Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
arkadaşlar evlenmeme az bi süre kaldı ilk geceden çok korkuyorum kızlık zarı çok kolaymı bozuluyor daha özceden zarar görmüşl olabilirmi diye kara kara düşünüyorumkimse ile ilişkim yada yaklaşmam olmadı acaba kendim bozmuş olabilirimiyim gibi saçma düşüncelere takıldımkafam karışık şimdi doktora git diyeceksiniz kokuyorum gidemiyor um ne olur yardım edin kızlık zartı çokmu kolay bozlulur şimdiden teşekürler
Tabi kızlar bu kadar korkutulurlarsa çok normal.Kişilikleri de hassassa anne kaymak yapar korkuta korkuta sonra da evliliği mutsuz olur.Rahat büyümüş kızlar tabi bu duruma garip bakabilir bu da normal.Yaşamadan anlamak zor benim gibi olgun insanlarda var anlayışlıyım.Lütfen kızlarınızı anlamsız korkutmayın fakat gevşekte bırakmayın onlarla akıllıca ilişki kurun.Sizinle rahat konuşmasını sağlayın anniler ....!Zaten anne korkutmasa bu sefer de çevreden konuşulanlar bilinç altına yerleşecek..Kızlar mantıklı olun diyeceğim ben daha ne diyeyim git gözünü seveyimm!
Tabi kızlar bu kadar korkutulurlarsa çok normal.Kişilikleri de hassassa anne kaymak yapar korkuta korkuta sonra da evliliği mutsuz olur.Rahat büyümüş kızlar tabi bu duruma garip bakabilir bu da normal.Yaşamadan anlamak zor benim gibi olgun insanlarda var anlayışlıyım.Lütfen kızlarınızı anlamsız korkutmayın fakat gevşekte bırakmayın onlarla akıllıca ilişki kurun.Sizinle rahat konuşmasını sağlayın anniler ....!Zaten anne korkutmasa bu sefer de çevreden konuşulanlar bilinç altına yerleşecek..Kızlar mantıklı olun diyeceğim ben daha ne diyeyim git gözünü seveyimm!
ya yapsa nolcak. esi onun bakire olduguna inanmiyosa esi olmasin zaten. evet 2011 yilinda, teknoloji caginda boyle seylerin tartisilmamasi lazim artik. 5 yasindaki cocuklar bile seksin ne oldugunu bilirken 'iliskiye girmedim ama kizligim bozulmus mudur?' gibi bi soru abes kacio bence.
yazık kızaya neden bu kadar rencide edecek cevaplar yazmılşki bazı arkadaşlar dalga geçer gibi yok öpüştüm hamilemiyim falan yani insanlara yaklaşım şekliniz bumu asıl böyle düşünen insanlara yazık diyorum kız sorduuna sorucana pişman olmuştur evlenecek bi kızı rahatlatacanıza germişsiniz gerçekten çok yardım etmişsiniz