mrb arkadas öncelikle şuan çok kötüyüm 5 gün önce bebeğimi kaybettim o benim ilk bebeğimdi ve anlatılmaz duygular içindeyim bir bebeğim olmasını o kadar çok istiyordum ki ve hamile oldugumu ögrenince sanki dünyalar benim olmuşdu o kadar mutluydum ki çünkü bende anne olacakdım kendimi o kadar hazırlamışdım ki anne olacagım ama kısa sürdü pazar günü gece az bir kanama oldu pazartesi doktor gitdim kan tahlli yapdı ve düşük yapıyorsun diyince sanki içinden birseyler kopdu gitdi ağlamakdan gözlerim agrıyor eşim ben aglıyorum diye çok üzülüyor eşim fazla belli etmiyorum ama çok üzülüyorum allahım aynı acıyı bir daha yasmasın banada bütün bayan arkadaslarımada bu bölüme giredim okuyordum yazdıklarınız ve çok üzülüyorum ama ne kadar üzülsemde sizler kadar olmazdı bu biliyorumdum insan başına gelmeyince ne kadar anlarki sizlerin ne kadar acı çekdigini kadar acınıza ortak olabilirdimki ama şuan sizleri o kadar iyi anlıyorum ki çünkü benimde basıma geldi allahım bir daha aynı acıları yasmasın kimseye senağlama