• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk hedef 65

Duuyguu09

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ekim 2014
105
31
43
Merhaba 31 yaşında öğretmenim boyum 160 kilom sanırım 73 üzeri henüz tartılmadım.hayatım boyunca hep kilo problemim oldu.üniversite dönemimden evlene kadar 50 ile 60 lar arasında değişti ama yapım dolayısıyla sanırım 50 lerdeyken bile kilolu olduğum söylenirdi.evlendikten sonra bazı sağlık problemlerim nedeniyle kortizon girdi hayatıma 85 kilolara kadar çıktım.daha önce özel bir okulda çalışıyordum ve milli eğitim bakanlığına bağlı bir okula atanınca o yaz 2 ayda sadece yürüyüş yaparak ama hergün 22 kg verdim ve 63 e düştüm.aradan geçen 3 yıl içerisinde yeniden kortizonu hayatıma soktum tamamen sağlıksız beslendim ve 10 kilomu geri aldım.artık çocuk sahibi olmak istiyorum ve bu kiloyla birde hamile kalırsam nasıl bir sonuçla karşılaşırım bilmiyorum.hamile kalmanın yanı sıra kilo aldıkça hem görünüş olarak hemde ruhsal olarak ne kadar kötü olduğumu farkettim dışarı çıkmak istemiyorum arkadaşlarımla görüşmek istemiyorum ve bu günden itibaren dedimki artık dur diyosun duygu.zaten 3 aydır bebek deniyoruz olmuyor ona ayrı bi canım sıkılıyor ancak bu gün aynadaki yansıma bakıp kendimi berbat bulunca ilk hedefimin kilo vermek olduğuna karar verdim bu kararı vermek bile psikolojik açıdan rahatlamamı sağladı.son zamanlarda sürekli kendimi mutsuz hisseddiyorum ve farkkettim ki altında ki ana sebep kilolarım.üzerimdeki bu yükleri atarsam daha hafif ve dolayısıyla daha mutlu olacağımı biliyorum

başarılar canım, bende 64 ten 55e düşüyorum henüz 60 kiloyum ama hamile kalmadan bende vermek istedim zaten doğumda alacağız, kalori takibini öneririm sana kendini frenlemene yemeden düşünmene sebep oluyor. Allah yardımcımız olsun.

başarılar canım, bende 64 ten 55e düşüyorum henüz 60 kiloyum ama hamile kalmadan bende vermek istedim zaten doğumda alacağız, kalori takibini öneririm sana kendini frenlemene yemeden düşünmene sebep oluyor. Allah yardımcımız olsun.​
Evet tatlım çok mantıklı bende yapabîlirîm ama senin fazla bîşey kalmamış zaten halledersin

bende 63 kiloyum ilk hedefim 55 kilo hamilelik için dr bana kilo vermen lazım dedi. Hem o yüzden hemde artık düşünmeden kabinde kıyafet denemek istiyorum:(

bende 63 kiloyum ilk hedefim 55 kilo hamilelik için dr bana kilo vermen lazım dedi. Hem o yüzden hemde artık düşünmeden kabinde kıyafet denemek istiyorum:KK43:
Kilon çok değil aslında canım boyun kaç ah ben bi 63 lere düşsem

boyum kısa işte 156 boyum o yüzden benim için çok fazla sınırdaymışım hartta geçmişim sanırım:(

Bugün hazırlıksız olduğum için sağlıksız bir gün geçirdim işe kahvaltı yapmadan gittim sabah sadece 2 fincan tarçınlı yeşil çay içtim öğle arasındada bir kase çorba ile bir dilim ekmek yedim.2lt su içtim bi 2 lt daha içmem lazım akşam içinde brokoli salatası düşünüyorum ve ilk gün olduğu için yarım saat koşu bandında yürüyüş

boyum kısa işte 156 boyum o yüzden benim için çok fazla sınırdaymışım hartta geçmişim sanırım:KK43:
Yok be canım yinede abartılacak bi kilon yok ve de vermen gereken rakam çok yüksek değil biraz dikkat edip egzersizle çok rahat verirsin

Evettt yürüyüş zamanı :)
image.jpg

Back