Hiç denemedim kınalığımı balık model düşünüyorum içimde kalmasın diye :)) nişanlığım prensesti böyle bir kalıp oturdu kafamda nişan prenses kına balık düğün A diyeBalık model denediniz mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Hiç denemedim kınalığımı balık model düşünüyorum içimde kalmasın diye :)) nişanlığım prensesti böyle bir kalıp oturdu kafamda nişan prenses kına balık düğün A diyeBalık model denediniz mi?
Teşekkür ederim yorumunuz için :-*Ben de üstü beğenmedim.
Üst kısım daha da sarmalı göğsü, onun dışında beğendim.Teşekkür ederim yorumunuz için :-*
Haklısınız kesinlikle ama dediğim gibi gogus kısmım doldurmuyor ondan mı acabaÜst kısım daha da sarmalı göğsü, onun dışında beğendim.
Ondan da olabilir ama gelinlikçi işinin ehli biriyse her şekilde dolgun gösterir o göğsü :)Haklısınız kesinlikle ama dediğim gibi gogus kısmım doldurmuyor ondan mı acaba
Evet cok haklısınız çok teşekkür ederim bakmaya devam edeceğim dediğiniz gibi oldu bana da o heyecanla kendimi güzel hissettim içinde :) ama ayakkabıyı satın aldık maalesef. Düğün için yedek ayakkabım var çok sağolunHerkes gibi, bende tam üstünü begenmedim, ama elbette bu ilk deneyimin oldugu için çok heycanlanip begenmisindir ki bu çok normal. Ne kadar gezersen, o kadar iyidir. Gözün artik alisir gelinlige ve fizigine en dogru gelinligi, en çok begendigin gelinligi seçersin :)
Bu arada o ayakkabilari lütfen alma canim. Topugu çok yüksek ve kaba duruyor. Sonuçta dügünde sabahtan aksama kadar ayaktasin, hem biraz daha rahat, hem biraz daha sik bir ayakkabiya bak.
Ve tabiki mutluluklar dilerim sana. Cok heycanli bir dönemdesin simdi, tadini çikar canim :)
Muhakkak bulacaksınızdır moral bozmak yok insan bir anda heyecanlanıyor çünkü her gelinlik güzel geliyor her gelin güzeldir boşuna dememişlerFiziğiniz uygun daha nice güzel gelinlik görürsünüzçok teşekkür ederim yorumunuz önemli :-* benim göremediğimi siz görürsünüz diye düşündüm gerçekten de çok yerinde yorumlarınız kendimi birden gelinlikli duvaklı elimde çiçekle görünce beğendim ama dediğiniz gibi daha çok gezmeliyim sagolsun oradaki bayan aşırı ilgiliydi neredeyse nişanlımı çağırıp kapora bırakacaktım :) inşallah kendime uygun gelinliği bulabilirim
çok teşekkür ederimBen gelinliği çok beğendim ama daha vaktiniz çok... Biraz daha gezin derim.. Sonra içinizde kalmasın... Mutluluklar..
canımmm çok teşekkür ederim beğenmene çok sevindim umarım herşey gönlümüzce olur güzel dileklerin için çok sağolayakkabınızı zaten çok sevmiştim şimdi de seçip giydiğiniz ilk gelinliğe de bayıldım belliki çok zevkli bir bayansınız :) Daha vaktiniz varmış madem bir sürü gelinlik deneyin sonra karar verin. Alacağınız bu olmasa bile çok güzel bir model tercih edeceğinize eminim. Bu süreçte her şey içinize sindiği gibi olur inşallah hepsini mutlulukla giyersiniz :)
çok teşekkür ederim çok tatlısınızÇok güzelmiş gelinliğiniz ayakkabılarınızı daha önce görmüstüm harika
çok sağolunÇok güzel olmuşşunuz maşallah