İlk Hamilelik Belirtileriniz Nelerdi ve Ne Zaman Basladi

İlk hamileliğimde muhtemel döllenmeden 1 hafta sonrası yerleşme kanaması ve acayip yanma yaşayıp acillik oldum,adet tarihine yakın göğüslerde damarlanma ve göbek deliğinden aşağı uzanan köyü bir çizgi oluşmaya başladı.2.hamilelikte bunları yaşamadım sadece adete yakın kasık ağrısı başladı yürürken aşırı batma oluyordu ve adet zamanı lekelenme başladı ,adet oldum sanmıştım meğer hamileymişim.onda da.Yılllar geçti güzel tatlı heyecanlar şimdide aman olmasın diye bakıyor insan
Yaaaa öyle miii ayyy nasıl ayırt ettiniz yerleşme kanamasını acaba
Çünkü çok az açık pembe idi sonrasında aşırı yanma oldu,acile doktora gittim bu durumda dayanacak gibi değildi ama dediğim gibi 2.de olmadı ne yanma ne de o kadar kısa sürede pembe leke

Ben ilkinde dayanamayıp erken testlerden yaptım ama çizgi çıkmadı çünkü erken döllenme veya geç döllenme diye bir durum var ,adete yakın zamanda kahve leke geliyorsa burdabir belirti olur ama en güzeli adet zamanını bekleyip test yapmak ,ilkinde bende çok aceleci davrandım,ikincide adetimin1 hafta sonrasında test yaptım

Teşekkür ederim canım cevabın için o zaman bu ayki adet tarihimi bekleyim hatta geçmesini o zaman direk kan tahlili vereyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…