Ben eksi şeyler yemek istememden ve asla doymamamdan anladim yemekten kalkıp ne yesem diye düşünüyordum cig kofte falan çekiyordu canin
Ne zaman başladı peki belirtilerBen eksi şeyler yemek istememden ve asla doymamamdan anladim yemekten kalkıp ne yesem diye düşünüyordum cig kofte falan çekiyordu canim
Ayyy baya erkenmisBende bir hafta sonra falan basladi
Nasıl anlayacağız canım, adet öncesi de oluyor ya kasık ağrısı?Kadın doğum doktorlari diyor ki adete yakın kasık ağrısı hamilelikte beklenen bir durumdur ve genelde tek taraflı olur mesela ben sağda batma sancı hissediyordum
Adet ağrısı gibi başlıyor ,adet vakti gelince yani ben kesin hasta oldum demiştim,ama genelde tek taraflı batma şeklinde de.oluyorNasıl anlayacağız canım, adet öncesi de oluyor ya kasık ağrısı?
Evet yaaa belirtiler çok benzer, en kesin belirti adet gecikmesi sanırımNasıl anlayacağız canım, adet öncesi de oluyor ya kasık ağrısı?
Aynen,adet gecikince test yapmalıEvet yaaa belirtiler çok benzer, en kesin belirti adet gecikmesi sanırım
Sökülme hissi olur mu adetten bı hafta kadar önce hamilelik olsa?Aynen,adet gecikince test yapmalı
Beklemesi zor süreçler.Aynen,adet gecikince test yapmalı
Valla hamilelik için olur mu bilmiyorum ama benimde adetime tam bir hafta var ufak ufak bacaklarımda kasilmalar ,damar çekilmeleri ,adet görüyormuş gibi his oluyorSökülme hissi olur mu adetten bı hafta kadar önce hamilelik olsa?
Kesinlikle, sonucu bilsek ona göre bekleriz de bilmeyince zor oluyorBeklemesi zor süreçler.
Yani dediğim gibi b n adet oldum sandım hatta leke gelmeye başladı 4 gün leke geldi ,bu ay da.olmadi diye üzülmüştüm ama sonra baktım leke normal kanamaya dönmüyor test yaptımSökülme hissi olur mu adetten bı hafta kadar önce hamilelik olsa?
Sökülme hissi olur mu adetten bı hafta kadar önce hamilelik olsa?
Aayyy insALLAH bende de öyle olur yaaa RABBİM güldürsün yüzümüzüYani dediğim gibi b n adet oldum sandım hatta leke gelmeye başladı 4 gün leke geldi ,bu ay da.olmadi diye üzülmüştüm ama sonra baktım leke normal kanamaya dönmüyor test yaptım
Amin inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursunuzAayyy insALLAH bende de öyle olur yaaa RABBİM güldürsün yüzümüzü
Amin inşallah sağlıkla sıhhatle kavuşursunuz
Benim direk sökülme belirtisi var sanki hemen adet olucam.Valla hamilelik için olur mu bilmiyorum ama benimde adetime tam bir hafta var ufak ufak bacaklarımda kasilmalar ,damar çekilmeleri ,adet görüyormuş gibi his oluyor
Adet sandığına göre sökülme hissi de adet öncesi olmuş di mi.Yani dediğim gibi b n adet oldum sandım hatta leke gelmeye başladı 4 gün leke geldi ,bu ay da.olmadi diye üzülmüştüm ama sonra baktım leke normal kanamaya dönmüyor test yaptım
Evet birkaç gün öncesiBenim direk sökülme belirtisi var sanki hemen adet olucam.
Adet sandığına göre sökülme hissi de adet öncesi olmuş di mi.
GalibaBenim direk sökülme belirtisi var sanki hemen adet olucam.
Adet sandığına göre sökülme hissi de adet öncesi olmuş di mi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?