Gelinlik Modelleri ilk gelinlik denemem♥

Herkes gibi, bende tam üstünü begenmedim, ama elbette bu ilk deneyimin oldugu için çok heycanlanip begenmisindir ki bu çok normal. Ne kadar gezersen, o kadar iyidir. Gözün artik alisir gelinlige ve fizigine en dogru gelinligi, en çok begendigin gelinligi seçersin :)

Bu arada o ayakkabilari lütfen alma canim. Topugu çok yüksek ve kaba duruyor. Sonuçta dügünde sabahtan aksama kadar ayaktasin, hem biraz daha rahat, hem biraz daha sik bir ayakkabiya bak.

Ve tabiki mutluluklar dilerim sana. Cok heycanli bir dönemdesin simdi, tadini çikar canim :)

Evet cok haklısınız çok teşekkür ederim bakmaya devam edeceğim dediğiniz gibi oldu bana da o heyecanla kendimi güzel hissettim içinde :) ama ayakkabıyı satın aldık maalesef. Düğün için yedek ayakkabım var çok sağolun

Muhakkak bulacaksınızdır moral bozmak yok insan bir anda heyecanlanıyor çünkü her gelinlik güzel geliyor her gelin güzeldir boşuna dememişlerFiziğiniz uygun daha nice güzel gelinlik görürsünüz

Ben gelinliği çok beğendim ama daha vaktiniz çok... Biraz daha gezin derim.. Sonra içinizde kalmasın... Mutluluklar..

ayakkabınızı zaten çok sevmiştim şimdi de seçip giydiğiniz ilk gelinliğe de bayıldım belliki çok zevkli bir bayansınız :) Daha vaktiniz varmış madem bir sürü gelinlik deneyin sonra karar verin. Alacağınız bu olmasa bile çok güzel bir model tercih edeceğinize eminim. Bu süreçte her şey içinize sindiği gibi olur inşallah hepsini mutlulukla giyersiniz :)

canımmm çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim umarım herşey gönlümüzce olur güzel dileklerin için çok sağol

Çok güzelmiş gelinliğiniz ayakkabılarınızı daha önce görmüstüm harika

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…