Ben de şuan 5 haftalık hamileyim canım benim de hep ekşi şeyler çekiyor. Sizin cinsiyet belli oldu mu bi ilgisi var mı acaba? :) bir de bel ağrım var benim normal mı sizce insan panik yapıyorBen eksi şeyler yemek istememden ve asla doymamamdan anladim yemekten kalkıp ne yesem diye düşünüyordum cig kofte falan çekiyordu canim
Adet görecegimiz zaman da belimiz ağrıyor birde hamileyken bence normaldir panik yapmayın ama içiniz rahat edecekse doktora gidin bakalım bizide bilgilendirinBen de şuan 5 haftalık hamileyim canım benim de hep ekşi şeyler çekiyor. Sizin cinsiyet belli oldu mu bi ilgisi var mı acaba? :) bir de bel ağrım var benim normal mı sizce insan panik yapıyor
Pazartesi ilk kontrolüm var canım gidicem bilgi veririmAdet görecegimiz zaman da belimiz ağrıyor birde hamileyken bence normaldir panik yapmayın ama içiniz rahat edecekse doktora gidin bakalım bizide bilgilendirin
Ben doğurdum bileBen de şuan 5 haftalık hamileyim canım benim de hep ekşi şeyler çekiyor. Sizin cinsiyet belli oldu mu bi ilgisi var mı acaba? :) bir de bel ağrım var benim normal mı sizce insan panik yapıyor
Hahaha ALLAH bağışlasınBen doğurdum bile5 yıl önceydi
Kızım oldu ye eksiyi çıkar ayseyi doğru çıktı bende
Benim de belim çok ağırdı yastık koyardım arkasına hep otururken yatarken ki bu da kız çocuğunda olurmuş
Ya tarihe dikkat etmemişim canımBen doğurdum bile5 yıl önceydi
Kızım oldu ye eksiyi çıkar ayseyi doğru çıktı bende
Benim de belim çok ağırdı yastık koyardım arkasına hep otururken yatarken ki bu da kız çocuğunda olurmuş
Amin hepimizinki sağlıkla büyüsün insallahYa tarihe dikkat etmemişim canımsağlıcakla büyüsün inşallaah. Benim de bugün kontrolüm var 5+1 oluyor inşallaah keseyi görürüm çok stresliyim
Amin hepimizinkiniHahaha ALLAH bağışlasın
Kesemizi dün gördük çok şükür canım. İnşallah 9 gün sonra da kalp atışını duymak için çağırdı doktorAmin hepimizinki sağlıkla büyüsün insallah
Görmesen de üzülme 8 9da görenler de var
Ben kalp atışını 8de duymustjm mesela
Hadi hayırlı olsun onu da duyarsınız insallah sagliklaKesemizi dün gördük çok şükür canım. İnşallah 9 gün sonra da kalp atışını duymak için çağırdı doktor
İnşallaah canım teşekkür ederizHadi hayırlı olsun onu da duyarsınız insallah saglikla
Merhaba ben yeniyim öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsinİlk Hamilelik Belirtileriniz Ne Zaman Basladi ve Nelerdi
Gec döllenme olabilir belki yeni olduğu için hemen kanda çıkmamıştır, insALLAH hamilesinizdir, daha tecrübeli kişiler de yazarlar zatenMerhaba ben yeniyim öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsineşimde morfoloji sperm sorunu var macun fln kullanıyor. Benimde normalde 26 günde adetim gelir hatta gününden bir önce lekem gelir bugün adet gunumdu olmadım ilk defa gecikti , 5 gün önce göğüs ağrısı ve ateş ile hastaneye gitmiştim negatif çıkmıştı acaba pozitife döner mi bilgisi olan var mı?
Teşekkür ederim ilginiz için, belim ve karnım ağrıyor gelicek gibiGec döllenme olabilir belki yeni olduğu için hemen kanda çıkmamıştır, insALLAH hamilesinizdir, daha tecrübeli kişiler de yazarlar zaten
InsALLAH yaaTeşekkür ederim ilginiz için, belim ve karnım ağrıyor gelicek gibiinşallah gelmez
Bnimde pko var 2 yıllık evliyim c life macun ve inofolik kullanıyorum bu ay 5 gün geçikti test yapmaya korkuyorum o kadar negatif sonuç gördüm ki cesaret kalmadı yapmaya siz bişey kullandınız mı ilaç veya takviye önerebileceginiz bişey var mı yada kilonuz ne kadar benimki 68 kilo engel olabilir miMerhaba bende 1 buçuk yıl sonra mucizeme kavuştum. Bende zaten pko vardı adetlerim hep düzensiz ve gecikmeliydi adetim 3 gün geçince test yaptım bişey çıkmadı sonra hafif kasık ağrılarim oldu heralde hasta olaccagim dedim sonra bacak cekilmelerim oldu birde çalışip yorulup geldigim halde uyku bölünmelerim vardi adetim 10 gün geçince terlememden anladim ve tekrar test yaptım bu sefer pozitifti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?