Ya plan yapmamin sebebi sevisince o moda giremiyor olmam. Eksik hissediyorum kendimi. Ama haklısınız akışına birakmaliyim. Gebe kalmanıza da çok şaşırdım. Bende kullandığım ilaca güveniyordum. Nişanlım prezervatif kullanmak istemiyor. Ben geri çekilirim diyor. Bu sizce uygun mu yoksa çok riskli mi
Güzel kardeşim bu ülkede damacanaya horoza hallenen adamlar var.gencecik Gül gibi hatunsun neyini eksik hissediyorsun.
Bak sana bir anımı anlatayım: bi akşam duşumu aldım bakımımı yaptım parfümlerimi sıktım makyaj yaptım ama hep aklımda bacaklarım çok kalın yaa ya eşimde hoşlanmıyorsa düşüncesi böyle bir gerginim filan....geçtim eşimin karşısına oturdum saten kısacık gecelikle,dediki güzelim üstüne doğru düzgün birşey giysen karnım ağrıyo diyordun üşüteceksin....
Birkaç gün geçti bi aydınlanma yaşadım,bütün gün temizlik yapmışım üstümde yemek ve çamaşır suyu kokulu diz yerleri çıkmış lekeli temizlik kıyafetleri saçım başım berbat,içimden de diyorum ki ya Allah beni böyle yaratmış bacağım kalınsa ne olmuş sakat değilim ya şükürler olsun,kişisel temizliğime bakımıma önem vermem yeterli,ben beni beğenmezsem adam neyi beğensin.öyle düşüne düşüne bi çay koydum sırtımı dikleştirdim geçtim içeri hadi dedim gel bir çay içelim sonrada duş alacam halim berbat.ne dese beğenirsin,sende hoş bir hava var,daha önce hissetmediğim bi güven var sanki üzerinde,boşver çayı gel duşa birlikte girelim!
Anladın mı beni?
Geri çekilmenin hiçbir koruyuculuğu yok.ben ön sevişmenin başında bir seferlik bir temasla hamile kaldım.anlatabildimmi daha açık söylememi istermisin?
Ya yerinde olmayı o ilk güne dönmeyi çok isterdim biliyormusun.o kadar büyülü birşey ki,sadece bir kez olacak çok özel bir durum.bedenen de ruhen de keyfini çıkar,doya doya yaşa,hiçbirşey düşünme zaten her koşulda özel olacak,kendini gidişata bırak.açın hoş bir müzik ortam ışığı loş olsun daha ne olsun.