İlk ilişkim

VALLA EN DOĞRU MESAJ TEBRİK EDERİM. Konu sahibi güçlü olmalısın

tebrik ederim; bu konudaki en mantıklı ve doğru yanıtlardan biri olmuş.

Kendini ne kadar kötü hissederse hissetsin,kendine biraz bile saygısı olan bir birey “kızlık zarı dikimi ameliyatı”adı verilen kadınları aşağılayıcı iğrenç operasyonu yaptırmamalıdır.

Adam sana tecavüz etmiş, bunu farkındamısın bilmiyorum? Kendini o duruma sokman dur diyince durmayacak anlamına gelmez.
Sana mesaj atan bir herifin başkalarına da attığını düşünmedin mi? O kadar soru var ki..
Sormayacağım.
En önemlisi bu adamı şu an hayatından çıkarman lazım. Kendini bir halt sanan abaza. Böyle pisliklerden ne sevgili ne de koca olur. F*** buddy bile olmaz düşün.. o kadar kendini düşünen bencil egoist iğrenç bir varlık.
Biliyorum şu an her şey başına yıkılmış gibi geliyor ama inan dünyanın sonu değil, unut gitsin.. daha kötü şeyler yaşama, iradeni kullan.

Üzülme canım belli ki adam değil görüştüğün kişi. Bakirelik için evliliğe kadar gitme sakın. Birde evliyken konu açma buralarda yok eşim beni aldatiyor yok sövüyor diye çünkü başta da dediğim gibi adam degil bu pislik.

Bekarete önem vererek evlenmistim ben.bekarken benim başıma senin olay gelseydi evet takabilirdim kafama.eğer seninde kafana takiliyorsa iki yol var gibi...ya tamir ettiricen ki var diyorlar bunun yolu yada o pislikten şikayetçi olarak enazindan kendine yapılan bu haksızlığa direnmiş olacak ve o pisligin yanına kar olmayacak bu durum.

Doğru olan bu ama insanların düşünceleri ve yaptığı şeyler her zaman paralel olmayabiliyor. İnanılmaz bekaret takıntısı olanlar bir şekilde ilişki yaşayabiliyorlar. Ve sonu kadın için hüsran oluyor; depresyona girenler, intihar edenler, ilişki yaşadığı erkekle sırf birlikteliği devam etsin diye sözlü, fiziksel şiddete, baskıya, tehdite maruz kalmayı kabul edenler... İnsan yaşamı söz konusu olduğunda bazı istisnalar olabilir diye düşünüyorum. Bunun dışında evet bir birliktelik yaşıyorsa bunun sonuçlarını göze alıp, kendisi gibi bu konuda bir hassasiyeti olmayan kişilerle birlikte olmalı. Mesela ben öyle yapıyorum. Diğeri kendimize saygısızlıktan da önce karşımızdakini kandırmak oluyor.

Zaten adam ten uyumundan bahsetmiş sana otele gidince neler olucağını tahmin etmissindir herhalde

Fake gibi geldi bana.
Çok sakinlikle yazılmış ve geri dönüş yapılmamış sonlara doğru.
Bilemedim.
eğer gerçekse zaten bu tecavüz

O yüzden adamın sana acitasyon yapacaksın demelerine kanma.
Görüşme bence.
Zaten engel yok diye düşünüp sürekli beraber olmak için gelir yanına.

okumuşsun ama yazık sende okumuş cahilsin

Midem bulandı ya iğrendim resmen ne kadar ucuzsunuz herkes kendine yakışanı yapar bebem demek sizde bunu kendinize yakıştırıyorsunuz diyecek bir şey yok ilerde kocana da kime verdiğiniz nasıl verdiğiniz anlatabilirsin umarım

Cehennem de yanar umarım. Sen de bunlardan tecrübelen ve bidaha böyle bi hataya düşme, nasıl hemen kanabilirsin, klasik erkek cümleleri bunların hepsi. Yarın bir gün başka bir adam karşına çıktığında lütfen adımlarını sağlam at lütfen

Sarılıp uyuyarak ten uyumuna bakmak.
2. Buluşmada otel ayarlamak.
İnşallah fake konudur.
Çünkü ben bu devirde kızların artık bu kadar saf olduğuna inanmak istemiyorum

İyi de adam bir tek sevişelim dememiş onun dışında her şey gayet açık.
Koklayarak öpüp ten uyumumuza bakacağım diyen birinin niyetini anlamayacak kadar saf olamazsınız değil mi?

Hayir sakin arama bekle ama ufak ufak ben buradayım algisi yarat ceptelik duygusu verme adama

Ah be kuzum be çok sağlam numara yapmış resmen köprüyü gecene kadar oynamış

Bu hanımefendinin yorumlarına cevap vermek için geldim okudukça beynimin burnumdan akıp gitmesine dayanamadım daha fazla. Bu nasıl bir kafa yahu. Size ne? Neden bu kadar ağır konuşuyorsunuz herkesin hayatı kendine. Siz bu örümcek ağı kafanızla bu yorumları yaparak elinize ne geçiyor. Siz bakiresinizde ne oluyor el üstünde mi tutuluyorsunuz. Evliyim, evlenmeden önce cinsel hayatım olmadı sizin tabirinizle evlendikten sonra bozuldum ama hayatımda ekstra birşey olmadı. Evlendikten sonra zarım bozulsa bakiretmişim diye pohpohlanmadıö normal yaşantımda devam ettim. İnsanın başına herşey geliyor. Evet konu sahibi daha dikkatli olabilirdi okuyunca adamın niyeti belliymiş anlıyorsunuz ama konu sahibi kanmış kandırılmış bize sadece ne yapacağını soruyor. Ve bize düşen fikrimizi beyan edip kenara çekilmek. Bu ağır hakaretler, konuşmalar neden? Çok merak ediyorum evli Misiniz çocuğunuz varmı? Bir kızınız var mı? Lütfen böyle kınamalarda ağır konuşmalarda bulunmayınız sizin çocuğunuzun başına gelse ne yapacaksınız? Şayet insan kınadığını yaşamadan ölmezmiş. He ben bu kafadayım benim çocuğuma bunu aşılarım bilmem ne safsatasına girecekseniz. Bastırılmış duygular altından neler çıkıyor bir bilseniz. Daha fazla tutamadım kendimi size bir de ben cevap vermek istedim. Umarım süresiz banlanırsınız örümcek düşünceleriniz bu forumdan uzak kalır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…