• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

İlk geceden korkuyorum

geldim kızlar hepinize ayrı ayrı teşekür ederim aynı sorun hala devam ediyo işime konsantre bile olmaıyorum hayatımın en güzel yılları maf şekilde geçiyor bıktım artık herşey için teşekürler

bu konudaki kızlarımızın bilgisizliği beni çok ama çok üzüyor.

1- kızlık zarı kolay kolay dışarıdan bir müdahele ile bozulan bir şey değildir. lütfen şöyle bir şey duyduk, böyle bir şey duyduk diye cevap yazmayın. adı üstünde bir yerlerden duymuşsunuz. gerçek değil!

2- hepsi ilk ilişkide kanamaz. ama toplum bize öyle bir misyon yüklemiş ki zannedersin hepsi kanamak zorunda. hep çok üzülmüşümdür baba evinde bu kız bozuk diye gönderilip öldürülen gelinlerimizi düşündüğümde.

3- kendini kasmazsan, o gecenin özel geçmesini istiyorsan gevşeyeceksin. sonuçta nişanlını biraz daha fazla tanıyacaksın bu süreçte. nasıl mutlu edeceğini öğreneceksin. onun da seni nasıl mutlu edebileceğini öğrenmesine izin vereceksin ki ilerde sorun olmasın.

bu konudaki kızlarımızın bilgisizliği beni çok ama çok üzüyor.

1- kızlık zarı kolay kolay dışarıdan bir müdahele ile bozulan bir şey değildir. lütfen şöyle bir şey duyduk, böyle bir şey duyduk diye cevap yazmayın. adı üstünde bir yerlerden duymuşsunuz. gerçek değil!

2- hepsi ilk ilişkide kanamaz. ama toplum bize öyle bir misyon yüklemiş ki zannedersin hepsi kanamak zorunda. hep çok üzülmüşümdür baba evinde bu kız bozuk diye gönderilip öldürülen gelinlerimizi düşündüğümde.

3- kendini kasmazsan, o gecenin özel geçmesini istiyorsan gevşeyeceksin. sonuçta nişanlını biraz daha fazla tanıyacaksın bu süreçte. nasıl mutlu edeceğini öğreneceksin. onun da seni nasıl mutlu edebileceğini öğrenmesine izin vereceksin ki ilerde sorun olmasın.

akrabalardan yeni evlenen bayanlara soruyorum yaşıtım olanlara özellikle... ben u konuda bilgiliyim epey :):78:

hepsinin verdiği cevap şu: kendini kasmassan acı olmaz
kızlık zarı kolay kolay yıttılmıyor. erkek bayağı bi zorluyormuş. bozulduktan iki güç sonra da üstüne otururken acıyormuş. ben bunları biliyorm. hem kızlık zarı kolay bozulabilen bi yapı değildir. o kadar kolaymı kzı kadın yapabilmek .:69:

ay utandım ya üf:17:

akrabalardan yeni evlenen bayanlara soruyorum yaşıtım olanlara özellikle... ben u konuda bilgiliyim epey :):78:

kızlık zarı kolay kolay yıttılmıyor. erkek bayağı bi zorluyormuş. bozulduktan iki güç sonra da üstüne otururken acıyormuş. ben bunları biliyorm. hem kızlık zarı kolay bozulabilen bi yapı değildir. o kadar kolaymı kzı kadın yapabilmek .:69:

sadece zarla da alakalı değil ki canım.
yapı gereği dar orası bakire birisinde.
tabiki ilk seferde zorlanmalar olacak.

Böyle daha korkutucu hal almış farkında mısınız? :52:

Son düzenleyen: Moderatör:
Hay Allahım yaaa.
Sevişmek yani karşılıklı olarak birbirini sevmek!
Ne var bu kadar korkulacak anlamıyorum

temmuzda evleniyorum ve kesinlikle bi korkum falan yok..korku çok saçma gelio..tam tersi bi an önce şu üç ay gecsinde sevdiceğime kavuşayım die büyük bi heyecan ve istekle bekliorum:69:

temmuzda evleniyorum ve kesinlikle bi korkum falan yok..korku çok saçma gelio..tam tersi bi an önce şu üç ay gecsinde sevdiceğime kavuşayım die büyük bi heyecan ve istekle bekliorum:69:

katılıyorum insan psikolojikmen rahat olursa hiç bi sıkıntı olmaz öyle olsa bu kadar millet evlenir miydi :9: benimde düğünüm temmuzda haikaten insan heyecenlı oluyo:1:

