• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk ilişkim

24 yaşındasınız ve böyle bir adama nasıl inababiklyorsunuz.yok ten uyumumuz nasılmış bi bakalım deneyelim felan.hic mi tv izlemiyirsunuz ,hic mi haberlere bakmiyorsunuz? 2. Buluşmada otel odasına gitmek felan.tez vakitte uzaklaşin bu adamdan...dua edin daha kotu şeylerde olabilirdi...

Inanılır gibi değil adamın biri tesadüf bir ıstek göndermiş arkadaş olmuş 15 günde otelde isteğine kavuşmuş yapmayın Allah aşkına yapmayın olmaz olamaz bu kadar kolay olamaz biraz uyanık olun böyle kolay kanmayın nasıl bişey bu aklım beynim almadı Allah yardımcınız olsun bundan sonra herkese inanmayın.

Şikayet edin ne olacak ki yediğiniz haltların yüzünüze vurulması mı suç ya bu 15 gün de tanışıp buluşan arkadaşa ben yorum yazdım size ne oluyor ki istediğimi yazarım evet belki biz dw hata yaptık zamanında ama o kadar ileri de gitmedik yani olmuş la ölmüşe çare yok gitsin sevsin evlensin başka biriyle çok istiyorsa zaten devir it oyununa dönmüş hata yapan yapana bozulmuş dedim belki arkadaşı kırdım ama bunun başka bir tasviri yok sizin içiniz fesat ben kötülemek için söylemedim yazık kanmış Bi ite sevmiş demek yapacak bir şey yok unutup yoluna devam edeceksin bence zar kısmına da pek takılma zaten kimse artık umursamıyor bizimkiler gibi kimse çarşaf istemiyor gerdekten sonra

Benim alıcılar gayet açık da. Sizin beyinler uyuşuk. Anlamadığınız nokta bu. Bir insan biriyle ilişkiye girdi diye bir şey bozulmuyor. Sizin zihniyetlerde her haltı yiyip ilişkiye tam anlamıyla girmeyince bir şey bozulmuyor dimi? Ya da sevgilisiyle sırf ilişkiye girmek için imam nikahı kıyınca da bir şey olmuyor.
Senin mezhebin baya geniş anlaşılan sen dikilmene bak bizim mezhepte sevgiliyle imam nikahı kıyılmaz bizim mezhep sizin mezheplere benzemez biz anlaşıp sevdiğimiz 15 günlük değil soyu sopu araştırılan insanla imam nikahı kıyılır aileden habersiz kıyılan nikah helal değildir günahtan kaçınalım derken başka bir günaha girmeyesin aman dikkat et derim

Bu cümleleri kızılay dağıtıyor galiba. Birde tecavüze ugramissin resmen . Canim bence uzak dur o adamdan zatende tanımadığn biri. Kim bilir daha ne kötü huylari var. Birlikte oldun diye bir ömür geçirmek zorunda değilsin. Kendini topla engelle ve bir daha görüşme. Bunu normalde söylemem karsiyim da aslinda ama seni rahatlatacaksa diktirebilirsin.

