- 3 Mayıs 2017
- 82
- 24
- 3
- 34
- Konu Sahibi melekannesi06
-
:) sizinle aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım siz ilkinde yüksek riskliye gittiniz ikincide gitmediniz öle mi süper bende inşallah sizin gibi ikincim iyi olur çok korkuyorum daha sezeryanla Doğum yapalı bir ay oldu ama korkularım geçmiyorCanım benim ya. Aynı şeyleri düşünmüşüz hep. Ben perinatoloji trawayda Doğum yaptım hep yüksek riskli gebelik bölümünde takip edildim. 2. Gebeliğimde öyle mi olacak diye ödüm kopuyordu. Çok şükür normal gebelerle muamele gidiyorum. İlk kez perinatolog olmayan Dr a muane oluyorum çok garip
Korktukça Allah'a sığın. Ben hep inşirah suresini okudum her korktuğumda. Orda diyor ki "her zorluğun arkasında kolaylık vardır muhakkak her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır". Ben ısrarla Dr a ben riskli gebelik geçirdim riskli Doğum yaptım dedim . O da geçmişte kaldı artık sıfır bi sayfa var önünde dedi:) sizinle aynı şeyleri düşünüyoruz sanırım siz ilkinde yüksek riskliye gittiniz ikincide gitmediniz öle mi süper bende inşallah sizin gibi ikincim iyi olur çok korkuyorum daha sezeryanla Doğum yapalı bir ay oldu ama korkularım geçmiyor
tadıKorktukça Allah'a sığın. Ben hep inşirah suresini okudum her korktuğumda. Orda diyor ki "her zorluğun arkasında kolaylık vardır muhakkak her zorluğun arkasında bir kolaylık vardır". Ben ısrarla Dr a ben riskli gebelik geçirdim riskli Doğum yaptım dedim . O da geçmişte kaldı artık sıfır bi sayfa var önünde dedi
Amin canım benim hepimiz öyle olalım inşlh. Bebiş haberini bekliyor olucam. Hayırlı sağlıklı bi evlat geldin kucağına :))tadı
Ya Allah ne muradın varsa versin yuvana ailene saglık sıhat versin inşallah her daraldıgımda bana umut oluyorsun Ayagına taş degmesin inşallah bende senin gibi sıkıntısız hamilelik yaşarım 1 sene sonra :) tabi Allah bilir hayırlı zamanda hayırlı evlatlar inşallah
İnşallah Allah razı olsunAmin canım benim hepimiz öyle olalım inşlh. Bebiş haberini bekliyor olucam. Hayırlı sağlıklı bi evlat geldin kucağına :))
Yok canım bebeğinde sorun olan anneler düşük riskinde olanlar erken Doğum riski taşıyanlar ve ağır hastalığı olan anneler gidiyor. O bölümde sadece perinatolog hekimler var. Ve hepsi uzman. Cihazlar üst düzey. Yeni doğan ünitesi mutlaka oluyor. Doğan bebeklerde bi sorun olduğunda saniyesinde ameliyata alınıyor vs vsKızlar bu yüksek riskli gebelik bolumüne düşük yapanlarda gidibiliyor mu??
Anladmm cnm tesekkürlerYok canım bebeğinde sorun olan anneler düşük riskinde olanlar erken Doğum riski taşıyanlar ve ağır hastalığı olan anneler gidiyor. O bölümde sadece perinatolog hekimler var. Ve hepsi uzman. Cihazlar üst düzey. Yeni doğan ünitesi mutlaka oluyor. Doğan bebeklerde bi sorun olduğunda saniyesinde ameliyata alınıyor vs vs
İnşlh Doğum sancımda sana dua Edicem. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bebeğimi kaybetmedim çok şükür ama onu kaybetme korkusuyla taşıdım hep . Ben kaybedersem diye mahvoldum ki seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun. Kucağını boş bırakmasın. Evladın cennette olacak günahlarına kefaret olsun acın. Eşinden bişey bekleme o kucağına almadığı için senin kadar acı yaşayamaz. Sen onu öğrendiğinden beri annesin ama.İlk hamileligimde çok üzüldüm bebeğimi topraga verdim bugün çok köyü geçti mezarlıga gittim mahvoldum dışarda kız bebekleri gördükçe daha fena oldum elimde deil acım çok Yen'i evde duramıyorum dışarda Bebekleri gördükçe duramoyorum ağlıyorum ne yapacagmı şaşırdım artık eşimde sıkıldı benden ağlamalarımdan zaten çok duygusalım iyice duygusallaştım nasıl atlatıcam bilmiyorum kimsemde yok annem mesela hayatta olsaydı dertleşirdim halimden anlardı akrabalarda sürekli ağlayan morali bozuk birini görmek istemiyor kimse en güvendiğim teyzem bile insan üzülüyorsa başkalarını üzmeden acısını yaşayıp atlatmalı dedi sok oldum yavrum o zaman yoğun bakımdaydı birde yani kimsen Yok şu hayatta Allah'tan başka bana dua edin nolur çok ihtiyacım var
Doğru sölüyosun ben kızımdan hiç vazgeçmedim dogurma aldır dediler dogurdum Allah ım 18 gün yaşattı hamd olsun Rabbime annelik duygusunu tattırdı inşallah bundan sonrada uzun ömürlü saglıklı hayırlı çocuklar nasip eder bende sana dua edicem beni rahatlattıgın için Rabbim ne muradın varsa versin inşallah kalbi güzel arkadaşımİnşlh Doğum sancımda sana dua Edicem. Seni o kadar iyi anlıyorum ki. Bebeğimi kaybetmedim çok şükür ama onu kaybetme korkusuyla taşıdım hep . Ben kaybedersem diye mahvoldum ki seni düşünemiyorum Allah yardımcın olsun. Kucağını boş bırakmasın. Evladın cennette olacak günahlarına kefaret olsun acın. Eşinden bişey bekleme o kucağına almadığı için senin kadar acı yaşayamaz. Sen onu öğrendiğinden beri annesin ama.
Riskli olanlari Ladin dogumcunuz yonlendirir kan pihtilasmasindan ziyade daha ciddi konular sakatlik yada hayati tehlikeler geliyordu o bolume rabbim kimseyi oraya dusurmesin pskolojisi bile Cok kotuRabbim yardımcınız olsun kızlar Rabbim sağlıkla nasip etsin evlatlarınızı. Bu riskli bölüme kan pıhtılaşması olanlarda gidebiliyomu yoksa muayene eden doktorlarımızmı yönlendiriyo şöyle ni riskin var gitmelisin diye?
Canım ben büyük Doğum hastanesine gidiyorum . Kapsamlı ve tecrübeliler. Bi sıkıntı gördüklerinde hemen riskli gebeliğe yönlendiriyorlar orda perinatolog Dr lar olduğu için. Çok şükür ben bu gebeliğimde normal ilerliyorum. Bugün muane olduğum Dr bi bayanın duyunda hafif bir azalma olduğu için hemen riskli gebeliğe yönlendirdi. Açıkcası orda daha çok üstüne düşüyorlar bebeğin anneninRabbim yardımcınız olsun kızlar Rabbim sağlıkla nasip etsin evlatlarınızı. Bu riskli bölüme kan pıhtılaşması olanlarda gidebiliyomu yoksa muayene eden doktorlarımızmı yönlendiriyo şöyle ni riskin var gitmelisin diye?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?