İlk geceden korkuyorum

Çok baskı altında büyüyoruz... Bu tip endişelerde ondan kaynaklanıyor...
Kimseyle daha önce birşey yaşamadıysan bozulmuş olamaz. öyle kolay bozulacak birşey değil bu merak etme..

ne diye buraya bu tip sıkıntılarınızı yazıyosunuz anlamıyorum,sanki doğru düzgün cevap veren varda,,,,arkadaşım içinin rahatlamasını istiyorsan bi dr git hiç korkmadan durumunu öğren burda derdine çare arama,,,,he zaten kızlık zarını dert tasa gibi gören yok baksana herkez ayrı havada ALLAH ALLAH

Dra görün derim... o söyler..

o kadar kolay olsaydı vajinismus hakkında bilgi paylaşımı sayfasında bi çok arkadaşımızı binlerce sayfa dertleşmek zorunda kalmazdı, endişe etmene gerek yok bişey yaşamamış biri olarak.

Tabi kızlar bu kadar korkutulurlarsa çok normal.Kişilikleri de hassassa anne kaymak yapar korkuta korkuta sonra da evliliği mutsuz olur.Rahat büyümüş kızlar tabi bu duruma garip bakabilir bu da normal.Yaşamadan anlamak zor benim gibi olgun insanlarda var anlayışlıyım.Lütfen kızlarınızı anlamsız korkutmayın fakat gevşekte bırakmayın onlarla akıllıca ilişki kurun.Sizinle rahat konuşmasını sağlayın anniler ....!Zaten anne korkutmasa bu sefer de çevreden konuşulanlar bilinç altına yerleşecek..Kızlar mantıklı olun diyeceğim ben daha ne diyeyim git gözünü seveyimm!

canım endişe duyacak hiçbir şey yok kızlığın bozulmuş olsaydı o acıyı tadar ve kanama görürdün en esnek kızlık zarında bile bi hissetme oluyodur öyle basit değil yani bozulması.
kafana hiç takma o gecede stres yapma tadını çıkarmaya bak

kesinlikle katılıyorum.1.5 yıl eşimle birlikte olamadık çevrenin etkisi bunda büyük

kesinlikle katılıyorum.1.5 yıl eşimle birlikte olamadık çevrenin etkisi bunda büyük

Canim sana tek tavsiyem bu basligi kapattir ve en kisa zamanda bi doktora git.
Gördügün gibi bazilarimiz insanlarin korkulariyla dalga gecmeyi maharet biliyor,
kendini bunlara alet ettirme bence...

Evleniyorsan zaten doktora gitmende fayda var, korunmayla ilgili bilgi alirsin,
doktorunla bu korkularini paylasirsin, hem icin rahat etmis olur
daha bi sakin olursun o gece

aynen katılıyorum sana arkadaşım..

bencede komik olmus bole bi soru sormus olmasi opustum hamilemiyim acaba gibi biseydurduk yerde ne die bozulsun tarihi mi gececek

soru soran arkadaşı sorduğuna sorucağına pişman etmişsinizdir yani
cnm korkulucak bişey yok,merak etme...gönlünü ferah tut.:79:

dert ettiğin şeye bak yaa.
durup dururken kendiliğinden bozulur mu hiç !
afedersin oraya bişey sokmadıysan tabi.
ayrıca kızlık zarın esnekse ilk ilişkinde kanama olmaz. nadir görülen bir durum ama.

canım bu soruyu sorman gayet normal bence korkma içini ferah tut....
bende evleneceğim sıra kendimi hep acabalarla oyaladım...
cnm afedersin ama oraya bişe girmediği müddetce bozulmaz merak etme
böle bi korkun olmasıda normal bence ....
öyle kolay yırtılacak bişe değil cnm bu kızlık zarı

mutluluklar

kaç yaşındasın canım sen?? kızlık zarının bozulması için gereken koşulları zaten kızlar anlatmış.ayrıca hepimiz çocuk olduk,düştük,kalktık,bisiklete bindik,bacaklarımızı esnettik açtık kapadık falan fişman...hiçbişey olmuyo öyle kolay kolay merak etme.

Canım Bencede Sen Bi Doktora Git Çekinmene Falan Gerek Yok Kafanın Karışıklığı Gitmiş Olur Kendi İçinide Karartmamış Olursun Zaten Korunma İçinde Gitmen Gerekiyo Tabi Korunmak İstiyosan
Mutluluklar :)

yazık kızaya neden bu kadar rencide edecek cevaplar yazmılşki bazı arkadaşlar dalga geçer gibi yok öpüştüm hamilemiyim falan yani insanlara yaklaşım şekliniz bumu asıl böyle düşünen insanlara yazık diyorum kız sorduuna sorucana pişman olmuştur evlenecek bi kızı rahatlatacanıza germişsiniz gerçekten çok yardım etmişsiniz

Aynen Öyle Olmuş Canım Haklısın Valla Kız Yardım İstemiş Bizden Bazı Arkadaşların Söylediği Kalmamış

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…