- 29 Mayıs 2020
- 273
- 215
- 27
- Konu Sahibi lavinya5367
Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
E bunların hepsi bende normalde de varUyuklama
Sakarlık
Sulugözlülük
Sanırım 4 haftada idim. Deli gibi bir uyku hali ve göğüs acısı vardı sonra yerleşme kanamasıGebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
Sanırım ilk 1 hafta bişi hissedemiyosun anca 1 aylık olacak anladgım kadarıylaSanırım 4 haftada idim. Deli gibi bir uyku hali ve göğüs acısı vardı sonra yerleşme kanaması
Evet anlamıyorsun bencede kaç haftalıksın?Sanırım ilk 1 hafta bişi hissedemiyosun anca 1 aylık olacak anladgım kadarıyla ☺
Canım hamile değilim sadece ilk kez bebek denemelerine basladık yumurtlama haftamı iyi değerlendirdik hala da çalışıyoruz adetime 12 gün kaldı bekliyorum şuanEvet anlamıyorsun bencede kaç haftalıksın?
Anladım canım kusura bakma belirti olunca konu ben yanlış anlamışım sanırım. İnşallah olurCanım hamile değilim sadece ilk kez bebek denemelerine basladık yumurtlama haftamı iyi değerlendirdik hala da çalışıyoruz adetime 12 gün kaldı bekliyorum şuan
yumurtlama haftasını iyi değerlendirdik adetim 26 günde bir olur takvimde ne yazıyorsa tam zamanında gelir ilaç vs kullanmadan ben , eşim korundu psikolojik midir nedir bu hafta kasık ağrım var sağlı sollu insallah hamile olurum 12 gün sonra adet tarihimHiç abartmıyorum ilişkiden 4 gün sonra göğüs hassasiyetim başladı. Bulantılar başlayana kadar da tek belirti oydu. Bulantılar 6 haftalıktan sonra başladı.
Önemli değil kuzucum ben sadece merak ediyorum da Tesekkürler yorumun içinAnladım canım kusura bakma belirti olunca konu ben yanlış anlamışım sanırım. İnşallah olur
Inşallah olur Folik asit kullanıyor musun?yumurtlama haftasını iyi değerlendirdik adetim 26 günde bir olur takvimde ne yazıyorsa tam zamanında gelir ilaç vs kullanmadan ben , eşim korundu psikolojik midir nedir bu hafta kasık ağrım var sağlı sollu insallah hamile olurum 12 gün sonra adet tarihim
evet canım kullanıyorum folik asit. İnsallah olur valla o kadar denedik yaşımızda küçük ona istinaden ilk denemede tutması umudum yani biz adet sonrası haftası full denemedeydik hayırlısı artıkInşallah olur Folik asit kullanıyor musun?
Yani benim 2 3 gün hep oynar adet tarihim, ona rağmen tek ilişki ile oldu. Olunca her türlü oluyor merak etme Yumurtlama günü filan hiç bilmiyorum ki benim adetimden birkaç gün sonra ilişki oldu onu biliyorum.
Normalde de uykuyu çok sevdiğim için bilemiyorum sadece yumurtlamam geçmesine rağmen kasık ağrım devam ediyor dur bakalım 12 gün beklicez mecburAniden uyuma. Ve kasıkta ciddi ağrı vikaç saniyelik
kız daha 12 gün var hemen aklından çıkart hemen. günler geçmez öyle :) inşallah Rabbim tez zamanda hayırlısından ve sağlıklısından verir.yumurtlama haftasını iyi değerlendirdik adetim 26 günde bir olur takvimde ne yazıyorsa tam zamanında gelir ilaç vs kullanmadan ben , eşim korundu psikolojik midir nedir bu hafta kasık ağrım var sağlı sollu insallah hamile olurum 12 gün sonra adet tarihim
Halsizlik uyku hali,bazı yiyeceklere karsı tiksinme agız tadı bozuklıguGebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım
aynen aklımdan çıkarmaya çalışıyorum amin canımmkız daha 12 gün var hemen aklından çıkart hemen. günler geçmez öyle :) inşallah Rabbim tez zamanda hayırlısından ve sağlıklısından verir.