Merhaba gerçekten ne yapacağımı bilemez durumdayım yardımınıza ihtiyacım var kızlar 🙏🏻Bundan 1,5 ay önce sosyal medya hesabıma gelen takip isteğini kabul edip etmeme konusunda kararsız kaldıktan sonra ilkokuldan arkadaşım olduğu yönündeki ihtimallede isteğini kabul ettim. Resimlerini inceledikten sonra ilkokul arkadaşım olmadığını anlamamla beraber attığı ilk msjlada konuşmaya başladık ve tam bir hafta boyunca sürekli mesajlaştık ardından telefonla konuşmaya başladık ve kısa sürede o kadar çok konuyu konuşmuş ve aşmıştık ki sanki uzun yıllardır tanıyormuşum hissi yarattı resmen ve beni en çok etkileyen kısmı ise açık olması bir konu üzerine ne düşünüyorsa veya nasıl olması gerektiğini savunuyorsa net bir şekilde ifade etmesiydi. Kendisi de telefon konuşmalarımızda beni tanıyabilmek için hep sorular sorarak cevaplamamı isterdi ve verdiğim cevaplar karşısında da etkilendiğini tam istediği gibi bi bayan olduğumu, şimdilik herşeyin güzel gittiğini, kafa olarak uyumlu olduğumuzu ve geriye sadece yüz yüze gelerek fiziki açıdan da uyumlu olmamızı öğrenmek olduğunu söyledi. Bu arada o 30 bende 24 yaşındayım ve farklı şehirlerde yaşıyoruz. Tanışmamızın 15. gününde yaşadığım şehre geldi günübirlik ve bu sayede birbirimizi bizzat tanıma fırsatımız oldu. Ve benim için gerçekten konuşma tarzı ağır duruşuyla güzel izlenim bıraktı ve onun içinde öyle olucak ki bu görüşmemizden 15 gün sonra tekrar geldi. (Fakat bu sefer 2 günlüğüne gelmek istediğini ve onun içinde otelden rezarvasyon yapacağını söyledi) Bu arada ilk tanışma sürecimizdeki telefon konuşmalarımızın birinde daha önce bir erkekle birşeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu ve ben yaşamadığımı söyledim. Kendisi ise hayatında akla gelebilecek yaşayabileceği herseyi yaşadığını, günümüz erkeklerinin evlenince eşlerini aldatmalarının sebebinin gözlerinin hep dışarda olmaları olduğunu, onun için bir erkeğin evlenmeden önce yaşayabileceği kadar yaşaması gerektiğini, doyması gerektiğini ve bu sayede ancak bu sayede evlendikten sonra tek bir kadına ait olunabileceğini söyledi. Velhasıl kelam buraya 2. ye gelmeden önce telefon msjlaşmalarımızda beni özlediğini, geleceği günü sabırsızlıkla bekledğini, geldiğinde bana sıkıca sarılıp kokumu koklayarak öpmek istediğini söyledi. Neyse beklenen gün gelmiş ve o tekrardan yaşadığım şehre gelmişti ve birlikte vakit geçirmemizin ardından onun isteği üzerine otele odasına gittik çünkü o geceyi birlikte geçirmemizi birlikte sarılarak uyumamızı böylece bedenlerimizin uyumunu da öğrenebileceğimizi savundu. Ve dediği gibi odasına gittik ve birlikte zaman geçirmeye başladık ve kısa bir süre sonra beni öpmeye başladı yanaklarım alnım derken gittikçe dudaklarımdan öpmeye, öpüşmeye başladık. Sonra bana keşke bakire olmasan tutamıyorum kendimi seni istiyorum. Eğer bir şey olursa engel olma yeterki seninle olsun ben sonucuna katlanırım gelalim olursun dedi. Sevişmemizin ardından eli çamaşırama gittiğinde engel olmaya çalıştım korktuğumu istemediğimi bekaretimi veremeyeceğime varana kadar söyledim o ise insanın bekaretinin kafasında olduğunu, bir kez denenemizi eğer canım acırsa hemen bırakacağımızı söyledi. Çok direnmeme rağmen pes etmedi ve sonuç olarak çamaşırım çıkmış ve beraber olmuştuk hatta benim canım o kadar çok yanıyordu ki durmasını beklemesini söylediğimde kendini kaptırdığı için beni dinlememişti bile. Benden açık pempe renginde kan çarşafa geldi ardındanda koyu kırmızı kanamam oldu.Yani bekaretim artık gitmişti. Ben hem korkudan hem de bekaretimin gitmesine ağlamaya başladığımda o da üzülmüş ve ağlamamamı söylemişti. Neyse 2 gün geçmiş ve memleketine dönmüştü. Gittikten sonraki ilk telefon konuşmamızda vicdanen çok rahatsız ve pişman olduğunu keşke yaşanmamış olmasını istediğini söyledi. Sebep olarakta şimdilik bi sorun yok konuşuyoruz ama ilerde olur da ayrılırsak veya ayrılmak istesem sen o zaman acıtasyon yapacaksın ve ben ayrılamıcam dedi. Bu sözü duyunca çok üzüldüm ne demek acıtasyon yapıcam kendimi çok kötü hissettim ve öyle bişey olmıcak olduğu yere kadar gider olur da konuşmak istemezsen hiç vicdanen rahatsız olma rahatça söyle dedim ve müsait olmadığımı söylerek kapattım telefonu. Ve bu son konuşmadan sonra ne ben ne de o aramadık msj atmadık birbirimize. Sizce yazmalı mıyım yoksa böylece kalmalı mı?
Adama bak ya 1 gecelik ilişki sanki. Nasıl güvendinde otel odasına gittin tanımıyorsun bile sonuçts😢

Baai
Adama bak ya 1 gecelik ilişki sanki. Nasıl güvendinde otel odasına gittin tanımıyorsun bile sonuçts😢
Başına başka şeyler gelmediğine şükretmeli bence.Nasil 15 günde tanımadığı bir adamın yatağında bulmuş kendini inanamadım çok üzücü yazık.

