Süper bi topic :)
Benim regl'imde bi tuhaf.. 3 ayda bi oluyorum. Ve sevgilim diyoki eğer bu 3 ay bi gün bizim evlendiğimiz güne denk gelirse ölürüm ben diyo :) Ama şans tabi. Ve düğündeki yorgunluk falan benimkinde pek olmucak sanırm:) Ben kalkmıcam yerimden bi dans ederim bidada kalkmam yorulmamam lazım gece yorulcaz zaten diyo pislik:)
Bide ben en çok şundan korkuyorum kan falan bazılarından baya bi fazla geliyomuş =( hastanelik falan oluyolarmış. Korkunç..
Ayrıca kaynananın çarşaf görmeside cidden çok ama çok yanlışAma benim kaynanada bakmak ister gibime geliyo. İstemekle kalır ama sadece:)
Ben biz banyoda girdik ilişkiye suyla gitti derim
biz icki icmedigimiz icin dügün gecesi de icki olmayacak ama horon tepe tepe baya bi yoruluruz heralde.. en azindan damat bey baya bi horon tepecek öyle diyo :))
5 yildizli oteller olmasina ragmen neden hijyenik degiller ki
acı var mı acı yaşayanlardan cevap bekliyorum..
ahh ahh aynı durumdayım seninle ve sadece 4 güncük kaldı..epey okudum arkadaşlar karşılıklkı negüzel sohbetler etmişsiniz kimi yerde çok güldüm kimi yerde çok korktum,gerildim o gün nasıl olcak diye düşününce.çok zor geliyor gözüme..
hihihihaklısın valla.biz bekarlar olarak gerçeğini düşünmesi bile yetiyor korkmaya.
ahh ahh aynı durumdayım seninle ve sadece 4 güncük kaldı..
aaaaa negüzelll çok sevindim tatlım..benim daha var.ama ozaman sen boşver böyle karamsar şeyleri.olumlu düşün.sen bana bakma hele sevdiğinle evleniyosan bundan güzle mutluluk olmaz.karşılıklı anlayış sevgi yakınlık herşeye bedeldir[/QU
canımm teşekkür ederim...sevdiğim adamla evleniyorum çok şükür herkese nasip etsin Allah..rahat olmaya çalışıyorum ama bakalım neler olacak..
ödüm kopuyorr..:S kanama,acı,hastane...vs vs noluyoruz yahuu ben güzel olsun istiyorum..
YAA KIZLAR NİYE KORKUYASANIZ OKADAR ZEVKLİKİ ACIYI FALAN UNUTUYOSUNUZ o an sevdiginle en güzel günündesin en mutlu günündesin bak şimdi benim dügün gecemi hatırladım 10 yıl önceye gittim hiççççççççççç acımaz sizde eşinizle kaptırırsanız kendinizi hiç sıkıntı yapmayın ve otele gidin ben gidemedim cünkü evimdeydi cünkü aynı şehirdeydim içimde uhde kaldı oranın havası farklıdır hepinize mutluluklar
yok valla bende nisanda içmesine izin vermedim bütün fotograflarda 5 karıs suratla cıkmıs normalde cok güzel zeybek oynar o gece tık yoktu..biraz benzin alması lazım düğünde..bekler artık 1 gece napiim..
ben de kayınvalidemlerin üst katında oturacağım. off benim de kafam karışık acaba biz de mi otele gitsek.ya onlar aşağıdayken ben acayip kasılırım. pazartesi gece düğün, balayı çarşamba günü. 2 gece otelde kalıp kimseyi görmeden kaçsam mı acaba? ben çok utanırım onları görünce.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?