- 12 Eylül 2014
- 4.087
- 6.393
- 158
- 39
- Konu Sahibi esrari-girl
-
Bn ona hak ettiği cevabı verdim cnm:)) bnada kamyon 2 demiste ne haddineyseKamyoncu diyen bacı biz en azından namuslu kamyoncuyuz
Canım bir anlık şeytana uymussun belli ama şimdiki erkeklere güven olmuyor be kuzum evli olup bekarim diyip kızlarla flört eden onlarca erkek tanıyorum etrafımda bence bırak gitsin sende hayatına bak ben sunu da söyleyeyim canım eğer gerçekten sevseydi kiyamazdi da sana bence kendini daha fazla kaptirmadan bırak gitsinMerhaba gerçekten ne yapacağımı bilemez durumdayım yardımınıza ihtiyacım var kızlarBundan 1,5 ay önce sosyal medya hesabıma gelen takip isteğini kabul edip etmeme konusunda kararsız kaldıktan sonra ilkokuldan arkadaşım olduğu yönündeki ihtimallede isteğini kabul ettim. Resimlerini inceledikten sonra ilkokul arkadaşım olmadığını anlamamla beraber attığı ilk msjlada konuşmaya başladık ve tam bir hafta boyunca sürekli mesajlaştık ardından telefonla konuşmaya başladık ve kısa sürede o kadar çok konuyu konuşmuş ve aşmıştık ki sanki uzun yıllardır tanıyormuşum hissi yarattı resmen ve beni en çok etkileyen kısmı ise açık olması bir konu üzerine ne düşünüyorsa veya nasıl olması gerektiğini savunuyorsa net bir şekilde ifade etmesiydi. Kendisi de telefon konuşmalarımızda beni tanıyabilmek için hep sorular sorarak cevaplamamı isterdi ve verdiğim cevaplar karşısında da etkilendiğini tam istediği gibi bi bayan olduğumu, şimdilik herşeyin güzel gittiğini, kafa olarak uyumlu olduğumuzu ve geriye sadece yüz yüze gelerek fiziki açıdan da uyumlu olmamızı öğrenmek olduğunu söyledi. Bu arada o 30 bende 24 yaşındayım ve farklı şehirlerde yaşıyoruz. Tanışmamızın 15. gününde yaşadığım şehre geldi günübirlik ve bu sayede birbirimizi bizzat tanıma fırsatımız oldu. Ve benim için gerçekten konuşma tarzı ağır duruşuyla güzel izlenim bıraktı ve onun içinde öyle olucak ki bu görüşmemizden 15 gün sonra tekrar geldi. (Fakat bu sefer 2 günlüğüne gelmek istediğini ve onun içinde otelden rezarvasyon yapacağını söyledi) Bu arada ilk tanışma sürecimizdeki telefon konuşmalarımızın birinde daha önce bir erkekle birşeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu ve ben yaşamadığımı söyledim. Kendisi ise hayatında akla gelebilecek yaşayabileceği herseyi yaşadığını, günümüz erkeklerinin evlenince eşlerini aldatmalarının sebebinin gözlerinin hep dışarda olmaları olduğunu, onun için bir erkeğin evlenmeden önce yaşayabileceği kadar yaşaması gerektiğini, doyması gerektiğini ve bu sayede ancak bu sayede evlendikten sonra tek bir kadına ait olunabileceğini söyledi. Velhasıl kelam buraya 2. ye gelmeden önce telefon msjlaşmalarımızda beni özlediğini, geleceği günü sabırsızlıkla bekledğini, geldiğinde bana sıkıca sarılıp kokumu koklayarak öpmek istediğini söyledi. Neyse beklenen gün gelmiş ve o tekrardan yaşadığım şehre gelmişti ve birlikte vakit geçirmemizin ardından onun isteği üzerine otele odasına gittik çünkü o geceyi birlikte geçirmemizi birlikte sarılarak uyumamızı böylece bedenlerimizin uyumunu da öğrenebileceğimizi savundu. Ve dediği gibi odasına gittik ve birlikte zaman geçirmeye başladık ve kısa bir süre sonra beni öpmeye başladı yanaklarım alnım derken gittikçe dudaklarımdan öpmeye, öpüşmeye başladık. Sonra bana keşke bakire olmasan tutamıyorum kendimi seni istiyorum. Eğer bir şey olursa engel olma yeterki seninle olsun ben sonucuna katlanırım gelalim olursun dedi. Sevişmemizin ardından eli çamaşırama gittiğinde engel olmaya çalıştım korktuğumu istemediğimi bekaretimi veremeyeceğime varana kadar söyledim o ise insanın