her kız evlenmeden önce endişe duyar zaten ilişkim oldu yada şöle oldu böle oldu demiyo..kendim bişi yapmış olabilirmiyim die soruyo bende olsam merak edersim..bunu da tartışma konusu yaptınız ya bravo..2011 yılında hala bu tür konular tartışılıyo evt....bende çok anormal bişi göremedim bu konuda..
Neden her kız böyle bir endişe duyar gibi bir fikre kapıldınız asıl ben de bunu anlamıyorum! Ben nişanlıyım, bekar arkadaşlarım var, evli arkadaşlarım var, benim gibi evlilik hazırlığı yapan arkadaşlarım var. Bugüne kadar çevremdeki hiç kimseden "ya ben evleniyorum/evleneceğim acaba kız mıyım?" diye bir söz veya endişe görmedim. İnsanın durduk yere böyle düşünmesi bence hiç de sağlıklı değil!
her kız evlenmeden önce endişe duyar zaten ilişkim oldu yada şöle oldu böle oldu demiyo..kendim bişi yapmış olabilirmiyim die soruyo bende olsam merak edersim..bunu da tartışma konusu yaptınız ya bravo..2011 yılında hala bu tür konular tartışılıyo evt....bende çok anormal bişi göremedim bu konuda..
Süt mü bu bozulsun :) Aklın fikrin şöyle dursun en çok seni o temsil edecek ne de olsa sağlamlığı önemli tabii
arkadaşlar evlenmeme az bi süre kaldı ilk geceden çok korkuyorum kızlık zarı çok kolaymı bozuluyor daha özceden zarar görmüşl olabilirmi diye kara kara düşünüyorumkimse ile ilişkim yada yaklaşmam olmadı acaba kendim bozmuş olabilirimiyim gibi saçma düşüncelere takıldımkafam karışık şimdi doktora git diyeceksiniz kokuyorum gidemiyor um ne olur yardım edin kızlık zartı çokmu kolay bozlulur şimdiden teşekürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?