İlk ilişkim

son durum nedir? okuyunca üzüldüm baya şahıs kendini çok belli etmiş aslında ama yapacak bişey yok ne yazık ki.

Canım bir anlık şeytana uymussun belli ama şimdiki erkeklere güven olmuyor be kuzum evli olup bekarim diyip kızlarla flört eden onlarca erkek tanıyorum etrafımda bence bırak gitsin sende hayatına bak ben sunu da söyleyeyim canım eğer gerçekten sevseydi kiyamazdi da sana bence kendini daha fazla kaptirmadan bırak gitsin

Bakirelik bu kadarda önemli değil merak etme bende değilim hiç bir eksikliğim yok ama adama kızdım ne kadar adi... keşke sende otel odasına giderken buna hazırlıklı olsaydın çünkü gece vaktı ben bile kadın olmama rağmen bir erkekle rahat duramam.. olan oldu bundan bir ders çıkar ve önüne bak ölüm değil

Utanmaz birde çarşaf diyorsun bunu benden isteyen biri olsa varya onu vururum işinize gelince din din diye gezin bu nasıl bir günah biliyor musun bakirelik neymiş bende değilim neyim eksik öğretmenim eğitimliyim param arabam evim var senin gibi kocamın hizmetçisi değilim sen bakire gittinde ne oldu sanane istersek hergün başkasının altına yatarız

Hata insanlara mahsus bisey dır Allah kimseye altında ezilince hatalar yaptırmasın keşke herkes o duyguları Bi nebze bastirsaydi da zar diktirmka insan kandırmak bu kadar normalmiş gbi empoze edilmeseydi yazık gercekten
Bugün yine biriyle seviştim ahdndkskskdla hadi kudur fjskdkd

Namus bacak arasi degildir. O sirada istemissiniz olmus. Adam karaktersiz cikmis, ayrilirsiniz dert degil. Giden kaybolan o sacma zar degil güven oluyor maalesef. Ins iyi insanlarla karsilasilirsiniz bundan sonra.

Keşke sende bu tabularını yıkıp Özgür olsan yorumlarınız beni çok kızdırdı
Bn kendimi baskı. Altında hissetmiyorum ama özgür düşüncelerim bnlar ama yaptgm yorumlar kiskirttiklari. İçin de biraz öyle yoksa herkesin tercihine saygım var ama aksini düşünene de saygı duymak lzm Bn konu sahibi arkadaştan çok yapılan yorumlara tepki. Olarak sert konuştum saygıdan bahseden insanlar kendilerinden farklı Bi düşünceyle karşılaşınca argo konuşmaya başladıkları. İçin bnde hak ettikleri. Yorumları. Yaptim

Anladım ama konu sahibi zaten morali bozuk okuyunca neler hissetti düşünemiyorum

Anladım ama konu sahibi zaten morali bozuk okuyunca neler hissetti düşünemiyorum
Yani yorumlara dikkatli okuduysan meselenin kendisinden çoktan çıktığını fark etmistirdiye dsunuyrm Burda Bi grup. Kadın var beğenmedikleri Bi yorum yapıldığı zaman ortalığı. Karıştırmakla mi görevliler bu işten para mı kazanıyorlar bilmiyrm. Ama tepkim onlaraydi

Evet feminist tayfa bende onlardanım çünkü bize göre erkekler bizden üstün olmamalı

Evet feminist tayfa bende onlardanım çünkü bize göre erkekler bizden üstün olmamalı
Hiç üstünlük meselesi. Olarak düşünmedim kimse kimseden üstün olamaz ztn her insan değerlidir ama herkesin farklı görüşleri. Olabikir feminist tayfa görüşünü syledfnde nasıl saygı duyuluyorsa karşı görüşlere de saygı duymak lzm binlerce insan var bu sitede ve o insanlar yüzünden düşüncesini yazamayan da çok kişi var yani Bi olay yaşanmış kızcağız yazmış Bn hata olarak görürüm diğeri seçim olarak görür ama kendisinden farklı düşünüyor diye yok akmyon yok bilmem ne bu laflara da pabuç bırakamam kimse bırakmamalı bnce Bn Kamyon sam bna görevde sen busun demek istedim yorumlarda çok sert oldu evet ama bnde çok sinirlendim

Yani şu an sizlerde farklı dsuncedeyiz blki ama saygı çerçevesinde konusabikiyorsak bu iki tarafında karakterindendir oraya bisey yazdım diye hareket içeren cümleler duyarsam. İşin rengi çok değişiyor malesef

Keşke olmasaydı benım de ilkim seninkine benzerdi ama biz tabi 1 senedir tanıyorduk birbirimizi. Şimdi ki aklım olsaydı ondan kızlık diktirmek için para isteyip kızlığımı geri diktirirdim
BENCE EN MANTIKLI VE KABUL EDİLEBİLİR MESAJ BU. ONDAN PARA İSTE VE KIZLIK ZARINI TEDAVİ ETTİRSİN HAMİLE KALIRSAN EĞER ÇOCUĞU ALDIRSIN YOK ÖYLE YAĞMA ŞEREFSİZ ADAM. HERKESLE BERABER OLDUĞUNU KARŞINDAKİ TEMİZ KIZA İTİRAF ET. ONU HİÇ HAK ETMİYORSUN.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…