bekaretinin kafasında olduğunu, bir kez denenemizi eğer canım acırsa hemen bırakacağımızı söyledi. Çok direnmeme rağmen pes etmedi ve sonuç olarak çamaşırım çıkmış ve beraber olmuştuk hatta benim canım o kadar çok yanıyordu ki durmasını beklemesini söylediğimde kendini kaptırdığı için beni dinlememişti bile. Benden açık pempe renginde kan çarşafa geldi ardındanda koyu kırmızı kanamam oldu.Yani bekaretim artık gitmişti. Ben hem korkudan hem de bekaretimin gitmesine ağlamaya başladığımda o da üzülmüş ve ağlamamamı söylemişti. Neyse 2 gün geçmiş ve memleketine dönmüştü. Gittikten sonraki ilk telefon konuşmamızda vicdanen çok rahatsız ve pişman olduğunu keşke yaşanmamış olmasını istediğini söyledi. Sebep olarakta şimdilik bi sorun yok konuşuyoruz ama ilerde olur da ayrılırsak veya ayrılmak istesem sen o zaman acıtasyon yapacaksın ve ben ayrılamıcam dedi. Bu sözü duyunca çok üzüldüm ne demek acıtasyon yapıcam kendimi çok kötü hissettim ve öyle bişey olmıcak olduğu yere kadar gider olur da konuşmak istemezsen hiç vicdanen rahatsız olma rahatça söyle dedim ve müsait olmadığımı söylerek kapattım telefonu. Ve bu son konuşmadan sonra ne ben ne de o aramadık msj atmadık birbirimize. Sizce yazmalı mıyım yoksa böylece kalmalı mı?
Utanmaz birde çarşaf diyorsun bunu benden isteyen biri olsa varya onu vururum işinize gelince din din diye gezin bu nasıl bir günah biliyor musun bakirelik neymiş bende değilim neyim eksik öğretmenim eğitimliyim param arabam evim var senin gibi kocamın hizmetçisi değilim sen bakire gittinde ne oldu sanane istersek hergün başkasının altına yatarızŞikayet edin ne olacak ki yediğiniz haltların yüzünüze vurulması mı suç ya bu 15 gün de tanışıp buluşan arkadaşa ben yorum yazdım size ne oluyor ki istediğimi yazarım evet belki biz dw hata yaptık zamanında ama o kadar ileri de gitmedik yani olmuş la ölmüşe çare yok gitsin sevsin evlensin başka biriyle çok istiyorsa zaten devir it oyununa dönmüş hata yapan yapana bozulmuş dedim belki arkadaşı kırdım ama bunun başka bir tasviri yok sizin içiniz fesat ben kötülemek için söylemedim yazık kanmış Bi ite sevmiş demek yapacak bir şey yok unutup yoluna devam edeceksin bence zar kısmına da pek takılma zaten kimse artık umursamıyor bizimkiler gibi kimse çarşaf istemiyor gerdekten sonra
Bugün yine biriyle seviştim ahdndkskskdla hadi kudur fjskdkdHata insanlara mahsus bisey dır Allah kimseye altında ezilince hatalar yaptırmasın keşke herkes o duyguları Bi nebze bastirsaydi da zar diktirmka insan kandırmak bu kadar normalmiş gbi empoze edilmeseydi yazık gercekten
İyi işlerBugün yine biriyle seviştim ahdndkskskdla hadi kudur fjskdkd
Keşke sende bu tabularını yıkıp Özgür olsan yorumlarınız beni çok kızdırdıİyi işler
Bn kendimi baskı. Altında hissetmiyorum ama özgür düşüncelerim bnlar ama yaptgm yorumlar kiskirttiklari. İçin de biraz öyle yoksa herkesin tercihine saygım var ama aksini düşünene de saygı duymak lzm Bn konu sahibi arkadaştan çok yapılan yorumlara tepki. Olarak sert konuştum saygıdan bahseden insanlar kendilerinden farklı Bi düşünceyle karşılaşınca argo konuşmaya başladıkları. İçin bnde hak ettikleri. Yorumları. YaptimKeşke sende bu tabularını yıkıp Özgür olsan yorumlarınız beni çok kızdırdı
Anladım ama konu sahibi zaten morali bozuk okuyunca neler hissetti düşünemiyorumBn kendimi baskı. Altında hissetmiyorum ama özgür düşüncelerim bnlar ama yaptgm yorumlar kiskirttiklari. İçin de biraz öyle yoksa herkesin tercihine saygım var ama aksini düşünene de saygı duymak lzm Bn konu sahibi arkadaştan çok yapılan yorumlara tepki. Olarak sert konuştum saygıdan bahseden insanlar kendilerinden farklı Bi düşünceyle karşılaşınca argo konuşmaya başladıkları. İçin bnde hak ettikleri. Yorumları. Yaptim
