İlk Hamilelik Belirtileriniz Nelerdi ve Ne Zaman Basladi

Ben eksi şeyler yemek istememden ve asla doymamamdan anladim yemekten kalkıp ne yesem diye düşünüyordum cig kofte falan çekiyordu canim
Ben de şuan 5 haftalık hamileyim canım benim de hep ekşi şeyler çekiyor. Sizin cinsiyet belli oldu mu bi ilgisi var mı acaba? :) bir de bel ağrım var benim normal mı sizce insan panik yapıyor

Ben de şuan 5 haftalık hamileyim canım benim de hep ekşi şeyler çekiyor. Sizin cinsiyet belli oldu mu bi ilgisi var mı acaba? :) bir de bel ağrım var benim normal mı sizce insan panik yapıyor
Adet görecegimiz zaman da belimiz ağrıyor birde hamileyken bence normaldir panik yapmayın ama içiniz rahat edecekse doktora gidin bakalım bizide bilgilendirin

Ben doğurdum bile 5 yıl önceydi
Kızım oldu ye eksiyi çıkar ayseyi doğru çıktı bende
Benim de belim çok ağırdı yastık koyardım arkasına hep otururken yatarken ki bu da kız çocuğunda olurmuş

Ya tarihe dikkat etmemişim canım sağlıcakla büyüsün inşallaah. Benim de bugün kontrolüm var 5+1 oluyor inşallaah keseyi görürüm çok stresliyim

İlk Hamilelik Belirtileriniz Ne Zaman Basladi ve Nelerdi
Merhaba ben yeniyim öncelikle Rabbim isteyen herkese hayırlı sağlıklı evlatlar nasip etsin eşimde morfoloji sperm sorunu var macun fln kullanıyor. Benimde normalde 26 günde adetim gelir hatta gününden bir önce lekem gelir bugün adet gunumdu olmadım ilk defa gecikti , 5 gün önce göğüs ağrısı ve ateş ile hastaneye gitmiştim negatif çıkmıştı acaba pozitife döner mi bilgisi olan var mı?

Gec döllenme olabilir belki yeni olduğu için hemen kanda çıkmamıştır, insALLAH hamilesinizdir, daha tecrübeli kişiler de yazarlar zaten

Bnimde pko var 2 yıllık evliyim c life macun ve inofolik kullanıyorum bu ay 5 gün geçikti test yapmaya korkuyorum o kadar negatif sonuç gördüm ki cesaret kalmadı yapmaya siz bişey kullandınız mı ilaç veya takviye önerebileceginiz bişey var mı yada kilonuz ne kadar benimki 68 kilo engel olabilir mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…