Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bu konudaki kızlarımızın bilgisizliği beni çok ama çok üzüyor.
1- kızlık zarı kolay kolay dışarıdan bir müdahele ile bozulan bir şey değildir. lütfen şöyle bir şey duyduk, böyle bir şey duyduk diye cevap yazmayın. adı üstünde bir yerlerden duymuşsunuz. gerçek değil!
2- hepsi ilk ilişkide kanamaz. ama toplum bize öyle bir misyon yüklemiş ki zannedersin hepsi kanamak zorunda. hep çok üzülmüşümdür baba evinde bu kız bozuk diye gönderilip öldürülen gelinlerimizi düşündüğümde.
3- kendini kasmazsan, o gecenin özel geçmesini istiyorsan gevşeyeceksin. sonuçta nişanlını biraz daha fazla tanıyacaksın bu süreçte. nasıl mutlu edeceğini öğreneceksin. onun da seni nasıl mutlu edebileceğini öğrenmesine izin vereceksin ki ilerde sorun olmasın.
akrabalardan yeni evlenen bayanlara soruyorum yaşıtım olanlara özellikle... ben u konuda bilgiliyim epey :):78:
hepsinin verdiği cevap şu: kendini kasmassan acı olmaz
kızlık zarı kolay kolay yıttılmıyor. erkek bayağı bi zorluyormuş. bozulduktan iki güç sonra da üstüne otururken acıyormuş. ben bunları biliyorm. hem kızlık zarı kolay bozulabilen bi yapı değildir. o kadar kolaymı kzı kadın yapabilmek .
ay utandım ya üf
akrabalardan yeni evlenen bayanlara soruyorum yaşıtım olanlara özellikle... ben u konuda bilgiliyim epey :):78:
hepsinin verdiği cevap şu: kendini kasmassan acı olmaz
kızlık zarı kolay kolay yıttılmıyor. erkek bayağı bi zorluyormuş. bozulduktan iki güç sonra da üstüne otururken acıyormuş. ben bunları biliyorm. hem kızlık zarı kolay bozulabilen bi yapı değildir. o kadar kolaymı kzı kadın yapabilmek .
ay utandım ya üf
Böyle daha korkutucu hal almış farkında mısınız?
Böyle daha korkutucu hal almış farkında mısınız?
temmuzda evleniyorum ve kesinlikle bi korkum falan yok..korku çok saçma gelio..tam tersi bi an önce şu üç ay gecsinde sevdiceğime kavuşayım die büyük bi heyecan ve istekle bekliorum
Ben de haziran sonunda evleniyrum inşallah kızlar.
Tabi ki heycanlıyım sonuçta ilk defa bir erkekle bu kadar yakınlaşacağım.
Ama öyle korku dehşet de yok yani içimde.
Sevdiğin adamla bir olmak onun kokusuyla uyumak kadar güzel birşey olamaz bence
kesinlikle öyle en güseli bu zaten..
inşallah bi ömürboyu bu heyecanımız devam eder..
Ben de haziran sonunda evleniyrum inşallah kızlar.
Tabi ki heycanlıyım sonuçta ilk defa bir erkekle bu kadar yakınlaşacağım.
Ama öyle korku dehşet de yok yani içimde.
Sevdiğin adamla bir olmak onun kokusuyla uyumak kadar güzel birşey olamaz bence
Kizlar karsinizdaki insan sizi biraz düsünüyorsa,
hassassa ve isi aceleye götürmezse aci cekmezsiniz
sevdiginiz sizi rahatlatmasini bilecek, hassas davranicak...
hep bu "cok acidi, cok kanadi, 3 gün sonra bile otururken acidi "diyenlerin
kocasi ya acele etmis, yada esini rahatlatmasini bilememis
esinize güveniyorsaniz rahat olursunuz zaten. rahat oluncada ne acir, nede cok kanar
nede sonrasinda bi aci olur
bende sonrasinda hic bi agri veya kanama olmadi...
katilmiyorum. her kadin farklidir. sende kanama ya da agri olmadi diye kimsede olmayacak diye birseyde yok.
dogru bir erkek kadina hayvanca yaklasirsa sonrasi kadin icin agir olur. ama illa oyle olmasida gerekmez. azicikta olsa agri olabilir, kendimden biliyorum