- 5 Aralık 2022
- 1.840
- 1.463
- Konu Sahibi Aysegullerden
İlk gece kan gelmeme ihtimali var mı?
Diyelim ki kan gelmedi, karşı taraf bekareti nasıl anlıyor
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
İlk gece kan gelmeme ihtimali var mı?
AnlamadımOyle bir ihtimal yok
Ya bakiremolduğuna inanmazsaEvet kan gelmeme ihtimali var, Anlayamıyor
4 aylık evliydim ben kanama olduğunda, eşim bırak inanıp inanmamayı sormadı bile, ağzımdan çıkan söz ne ise gerçek odur, ağzınızdan çıkan söze inanmayan/ inanmayacak erkekle asla birlikte olmanızı önermemYa bakiremolduğuna inanmazsa
Çok korkuyorum gelmemesinden4 aylık evliydim ben kanama olduğunda, eşim bırak inanıp inanmamayı sormadı bile, ağzımdan çıkan söz ne ise gerçek odur, ağzınızdan çıkan söze inanmayan/ inanmayacak erkekle asla birlikte olmanızı önermem
Kadın doğumcu muBi dr um demişti sozunu hatıladıgım kadarıyla aktarayım, kızlık zarı patladıgı gibi kan gelir kan gelmeme gibi bir durum yok demişti
Evet, siz neden sordunuz bu soruyu ozel degılse?Kadın doğumcu mu
Kan gelmemesinden korkuyorumEvet, siz neden sordunuz bu soruyu ozel degılse?
Neden pekiKan gelmemesinden korkuyorum
Çünkü önceden açtıgım konuya bakarsanız anlarsınızNeden peki
Okudum. İçine girmemiş demişsiniz korkmanıza gerek yok, içine girmeden bozulmaz zatenÇünkü önceden açtıgım konuya bakarsanız anlarsınız
İçime girmedi evet ama o kısma bi bastırmıştıOkudum. İçine girmemiş demişsiniz korkmanıza gerek yok, içine girmeden bozulmaz zaten
Rahat olun
Ne kadar şanslısınızBenim kan gelmemişti WC gidip peçete ile kurularken ona gelmişti silik şekilde eşime gösterdim. Bırak bu saçmalıkları sen iyi misin birşey yok dimi diye endişelenmişti bir de. Bir kez daha doğru tercih yaptığıma emin oldum
Kizlik zarar patlamasi diye bi terim kullandiysa doktor olmayabilir o arkadas. Ramazan topu degil buBi dr um demişti sozunu hatıladıgım kadarıyla aktarayım, kızlık zarı patladıgı gibi kan gelir kan gelmeme gibi bir durum yok demişti
Hangi doktor bu soyleyin de gitmeyelim ihtiyaç hasıl olursa, "patlamak" öyle mi? Ne kadar kaba. Ayrıca benim kan gelmedi hanımefendi, ne ilişki esnasında, ne sonrasinda temizlenirken, ne oldu Allah beni yaratırken eksik mi yaratmış? Insanlari yalan yanlis bilgilerle strese sokmayın.Bi dr um demişti sozunu hatıladıgım kadarıyla aktarayım, kızlık zarı patladıgı gibi kan gelir kan gelmeme gibi bir durum yok demişti
Ondan bisey olmazİçime girmedi evet ama o kısma bi bastırmıştı