Kendimi çok kötü hissediyorum sen olsan yazar mıydın yoksa böyle kalsın mı derdin bu arada olay pazar günü oldu bu olay. Üzerinden çok geçmeden yazayım mı yoksa ne hali varsa görsün deyip ondan gelecek bir adımı mı bekleyeyim (tabi gelirse)
Sen yazma. Adam güvenilir değil rızan olmadan kendini rahatlamış resmen. Arama arsada açma insan kıyamaz sevdiğine kaldıki rızan yokken. Ailen nasıl izin verdi 1 gece evde olmadığın için. 😣😣

Baai

Başına başka şeyler gelmediğine şükretmeli bence.Nasil 15 günde tanımadığı bir adamın yatağında bulmuş kendini inanamadım çok üzücü yazık.
Ya zaten neden restoran değil de Cafe değil de otel odasında buluşmak ister bi erkek hemde İnternetten tanıdığı 15 günlük biri böyle adamlara Allah vursun tokatı bacısı yokmu🤮🤮 niyeti belliymiş zaten Deli cesareti buluşmakta.

eğer o adam gidecekse her türlü gidecek.geçmiş olsun arkasından el salla.bence gidecekse şimdiden gitsin ilerde başına dahada bela olur.ailene söylerim benle ol diyede tehdit eder pislik