Ben de haziran sonunda evleniyrum inşallah kızlar.
Tabi ki heycanlıyım sonuçta ilk defa bir erkekle bu kadar yakınlaşacağım.
Ama öyle korku dehşet de yok yani içimde.
Sevdiğin adamla bir olmak onun kokusuyla uyumak kadar güzel birşey olamaz bence:69::69::nazar::nazar::nazar::nazar:

arkadaşlar size bişey anlatayım çok gülüceksinizz ama cahillikle yaptığım birşer ben 15 yaşındayken arkadaşlaaa kızlık muhabbetii etmiştim sonra akşam eve geldiğimde
odama çekildim ve inanmıcaksınız ama hanii bakkaldan aldığımız beyaz mumlar varyaa onu sokmuştum vee bayağıı girdiii ama ben milim milim soktum ben hiç bir erkekele birlikte olmadım şu an nişanlıyım 30 yaşındayım ama doktora gitmek istemiyorum çünkü ben kendimi biliyorumm ama bazende gitsemmi diyorum çünkü bayağı girdi kan ve acı olmadıı belki rahatlılığım bu yüzden oldu.. kendimede ne kadar kızıyorum neden böyle birşey yaptımm aama olan olduu:50:

Sevdiğin adamla bir olmak onun kokusuyla uyumak kadar güzel birşey olamaz bence:69::69::nazar::nazar::nazar::nazar:

kesinlikle öyle en güseli bu zaten..:nazar::emir_bebek:
inşallah bi ömürboyu bu heyecanımız devam eder..
:nazar::nazar:

dimi ama ya varmı buna eş değer hiç bişey yokkkkkkkkkk sevdiğimize kavuşuyoruz allaha şükür daha nolsun ne korkusu ya çokda tın olsada gelir geçer hobaaaaa:64::64::64:

Kizlar karsinizdaki insan sizi biraz düsünüyorsa,
hassassa ve isi aceleye götürmezse aci cekmezsiniz

sevdiginiz sizi rahatlatmasini bilecek, hassas davranicak...
hep bu "cok acidi, cok kanadi, 3 gün sonra bile otururken acidi "diyenlerin
kocasi ya acele etmis, yada esini rahatlatmasini bilememis

esinize güveniyorsaniz rahat olursunuz zaten. rahat oluncada ne acir, nede cok kanar
nede sonrasinda bi aci olur

bende sonrasinda hic bi agri veya kanama olmadi...

Bu adam benim sevdiğim ömrümü geçirmek istediğim adam.
Ter kokusundan bile rahatsız olmuyorum, vücudunun her bir parçası saçından tırnağına eşsiz.
Neden tiksinir insan cinsellikten?:69::69::69::69:

Ömürümü geçirmek istediğim, çocuklarını doğurmak istediğim erkek...
O kadar güvenmişim o kadar inanmışım ki hem kendi hayatımı hem de doğacak çocuklarımın hayatını teslim etmişim.
Bu adam mı incitecek beni?
Bu adam mı üzecek, canı mı yakacak?:nazar::nazar::nazar::69::69::69:
Allahım sen koru ama ben bu tarz korkulu düşünceleri hiç sağlıklı bulmuyorum

Kizlar karsinizdaki insan sizi biraz düsünüyorsa,
hassassa ve isi aceleye götürmezse aci cekmezsiniz

sevdiginiz sizi rahatlatmasini bilecek, hassas davranicak...
hep bu "cok acidi, cok kanadi, 3 gün sonra bile otururken acidi "diyenlerin
kocasi ya acele etmis, yada esini rahatlatmasini bilememis

esinize güveniyorsaniz rahat olursunuz zaten. rahat oluncada ne acir, nede cok kanar
nede sonrasinda bi aci olur

bende sonrasinda hic bi agri veya kanama olmadi...

katilmiyorum. her kadin farklidir. sende kanama ya da agri olmadi diye kimsede olmayacak diye birseyde yok.

dogru bir erkek kadina hayvanca yaklasirsa sonrasi kadin icin agir olur. ama illa oyle olmasida gerekmez. azicikta olsa agri olabilir, kendimden biliyorum :1:

katilmiyorum. her kadin farklidir. sende kanama ya da agri olmadi diye kimsede olmayacak diye birseyde yok.

dogru bir erkek kadina hayvanca yaklasirsa sonrasi kadin icin agir olur. ama illa oyle olmasida gerekmez. azicikta olsa agri olabilir, kendimden biliyorum :1:

her kadinin anatomisi farkli elbette. ama ben bu korkutmacalari dogru bulmuyorum.
kanama ve o anda elbette aci oluyor azda olsa.

ama yok coook kanadi, coook acidi, günlerce agridi diyenleri normal bulmuyorum.
o kadarda abartilcak birsey degil

hic bi toplumda kizlar bu meseleyi bu kadar kafasina takmaz müslümanlarda oldugu kadar
bizde hep korkutmacadan, cinselligin kapali bi konu olmasindan kaynaklaniyor.

büyüklerin anlattigi o korkunc anilarla bizede korku asilaniyor. korkunca kasilma oluyor ve aciyor.
hele hele erkek bilincsizse iyice felaket....

Back