Gebeliğe Hazırlık İlk hissettiğiniz gebelik belirtileri neydi?

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.

lavinya5367

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Mayıs 2020
273
215
27
Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım :110:

Gebelik belirtileriniz neydi? En erken ne zaman hissetmeye başladınız? Yumurtlama haftasından hemen sonra kasık ağrısı şişkinlik batma vs hissedip de hamile çıkan var mıı yardııım :110:
Sanırım 4 haftada idim. Deli gibi bir uyku hali ve göğüs acısı vardı sonra yerleşme kanaması

Canım hamile değilim sadece ilk kez bebek denemelerine basladık yumurtlama haftamı iyi değerlendirdik hala da çalışıyoruz adetime 12 gün kaldı bekliyorum şuan 😬
Anladım canım kusura bakma belirti olunca konu ben yanlış anlamışım sanırım. İnşallah olur🤲🤲

Hiç abartmıyorum ilişkiden 4 gün sonra göğüs hassasiyetim başladı. Bulantılar başlayana kadar da tek belirti oydu. Bulantılar 6 haftalıktan sonra başladı.
yumurtlama haftasını iyi değerlendirdik adetim 26 günde bir olur takvimde ne yazıyorsa tam zamanında gelir ilaç vs kullanmadan ben , eşim korundu psikolojik midir nedir bu hafta kasık ağrım var sağlı sollu 😂 insallah hamile olurum 12 gün sonra adet tarihim

yumurtlama haftasını iyi değerlendirdik adetim 26 günde bir olur takvimde ne yazıyorsa tam zamanında gelir ilaç vs kullanmadan ben , eşim korundu psikolojik midir nedir bu hafta kasık ağrım var sağlı sollu 😂 insallah hamile olurum 12 gün sonra adet tarihim
Inşallah olur 🙏🥰 Folik asit kullanıyor musun?
Yani benim 2 3 gün hep oynar adet tarihim, ona rağmen tek ilişki ile oldu. Olunca her türlü oluyor merak etme 😂 Yumurtlama günü filan hiç bilmiyorum ki benim adetimden birkaç gün sonra ilişki oldu onu biliyorum. 😂😂

Inşallah olur 🙏🥰 Folik asit kullanıyor musun?
Yani benim 2 3 gün hep oynar adet tarihim, ona rağmen tek ilişki ile oldu. Olunca her türlü oluyor merak etme 😂 Yumurtlama günü filan hiç bilmiyorum ki benim adetimden birkaç gün sonra ilişki oldu onu biliyorum. 😂😂
😂😂 evet canım kullanıyorum folik asit. İnsallah olur valla o kadar denedik yaşımızda küçük ona istinaden ilk denemede tutması umudum yani 😬 biz adet sonrası haftası full denemedeydik 😂 hayırlısı artık

kız daha 12 gün var hemen aklından çıkart hemen. günler geçmez öyle :) inşallah Rabbim tez zamanda hayırlısından ve sağlıklısından verir.

X