Yani yorumlara dikkatli okuduysan meselenin kendisinden çoktan çıktığını fark etmistirdiye dsunuyrm Burda Bi grup. Kadın var beğenmedikleri Bi yorum yapıldığı zaman ortalığı. Karıştırmakla mi görevliler bu işten para mı kazanıyorlar bilmiyrm. Ama tepkim onlaraydiAnladım ama konu sahibi zaten morali bozuk okuyunca neler hissetti düşünemiyorum
Evet feminist tayfa bende onlardanım çünkü bize göre erkekler bizden üstün olmamalıYani yorumlara dikkatli okuduysan meselenin kendisinden çoktan çıktığını fark etmistirdiye dsunuyrm Burda Bi grup. Kadın var beğenmedikleri Bi yorum yapıldığı zaman ortalığı. Karıştırmakla mi görevliler bu işten para mı kazanıyorlar bilmiyrm. Ama tepkim onlaraydi
Hiç üstünlük meselesi. Olarak düşünmedim kimse kimseden üstün olamaz ztn her insan değerlidir ama herkesin farklı görüşleri. Olabikir feminist tayfa görüşünü syledfnde nasıl saygı duyuluyorsa karşı görüşlere de saygı duymak lzm binlerce insan var bu sitede ve o insanlar yüzünden düşüncesini yazamayan da çok kişi var yani Bi olay yaşanmış kızcağız yazmış Bn hata olarak görürüm diğeri seçim olarak görür ama kendisinden farklı düşünüyor diye yok akmyon yok bilmem ne bu laflara da pabuç bırakamam kimse bırakmamalı bnce Bn Kamyon sam bna görevde sen busun demek istedim yorumlarda çok sert oldu evet ama bnde çok sinirlendimEvet feminist tayfa bende onlardanım çünkü bize göre erkekler bizden üstün olmamalı
Yani şu an sizlerde farklı dsuncedeyiz blki ama saygı çerçevesinde konusabikiyorsak bu iki tarafında karakterindendir oraya bisey yazdım diye hareket içeren cümleler duyarsam. İşin rengi çok değişiyor malesefHiç üstünlük meselesi. Olarak düşünmedim kimse kimseden üstün olamaz ztn her insan değerlidir ama herkesin farklı görüşleri. Olabikir feminist tayfa görüşünü syledfnde nasıl saygı duyuluyorsa karşı görüşlere de saygı duymak lzm binlerce insan var bu sitede ve o insanlar yüzünden düşüncesini yazamayan da çok kişi var yani Bi olay yaşanmış kızcağız yazmış Bn hata olarak görürüm diğeri seçim olarak görür ama kendisinden farklı düşünüyor diye yok akmyon yok bilmem ne bu laflara da pabuç bırakamam kimse bırakmamalı bnce Bn Kamyon sam bna görevde sen busun demek istedim yorumlarda çok sert oldu evet ama bnde çok sinirlendim
Merhaba gerçekten ne yapacağımı bilemez durumdayım yardımınıza ihtiyacım var kızlarBundan 1,5 ay önce sosyal medya hesabıma gelen takip isteğini kabul edip etmeme konusunda kararsız kaldıktan sonra ilkokuldan arkadaşım olduğu yönündeki ihtimallede isteğini kabul ettim. Resimlerini inceledikten sonra ilkokul arkadaşım olmadığını anlamamla beraber attığı ilk msjlada konuşmaya başladık ve tam bir hafta boyunca sürekli mesajlaştık ardından telefonla konuşmaya başladık ve kısa sürede o kadar çok konuyu konuşmuş ve aşmıştık ki sanki uzun yıllardır tanıyormuşum hissi yarattı resmen ve beni en çok etkileyen kısmı ise açık olması bir konu üzerine ne düşünüyorsa veya nasıl olması gerektiğini savunuyorsa net bir şekilde ifade etmesiydi. Kendisi de telefon konuşmalarımızda beni tanıyabilmek için hep sorular sorarak cevaplamamı isterdi ve verdiğim cevaplar karşısında da etkilendiğini tam istediği gibi bi bayan olduğumu, şimdilik herşeyin güzel gittiğini, kafa olarak uyumlu olduğumuzu ve geriye sadece yüz yüze gelerek fiziki açıdan da uyumlu olmamızı öğrenmek olduğunu söyledi. Bu arada o 30 bende 24 yaşındayım ve farklı şehirlerde yaşıyoruz. Tanışmamızın 15. gününde yaşadığım