşünmekten mahvoldum ben zarda değilim zar esnektir belki ama içi nasıl geniş olur ben bile hissediyorum içime girdiğinde geniş olduğunu kocaman gibi benim bu sekılde bı hayatım olamaz ki sevgılım bile böyle olunca senı bpzmamış oluyorum ben diyo kahroluyorum

Bu ne seviyesizlik ya.Hem sen kıza sahip ol hem yok çok geniş yok zevk
alamıyorum de.Ne zannediyor bu adam kendini.:KK34:
Siz vajinanızı kendinize dert etmeyin.Asıl sorun ilişkinizin seviyesizliği.

Prim vermeyin şu tarz erkeklere paşama bak kendini rahatlatmış sonra yok genişmiş yok zevk almamışmış...
Sen de gelmiş üzülüyosun burda...

Back