- 30 Eylül 2024
- 2
- -4
- 24
-
- Konu Sahibi zeynepdikilmen
Yıl oldu kaç hala şu kızlık zarı konuları bir bitmedi beBayanlar merhaba sürekli buradaki şeyleri okuyup gezen birisiyim ama üye olarak katılmam gerekti 2 yıldır sevgililik geçirdiğim kişiyle evlendim 4 gün önce ilk gün bir şey yapamadık korkuyorum diye 2.gün becerdik ama kan hiç gelmedi 3 ve 4 te de gelmedi çok da acımıyor anlamadım neden böyle olduğunu ilkim o aslında sordu bana önceden bişey yaşadın mı diye kan gelmeyince hayır dedim tamam dedi döndü uyudu ama 2 gündür hareketlerinde bi gariplik sezdim doktora gitmeyi teklif etmeli miyim ne yapmam gerekir bu durumda 22 yaşındayım benden büyükler akıl verip yönlendirirlerse sevinirim
Esnektir. Sen kendinden eminsen doktor falan hakaret.Bayanlar merhaba sürekli buradaki şeyleri okuyup gezen birisiyim ama üye olarak katılmam gerekti 2 yıldır sevgililik geçirdiğim kişiyle evlendim 4 gün önce ilk gün bir şey yapamadık korkuyorum diye 2.gün becerdik ama kan hiç gelmedi 3 ve 4 te de gelmedi çok da acımıyor anlamadım neden böyle olduğunu ilkim o aslında sordu bana önceden bişey yaşadın mı diye kan gelmeyince hayır dedim tamam dedi döndü uyudu ama 2 gündür hareketlerinde bi gariplik sezdim doktora gitmeyi teklif etmeli miyim ne yapmam gerekir bu durumda 22 yaşındayım benden büyükler akıl verip yönlendirirlerse sevinirim
Bende de de kanama olmadı benimde canım çok yanmadı kusura bakma ama eşinin sana bunu sorması bile hata ayıp asıl senin ona küsmen lazmBayanlar merhaba sürekli buradaki şeyleri okuyup gezen birisiyim ama üye olarak katılmam gerekti 2 yıldır sevgililik geçirdiğim kişiyle evlendim 4 gün önce ilk gün bir şey yapamadık korkuyorum diye 2.gün becerdik ama kan hiç gelmedi 3 ve 4 te de gelmedi çok da acımıyor anlamadım neden böyle olduğunu ilkim o aslında sordu bana önceden bişey yaşadın mı diye kan gelmeyince hayır dedim tamam dedi döndü uyudu ama 2 gündür hareketlerinde bi gariplik sezdim doktora gitmeyi teklif etmeli miyim ne yapmam gerekir bu durumda 22 yaşındayım benden büyükler akıl verip yönlendirirlerse sevinirim
Daha doğrusu kırıldığını belli etmen lazmBende de de kanama olmadı benimde canım çok yanmadı kusura bakma ama eşinin sana bunu sorması bile hata ayıp asıl senin ona küsmen lazm
Becerdik derken irkeksin belli bu kadar belli etme bariBayanlar merhaba sürekli buradaki şeyleri okuyup gezen birisiyim ama üye olarak katılmam gerekti 2 yıldır sevgililik geçirdiğim kişiyle evlendim 4 gün önce ilk gün bir şey yapamadık korkuyorum diye 2.gün becerdik ama kan hiç gelmedi 3 ve 4 te de gelmedi çok da acımıyor anlamadım neden böyle olduğunu ilkim o aslında sordu bana önceden bişey yaşadın mı diye kan gelmeyince hayır dedim tamam dedi döndü uyudu ama 2 gündür hareketlerinde bi gariplik sezdim doktora gitmeyi teklif etmeli miyim ne yapmam gerekir bu durumda 22 yaşındayım benden büyükler akıl verip yönlendirirlerse sevinirim
Allah aşkına becerdik nedir yaBayanlar merhaba sürekli buradaki şeyleri okuyup gezen birisiyim ama üye olarak katılmam gerekti 2 yıldır sevgililik geçirdiğim kişiyle evlendim 4 gün önce ilk gün bir şey yapamadık korkuyorum diye 2.gün becerdik ama kan hiç gelmedi 3 ve 4 te de gelmedi çok da acımıyor anlamadım neden böyle olduğunu ilkim o aslında sordu bana önceden bişey yaşadın mı diye kan gelmeyince hayır dedim tamam dedi döndü uyudu ama 2 gündür hareketlerinde bi gariplik sezdim doktora gitmeyi teklif etmeli miyim ne yapmam gerekir bu durumda 22 yaşındayım benden büyükler akıl verip yönlendirirlerse sevinirim
Becerdik derken o işi yapmayı hallettik anlamında dedim erkek değilim bi erkek neden böyle bişeyi yazsın burayaBecerdik derken irkeksin belli bu kadar belli etme bari
Hasta mısınız ki doktora niye gidiyorsunuz?doktora gitmeyi teklif etmeli miyim
Bayanlar merhaba sürekli buradaki şeyleri okuyup gezen birisiyim ama üye olarak katılmam gerekti 2 yıldır sevgililik geçirdiğim kişiyle evlendim 4 gün önce ilk gün bir şey yapamadık korkuyorum diye 2.gün becerdik ama kan hiç gelmedi 3 ve 4 te de gelmedi çok da acımıyor anlamadım neden böyle olduğunu ilkim o aslında sordu bana önceden bişey yaşadın mı diye kan gelmeyince hayır dedim tamam dedi döndü uyudu ama 2 gündür hareketlerinde bi gariplik sezdim doktora gitmeyi teklif etmeli miyim ne yapmam gerekir bu durumda 22 yaşındayım benden büyükler akıl verip yönlendirirlerse sevinirim
Beni becerdi demiyor seks yapmayı becerdik diyor yanlış anlamışsınız.Becerdik derken irkeksin belli bu kadar belli etme bari