Merhaba gerçekten ne yapacağımı bilemez durumdayım yardımınıza ihtiyacım var kızlar 🙏🏻Bundan 1,5 ay önce sosyal medya hesabıma gelen takip isteğini kabul edip etmeme konusunda kararsız kaldıktan sonra ilkokuldan arkadaşım olduğu yönündeki ihtimallede isteğini kabul ettim. Resimlerini inceledikten sonra ilkokul arkadaşım olmadığını anlamamla beraber attığı ilk msjlada konuşmaya başladık ve tam bir hafta boyunca sürekli mesajlaştık ardından telefonla konuşmaya başladık ve kısa sürede o kadar çok konuyu konuşmuş ve aşmıştık ki sanki uzun yıllardır tanıyormuşum hissi yarattı resmen ve beni en çok etkileyen kısmı ise açık olması bir konu üzerine ne düşünüyorsa veya nasıl olması gerektiğini savunuyorsa net bir şekilde ifade etmesiydi. Kendisi de telefon konuşmalarımızda beni tanıyabilmek için hep sorular sorarak cevaplamamı isterdi ve verdiğim cevaplar karşısında da etkilendiğini tam istediği gibi bi bayan olduğumu, şimdilik herşeyin güzel gittiğini, kafa olarak uyumlu olduğumuzu ve geriye sadece yüz yüze gelerek fiziki açıdan da uyumlu olmamızı öğrenmek olduğunu söyledi. Bu arada o 30 bende 24 yaşındayım ve farklı şehirlerde yaşıyoruz. Tanışmamızın 15. gününde yaşadığım şehre geldi günübirlik ve bu sayede birbirimizi bizzat tanıma fırsatımız oldu. Ve benim için gerçekten konuşma tarzı ağır duruşuyla güzel izlenim bıraktı ve onun içinde öyle olucak ki bu görüşmemizden 15 gün sonra tekrar geldi. (Fakat bu sefer 2 günlüğüne gelmek istediğini ve onun içinde otelden rezarvasyon yapacağını söyledi) Bu arada ilk tanışma sürecimizdeki telefon konuşmalarımızın birinde daha önce bir erkekle birşeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu ve ben yaşamadığımı söyledim. Kendisi ise hayatında akla gelebilecek yaşayabileceği herseyi yaşadığını, günümüz erkeklerinin evlenince eşlerini aldatmalarının sebebinin gözlerinin hep dışarda olmaları olduğunu, onun için bir erkeğin evlenmeden önce yaşayabileceği kadar yaşaması gerektiğini, doyması gerektiğini ve bu sayede ancak bu sayede evlendikten sonra tek bir kadına ait olunabileceğini söyledi. Velhasıl kelam buraya 2. ye gelmeden önce telefon msjlaşmalarımızda beni özlediğini, geleceği günü sabırsızlıkla bekledğini, geldiğinde bana sıkıca sarılıp kokumu koklayarak öpmek istediğini söyledi. Neyse beklenen gün gelmiş ve o tekrardan yaşadığım şehre gelmişti ve birlikte vakit geçirmemizin ardından onun isteği üzerine otele odasına gittik çünkü o geceyi birlikte geçirmemizi birlikte sarılarak uyumamızı böylece bedenlerimizin uyumunu da öğrenebileceğimizi savundu. Ve dediği gibi odasına gittik ve birlikte zaman geçirmeye başladık ve kısa bir süre sonra beni öpmeye başladı yanaklarım alnım derken gittikçe dudaklarımdan öpmeye, öpüşmeye başladık. Sonra bana keşke bakire olmasan tutamıyorum kendimi seni istiyorum. Eğer bir şey olursa engel olma yeterki seninle olsun ben sonucuna katlanırım gelalim olursun dedi. Sevişmemizin ardından eli çamaşırama gittiğinde engel olmaya çalıştım korktuğumu istemediğimi bekaretimi veremeyeceğime varana kadar söyledim o ise insanın bekaretinin kafasında olduğunu, bir kez denenemizi eğer canım acırsa hemen bırakacağımızı söyledi. Çok direnmeme rağmen pes etmedi ve sonuç olarak çamaşırım çıkmış ve beraber olmuştuk hatta benim canım o kadar çok yanıyordu ki durmasını beklemesini söylediğimde kendini kaptırdığı için beni dinlememişti bile. Benden açık pempe renginde kan çarşafa geldi ardındanda koyu kırmızı kanamam oldu.Yani bekaretim artık gitmişti. Ben hem korkudan hem de bekaretimin gitmesine ağlamaya başladığımda o da üzülmüş ve ağlamamamı söylemişti. Neyse 2 gün geçmiş ve memleketine dönmüştü. Gittikten sonraki ilk telefon konuşmamızda vicdanen çok rahatsız ve pişman olduğunu keşke yaşanmamış olmasını istediğini söyledi. Sebep olarakta şimdilik bi sorun yok konuşuyoruz ama ilerde olur da ayrılırsak veya ayrılmak istesem sen o zaman acıtasyon yapacaksın ve ben ayrılamıcam dedi. Bu sözü duyunca çok üzüldüm ne demek acıtasyon yapıcam kendimi çok kötü hissettim ve öyle bişey olmıcak olduğu yere kadar gider olur da konuşmak istemezsen hiç vicdanen rahatsız olma rahatça söyle dedim ve müsait olmadığımı söylerek kapattım telefonu. Ve bu son konuşmadan sonra ne ben ne de o aramadık msj atmadık birbirimize. Sizce yazmalı mıyım yoksa böylece kalmalı mı?

Yazını okuyunca gerçekten çok üzüldüm. :KK43:
Keşke daha önce farkına varabilseydin. Kötü niyetini ikinci görüşmede belli etmiş yeterince.
Senin yaşlarında iken üniv deki erkekler, bir iki görüşmemiz sonrasında bile arkadaşının yaşadıkları evlere gitmemiz için teklif ediyorlardı.
Çoğul konuşuyorum çünkü çok böyle tipler vardı.
Ben de her seferinde olumsuz cevap veriyordum.
Bir bakıyordum ki peşimden koşan erkek ertesi günü yok ortada...
Mezun olduktan sonra da öyle... Erkeğin ava çıktığı klasik sözler sana daha yakın olmak istiyorum , otel , ev ..vs .
Seni gerçekten seven ve niyeti ciddi olan adam otelden bahsetmez hele ki ikinci görüşmede...

Neyse artık senin için geçmişte kaldı. Bu saatten sonra maalesef keşkelerle geçmişe dönemezsin.
Eğer bekaret canını sıkıyorsa..
Yukarıdaki arkadaşlar tavsiye de bulunmuş zaten.

Ek olarak lütfen internetten bir daha kimseyle görüşme her türlü sapık ne olduğu belirsiz tipler var.
Dikkatli olman lazım.
Artık geçmişi unutup geleceğe bakman gerekiyor.
Umarım gerçek hayatında karşına iyi biri çıkar.
Daha gençsin.
Önünde çok fırsatların olacak.

Son düzenleme:
Belki de adam bile isteye bekaretini aldı? Seni kendine bağlı tutabilmek için. Söyle düşünmüş olabilir "bu kız artık kimse ile evlenemez ben buna ne yapsam da peşimde dolanacak. O yüzden ben bunu kendime ancak böyle bekaretini alarak bağlarım,kapımda köpek ederim" eğer böyle bir izlenim sezersen ona sandığı kadar ona muhtaç olmadığını göster. Güçlü ol, kendini bu şekilde ezdirme.

Hem cok sasirdim hem cok uzuldum.
15 gunde bir insan ne kadar taninabilir ve beraber olunabilir ki....
Otelde kalip sarilip opmek istemesinden anlayabilirdiniz saniyorum.
Saf ayagina yatip magduru oynamayin lutfen.

Ya adam bildiğimiz taktik ve yol yapmış işte. Üzgünüm ama sizi kandırmış. Bekaretiniz gitti diye dünyanın sonu değil. Bu saygısız adamla da bir daha görüşmeyin

Aklıma takıldı oteli nasıl ayarlamış misafir olarak bile kabul etmiyorlar nikah olmadan :KK64: senin adına çok üzüldüm ya ara açık açık konuş sonucuna katlanırım helalim olursun diyordun şimdi tut sözünü de olumlu yaklaşacağını düşünmüyorum ama adamlığını ölçersin en azından
Adam resmen tecavüz etmiş. Birde tecavüzcüye tut elimden mi desin?

Kardeşim öncelikle şunu söylemek istiyorum ki senin bir suçun yok. Evet, oraya gitmeyebilirdin ama biz kadınlar çoğu şeyi yanlış yollardan tecrübe etmek zorunda kalıyoruz maalesef. Keşke böyle olmasaydı ama oldu. Bundan sonra düşüneceğin şey bu olmamalı. Güçlü olmalısın.
Yazdıklarını okudum ve şu çıkarımı yaptım. Yanılıyorsam düzeltin ama bence bu adam sana tecavüz etmiş. Tamam şiddet kullanmış değil ama sen istemediğini belirttiğin halde devam etmiş. Bunun ceza hukukunda yeri var. Kadın rızası olmadığını belli etmişse böyle bir dayatma yapması cinsel istismar suçunu oluşturur. En ağırından ceza almaz ama yine de uğraşır durur. Ben bunun peşini bırakma ve bu pisliği şikayet et derim. Bir erkeğin evleneceğinize dair sinyal verip sonra birlikte olmak istemesi bile ikna yoluyla cinsel istismar suçunu oluşturur. Mesajlarda söylediği şeyleri incele ve delil olarak sun. Seni zorladığını, psikolojik olarak buna hazır olmadığın halde ve bunu bildiği halde cinsel organını seninkine soktuğunu belirt. Bu adam sana yaptığı şeyi şu anda da başkalarına yapıyor. Bu pisliğin durdurulması gerek. Ayrıca senin ıslanmış olman vs. de istismar gerçeğini değiştirmez. İstemiyorum demişsin bir kere. Yok kendini tutamadı, yok bilmemne geç bunları. Bu şekilde tek gecelik ilişkiler yaşayıp kendini tatmin ediyor. Ama bunun da cezası var. Yeter ki güçlü ol.
Türk Ceza Kanunu - Madde 102: Cinsel İstismar
Bunu oku, incele. Burda bahsedilen cebir, suçun yardımcı fiilidir ve illa ki fiziksel güç vs. olması gerekmez. İkna da cebirdir, duygusal şiddet de cebirdir. Kadınlarım, böyle olaylar sonrasında travma yaşamak yerine güçlü olmalıyız.
Kendini sonuna kadar savun. O tecrübe diye bahsettiği kadınlarla da bu şekilde birlikte oldu. Böyle bir insanla birliktelik düşünme. Eksilmiş falan da değilsin. Sadece bunu telafi etmek için daha büyük hatalar yapma.

Sen ne yapmissin canim ya dogru duzgun tanimadigin bir adam ne ara ne sor bir daha her sey kizlik degil ama bosu bosuna basina dert acmissin adamin niyeti hic hos gelmedi bana 😔

Back