- 8 Mart 2020
- 49
- 19
- 38
- 27
- Konu Sahibi Seymahamit
-
Adetiinizde 8 günlük gecikme var neden test yapmıyorsunuz ..çıkar mutlakaBen normalden ayın 21 fln âdet olmam gerekirdi adet olmadan önce şiddetli bi göğüs ağrısı,karnimda şişkinlik bu sefer böyle olmadı adetim 8 gün gecikti göğüs ağrısı yok karnımda şişkinlik Yok arada bi kasık ağrısı oluyor âdet olacam diyordum olmuyorum normalden beyaz akıntı gelirdi geldikten bi gün sonra âdet olurdum beyaz akıntım var hatta baya ama adet olmadım bı haftadır böyle sizce hamilemiyim test yapmaktan korkuyorum negatif olunca çok kötü ölüyorum ha bu arada geçen adetim de tuhafti pembesiydi ama uzun sürmüştü normalde adetim koyu kırmızı ve kahverengi
Ya korkuyorum sonuç negatif çıkınca hüngür hüngür ağlıyorum bu seferAdetiinizde 8 günlük gecikme var neden test yapmıyorsunuz ..çıkar mutlaka
AA stres yaparsanız zaten olacağı varsada olmaz..hepimiz her an hamile kalamiyoruzki..kimisi hemen kalır kimisi beş ay 6 ay bekler....hiçbir sağlık problemi olmadığı halde 2 yıl 3 yıl sonra bebek sahibi olan var..zamanı vardır elbet..rabbim sağlıklı sini versin herzaman öyle dileyinYa korkuyorum sonuç negatif çıkınca hüngür hüngür ağlıyorum bu sefer
Bende de göğüs ağrısı aşırı bir kasık ağrısı falan yok sadece beyaz akıntı ve şişlik var. Ama ben çatlatma iğnesi vurmuştum test yaptım pozitif çıktı. Sende bi dene varsa eğer ona göre hareket etmen gerekir. Yoksa eğer neden adet olmadığını falan öğrenmen gerekir. Her türlü test yapmalısın ve umarım pozitif çıkarBen normalden ayın 21 fln âdet olmam gerekirdi adet olmadan önce şiddetli bi göğüs ağrısı,karnimda şişkinlik bu sefer böyle olmadı adetim 8 gün gecikti göğüs ağrısı yok karnımda şişkinlik Yok arada bi kasık ağrısı oluyor âdet olacam diyordum olmuyorum normalden beyaz akıntı gelirdi geldikten bi gün sonra âdet olurdum beyaz akıntım var hatta baya ama adet olmadım bı haftadır böyle sizce hamilemiyim test yapmaktan korkuyorum negatif olunca çok kötü ölüyorum ha bu arada geçen adetim de tuhafti pembesiydi ama uzun sürmüştü normalde adetim koyu kırmızı ve kahverengi
Umarım ben bir ay önce çatlatma iğnesi olmuştum tutmamisti doktorum beklemem grktigini söylemiştiBende de göğüs ağrısı aşırı bir kasık ağrısı falan yok sadece beyaz akıntı ve şişlik var. Ama ben çatlatma iğnesi vurmuştum test yaptım pozitif çıktı. Sende bi dene varsa eğer ona göre hareket etmen gerekir. Yoksa eğer neden adet olmadığını falan öğrenmen gerekir. Her türlü test yapmalısın ve umarım pozitif çıkar
Bklim yarın test ypcm ins pozitif olurAA stres yaparsanız zaten olacağı varsada olmaz..hepimiz her an hamile kalamiyoruzki..kimisi hemen kalır kimisi beş ay 6 ay bekler....hiçbir sağlık problemi olmadığı halde 2 yıl 3 yıl sonra bebek sahibi olan var..zamanı vardır elbet..rabbim sağlıklı sini versin herzaman öyle dileyin
Ben üst üstte üç ay denedm sıkıntısı nı yaşamadm hiç. Umarım pozitif çıkar inşallahUmarım ben bir ay önce çatlatma iğnesi olmuştum tutmamisti doktorum beklemem grktigini söylemişti
Merhaba, acaba catlatmadan kac gun sonra test yaptiniz? Bide degerlendirmeyi nasi yaptiniz?Bende de göğüs ağrısı aşırı bir kasık ağrısı falan yok sadece beyaz akıntı ve şişlik var. Ama ben çatlatma iğnesi vurmuştum test yaptım pozitif çıktı. Sende bi dene varsa eğer ona göre hareket etmen gerekir. Yoksa eğer neden adet olmadığını falan öğrenmen gerekir. Her türlü test yapmalısın ve umarım pozitif çıkar
İğnenin 13.günü test yaptım silikti 14 te tekrar yaptım daha koyu çıktı test. Yarın hastalığım bakalmMerhaba, acaba catlatmadan kac gun sonra test yaptiniz? Bide degerlendirmeyi nasi yaptiniz?
Benim 8ci gunum daha test yapsam ignenin etkisiyle pozitif cikar deyilmi?İğnenin 13.günü test yaptım silikti 14 te tekrar yaptım daha koyu çıktı test. Yarın hastalığım bakalm
Pozitif çıkar ve iğnenin etkisidir o. Az sabır bekle 14.gün yap kesn sonuç al için rahat olsunBenim 8ci gunum daha test yapsam ignenin etkisiyle pozitif cikar deyilmi?
Test yaptın mı cnmUmarım bı sorun çıkmaz
Yapmadım bugün sbh kahverengi akıntım oldu azar azar geliyor ama hiç bu kdr geç görmemiştimTest yaptın mı cnm
Hayırlısı olsun senin için inşallahYapmadım bugün sbh kahverengi akıntım oldu azar azar geliyor ama hiç bu kdr geç görmemiştim
Yarın gtcem doktora ins bi sorun ckmazHayırlısı olsun senin için inşallah
İnşallah sıkıntı yokturYarın gtcem doktora ins bi sorun ckmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?