şehre geldi günübirlik ve bu sayede birbirimizi bizzat tanıma fırsatımız oldu. Ve benim için gerçekten konuşma tarzı ağır duruşuyla güzel izlenim bıraktı ve onun içinde öyle olucak ki bu görüşmemizden 15 gün sonra tekrar geldi. (Fakat bu sefer 2 günlüğüne gelmek istediğini ve onun içinde otelden rezarvasyon yapacağını söyledi) Bu arada ilk tanışma sürecimizdeki telefon konuşmalarımızın birinde daha önce bir erkekle birşeyler yaşayıp yaşamadığımı sordu ve ben yaşamadığımı söyledim. Kendisi ise hayatında akla gelebilecek yaşayabileceği herseyi yaşadığını, günümüz erkeklerinin evlenince eşlerini aldatmalarının sebebinin gözlerinin hep dışarda olmaları olduğunu, onun için bir erkeğin evlenmeden önce yaşayabileceği kadar yaşaması gerektiğini, doyması gerektiğini ve bu sayede ancak bu sayede evlendikten sonra tek bir kadına ait olunabileceğini söyledi. Velhasıl kelam buraya 2. ye gelmeden önce telefon msjlaşmalarımızda beni özlediğini, geleceği günü sabırsızlıkla bekledğini, geldiğinde bana sıkıca sarılıp kokumu koklayarak öpmek istediğini söyledi. Neyse beklenen gün gelmiş ve o tekrardan yaşadığım şehre gelmişti ve birlikte vakit geçirmemizin ardından onun isteği üzerine otele odasına gittik çünkü o geceyi birlikte geçirmemizi birlikte sarılarak uyumamızı böylece bedenlerimizin uyumunu da öğrenebileceğimizi savundu. Ve dediği gibi odasına gittik ve birlikte zaman geçirmeye başladık ve kısa bir süre sonra beni öpmeye başladı yanaklarım alnım derken gittikçe dudaklarımdan öpmeye, öpüşmeye başladık. Sonra bana keşke bakire olmasan tutamıyorum kendimi seni istiyorum. Eğer bir şey olursa engel olma yeterki seninle olsun ben sonucuna katlanırım gelalim olursun dedi. Sevişmemizin ardından eli çamaşırama gittiğinde engel olmaya çalıştım korktuğumu istemediğimi bekaretimi veremeyeceğime varana kadar söyledim o ise insanın bekaretinin kafasında olduğunu, bir kez denenemizi eğer canım acırsa hemen bırakacağımızı söyledi. Çok direnmeme rağmen pes etmedi ve sonuç olarak çamaşırım çıkmış ve beraber olmuştuk hatta benim canım o kadar çok yanıyordu ki durmasını beklemesini söylediğimde kendini kaptırdığı için beni dinlememişti bile. Benden açık pempe renginde kan çarşafa geldi ardındanda koyu kırmızı kanamam oldu.Yani bekaretim artık gitmişti. Ben hem korkudan hem de bekaretimin gitmesine ağlamaya başladığımda o da üzülmüş ve ağlamamamı söylemişti. Neyse 2 gün geçmiş ve memleketine dönmüştü. Gittikten sonraki ilk telefon konuşmamızda vicdanen çok rahatsız ve pişman olduğunu keşke yaşanmamış olmasını istediğini söyledi. Sebep olarakta şimdilik bi sorun yok konuşuyoruz ama ilerde olur da ayrılırsak veya ayrılmak istesem sen o zaman acıtasyon yapacaksın ve ben ayrılamıcam dedi. Bu sözü duyunca çok üzüldüm ne demek acıtasyon yapıcam kendimi çok kötü hissettim ve öyle bişey olmıcak olduğu yere kadar gider olur da konuşmak istemezsen hiç vicdanen rahatsız olma rahatça söyle dedim ve müsait olmadığımı söylerek kapattım telefonu. Ve bu son konuşmadan sonra ne ben ne de o aramadık msj atmadık birbirimize. Sizce yazmalı mıyım yoksa böylece kalmalı mı?
BENCE EN MANTIKLI VE KABUL EDİLEBİLİR MESAJ BU. ONDAN PARA İSTE VE KIZLIK ZARINI TEDAVİ ETTİRSİN HAMİLE KALIRSAN EĞER ÇOCUĞU ALDIRSIN YOK ÖYLE YAĞMA ŞEREFSİZ ADAM. HERKESLE BERABER OLDUĞUNU KARŞINDAKİ TEMİZ KIZA İTİRAF ET. ONU HİÇ HAK ETMİYORSUN.Keşke olmasaydı benım de ilkim seninkine benzerdi ama biz tabi 1 senedir tanıyorduk birbirimizi. Şimdi ki aklım olsaydı ondan kızlık diktirmek için para isteyip kızlığımı geri diktirirdim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?