İlk Haftalarda Sancı

Lotuslilium

Yıldızlar da kayar…
Kayıtlı Üye
24 Nisan 2014
443
191
303
29
İstanbul
Kızlar merhaba.
Bir şey danışmak istiyorum çünkü artık tedirgin olmaya başladım.
6+5 gebeyim. Ancak hala kasıklarımda ara ara az ara ara şiddetli ancak geçen ağrılar oluyor. Tam regl sancısı gibi diyemem ama benziyor. Şimdi batmalar da oluyor, adetken olduğu gibi gaz hareketlenmeleri de. Açıkçası çok endişe ediyorum.
Duphaston (progestron) desteği de alıyorum çünkü gebelipim tüp bebek. Endişeleniyorum, bu ağrılar normal mi? Ne zaman bu ağrılar son bulur?

Merhabalar öncelikle hayırlı olsun allah saglıkla kucagınıza almayı nasip etsin hiç korkmayın kasık agrıları cok normal gebeliğimin başından beri var özellikle sag kasıgımda yogun ve hala devam ediyor doktoruma sordugumda cok normal oldugunu söylüyor sizde kontrolde danısın yine doktorunuza

Çok ama çok teşekkür ederim, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. erken haftalar olduğu için hep bi tedirginlik oluyor ya

Çok ama çok teşekkür ederim, siz de sağlıkla kucağınıza alın inşallah. erken haftalar olduğu için hep bi tedirginlik oluyor ya
Amin Ah bilmem mi biz anneler neler yaşıyoruz anlatılacak bi duygu degil hep bi evham resmen delilik rabbim gönlümüzün muratlarını nasip etsin hepimizin. güç kuvvet versin her şey güzel olucak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…