Az önce bi konu gördüm bi arkadas ilk gecesini otelde gecirmek istiyormus ama kayinvalidesi bunu ayip olarak algiliyormus kendi evlerine gelmelerini uygun görüyormus.
O yüzden bu soru aklima geldi ve bilenlere sormak istedim.
Ilk gece diyelim ki otelde oldu. Nelere dikkat etmeli?
Simdi eminim güleceksiniz ama bilgisizligime verin :))
Dügünden otele geliyorsunuz yorgun baygin hatta ter kokusu ve size sarilan sizi öpen onlarca insanin kokusu üzerinize sinmistir. Sonra yüzünde makyaj yari akti yari duruyo saclarinizin modeli mahf olmus vs.
Yani otele vardiktan sonra bi banyo yapilir heralde degilmi hani gelin bi kendine gelsin sonra geceligini filan giysin sonrada damat girer dus alir oda bi kendine gelir.
Temiz temiz mis kokulu sonra ilk geceye adim atilir heralde dimi?
Bende suan kendime gülüyorum ama bu tür basit seyleri düsünmektende alamiyorum kendimi :))
O yüzden bu soru aklima geldi ve bilenlere sormak istedim.
Ilk gece diyelim ki otelde oldu. Nelere dikkat etmeli?
Simdi eminim güleceksiniz ama bilgisizligime verin :))
Dügünden otele geliyorsunuz yorgun baygin hatta ter kokusu ve size sarilan sizi öpen onlarca insanin kokusu üzerinize sinmistir. Sonra yüzünde makyaj yari akti yari duruyo saclarinizin modeli mahf olmus vs.
Yani otele vardiktan sonra bi banyo yapilir heralde degilmi hani gelin bi kendine gelsin sonra geceligini filan giysin sonrada damat girer dus alir oda bi kendine gelir.
Temiz temiz mis kokulu sonra ilk geceye adim atilir heralde dimi?
Bende suan kendime gülüyorum ama bu tür basit seyleri düsünmektende alamiyorum kendimi :))
Son düzenleyen: Moderatör: