Bayaa İki çizgi gözüküyor yarın bence Kan tahlili ver hayırlı olsunKızlaaar bu hamileyim anlamına mı geliyor????
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Bayaa İki çizgi gözüküyor yarın bence Kan tahlili ver hayırlı olsunKızlaaar bu hamileyim anlamına mı geliyor????
Yaptınız mı? Merak ettimİnşallah ikimizde hamileyizdir siz de mutlaka test yaparsanız olumlu olumsuz haber verin ben gidince öğreneceğim.
perşembe günü doktora gidip bakacağım. Şu an memleketteyim bugün şeffaf uzayan bi akıntı geldi devam ediyor hala. Ve memelerime bastırdığımda acıyor. 19. Gün bugün ilişkiden sonra kiYaptınız mı? Merak ettim
Yaa evet hamilesin bence hemen kan testi ver tebrik ederim darisi basimiza.Kızlaaar bu hamileyim anlamına mı geliyor????
Evett galiba hamileyim inanamıyorım hala çok heyecanlı Allah isteyen herkese versin inşallah 8 ay oldu evet bu ay da olmasaydı doktora gitmeyi düşünüyordumYaa evet hamilesin bence hemen kan testi ver tebrik ederim darisi basimiza.
Subattan beri deniyoruz yazmissin 8. Ayda oldu sanirim
Bence şüphen varsa bir kan testi yaptırabilirsinKızlar benimde son adetim 6 Eylül'dü normalde düzenlidir hatta erken bile olur ama bu sefer hala olmadım hiçbir adet belirtisi yok normalde kasıklarım bacaklarım ağrır bu defa sadece ödem var. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Sizce kan testi yapmalı mıyım yoksa beklemeli mıyım?
Bence şüphen varsa bir kan testi yaptırabilirsin
Yapicam ama idrar negatif çıktığı için umutsuzumBence şüphen varsa bir kan testi yaptırabilirsin
Merhaba ben de aynı durumdayım adetim henüz 1 gün geçti ama hiç bir belirti yok karın ağrım göğüs ağrım veya şişliğim , çok düzenli olurum hatta nisandan beri 24-25 günde bir oluyorum bugün 29. Günüm , test yapmaya korkuyorumHiç belirtim olmadan hamile kaldım.
Sizinle aynı durumdayım sadece ödemim var resmen tartıda iki kilo fazla çıkıyorum ama ağrım sızım hiç yok 24-25 günde bir veya en fazla 28 günde bir olurdum bugün 29. Gün , test yapmaya da korkuyorumKızlar benimde son adetim 6 Eylül'dü normalde düzenlidir hatta erken bile olur ama bu sefer hala olmadım hiçbir adet belirtisi yok normalde kasıklarım bacaklarım ağrır bu defa sadece ödem var. İdrar testi yaptım negatif çıktı. Sizce kan testi yapmalı mıyım yoksa beklemeli mıyım?
Bence yapın varsa çıkar zaten ne kaybedersiniz ki bu ay olmazsa bir dahaki ay olur üzmeyin kendinizi oluruna bırakınMerhaba ben de aynı durumdayım adetim henüz 1 gün geçti ama hiç bir belirti yok karın ağrım göğüs ağrım veya şişliğim , çok düzenli olurum hatta nisandan beri 24-25 günde bir oluyorum bugün 29. Günüm , test yapmaya korkuyorum
Yaptım canım doktor yap demişti negatif çıktı. Doktor zaten kafaya takma stres en büyük engel dediBence yapın varsa çıkar zaten ne kaybedersiniz ki bu ay olmazsa bir dahaki ay olur üzmeyin kendinizi oluruna bırakın
Biliyorum bende ama nasıl atacağız kafamızdan her dakka o aklımızdayken bilmemYaptım canım doktor yap demişti negatif çıktı. Doktor zaten kafaya takma stres en büyük engel dedi
İşte hep vazgeçtiğin anda oluyor kafayı başka şeylerle oyalamak lazım. Zor bir süreç rabbim kolaylaştırsın inşallah her şey nasip ve her nasip vaktine esirdir demişlerBiliyorum bende ama nasıl atacağız kafamızdan her dakka o aklımızdayken bilmem
Merhaba bende şubattan beri deniyorum ne olur bana da dua et bu ay olayım sağlıklı bir evladım olsun. Tebrik ederim seni deEvett galiba hamileyim inanamıyorım hala çok heyecanlı Allah isteyen herkese versin inşallah 8 ay oldu evet bu ay da olmasaydı doktora gitmeyi düşünüyordum
Merhaba benim negatif tüp bebek tedavisi görüyordum ona devam ediyoruzBence yapın varsa çıkar zaten ne kaybedersiniz ki bu ay olmazsa bir dahaki ay olur üzmeyin kendinizi oluruna bırakın
İnşallah hayırlısıyla nasip olurMerhaba benim negatif tüp bebek tedavisi görüyordum ona devam ediyoruz