• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

ilk ilişkide ağrı?

canım ıslanma önemli ama o oluyor zaten sen merak etme allah yardım ediyor zaten inan ki
ıslanma oluyor ama heyecandan uçup gidiyor krem kullan derim ben öyle yapmıştım çok rahat olmuştu

mesela bi arkadaşım ıslanmamış,çok ağrıdı demişti,sonra doktor ona ıslanmanın önemli olduğunu söylemiş,hatta kendini kasmamış ama ıslanmadığı için giriş bile olmamış demişti ilkinde

ben her yerde kadınların üstte olduğu zaman daha az acı olduğunu okudum o niye acaba?Ve ıslanma da önemli sanırım olmayınca çok acıyormuş

öyle bişe yok tabikki de sadece kontrol kadında oluyor yani hızı sen ayarlıyorsun yoksa üstte acımaz altta acır bunlar saçma kremin adıda emla arkadaşlar onu tavsiye etmem mukoz bölgesi için anestolu alın çok tırsıyorsanız psikolojik rahatlarsınız çok uyuşturmaz hissediyorsunuz ama psikolojik rahat oluyor

estağfurullah ama ben öğrenmenin zarardan çok yararı olur diye düşünüyorum,pek çok arkadaşım ilkinde çok acı duydukların ı söylüyorlar,üstelik hazır oldukları halde,bana da ilk ilişkide acı olmaması saçma geliyor yani nasıl hiç acımasın ki yıllar sonra ilk ilişki?

normalde acımaz ama ilk korkusu kızlara konulduğu için kasmadan kaynaklanıyor acı

dışına sürdükten sonra ne yararı olacak ki ?

o ne yaaaa içi 3 oda bir salon büyüklüğünde dar kaslar vajinanın girişinde olur içi gayet geniş merak etme sen fındık kadar anestol sürersin bide kayganlaştırıcı al gitgelein diye bişe adını doğru yazamamış olabilirim netten bak

ama acı içte oluyor:2: bu arada soruma hala cevap alamadım ıslanma ne kadar önemlidir ilişkide :2:

ıslanma şöyle tarif edeyim p...sin ereksiyon hali kadar önemli canım .. yani ereksiyon olmamış bir p..ss nasılki ilişkiyehazır değilse ıslanmamış vir va..inada ilişkiyehazır değildir ama bu sorunu ilklerde belki iyaşarsın endişeden dolayı kayganlaştırıcı ile ilk bi kaçında olay biter:16:

Back