- Konu Sahibi eticicibebe
-
2 aydır ayda bi sefer jinekoloğa gidiyorum yumurtalıklarımda bir sorun görmedi korunmasız ilişki dedi. Belki de ben çok takıyorum ondan olmuyorBende 1 bucuk yıldır evliyim 1 yıldır deniyorum ama yok tedavi de gördüm yok cikilota kisti cıktı en son HSG oldim bu ay tüplerimin açık olduğunu söylediler bakalim.bnde 34 günde bi adet görüyorum.istersen bi uzmana görün derim canım
Bende çok takıyorum o yüzden belkide olmuyor doktor bile desi stres ve takıntı yapma beyin kendini otomatikmen hormonlari etkileme yapıyormuş.ama insanim elinde değil yani.her ay acaba hamilemiyim şüphesindesin.2 aydır ayda bi sefer jinekoloğa gidiyorum yumurtalıklarımda bir sorun görmedi korunmasız ilişki dedi. Belki de ben çok takıyorum ondan olmuyor
Arkadaşlar ilk hamilelik belirtisi nedir? :smiley-cool:
Ben hala adet olmadım biliyor musunuz stresten gecikmiştir değil mi bugün 6. GünümBende çok takıyorum o yüzden belkide olmuyor doktor bile desi stres ve takıntı yapma beyin kendini otomatikmen hormonlari etkileme yapıyormuş.ama insanim elinde değil yani.her ay acaba hamilemiyim şüphesindesin.
Bende onu merak ediyorum..Kızlar herkesin tüm gebelikleri aynı mıdır belirti olarak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?