- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi ailedostu1
-
ben 5 senedir aralıklarla kullanıyorumValla 2 yildir kulanmiyorum o zamanlar bana öyle demisti doktorum 7 ay sonra birakdim zaten 15 kilo alinca baya bi yan etkisi olmusdu ben sahsen önermiyorum ama herkezin bünyesi farkli denemek lazim bence burdan soricagin doktra git en iyi o seni bilgilendirir.
Yazz kullanıyorum ben de. Hiç aralık olmuyor, tam koruma :) hatta 2.ayda koruma kesinleşir ama doktorum ilk paketle korur dedi, ki korudu da :)
Yıllardır, ginera ve yazz ı dönüşümlü kullanıyorum.
Kolay kolay olmaz zaten çocuk :) Yıllardır hapla korunuyorum ben. Beyazların ilk ikisini içtikten sonra regl oluyorum zaten . Sperm tutunacak vakit ve ortam bulamıyor :)beyaz haplarda etken madde yok
demir falan varmış
ben genelde beyazları içmiyorum bile
4 gün ara verip yeni pakete geçiyorum o halde de koruyo
İlk gece eşimin korunmasinin zararı olur mu tahriş gibiHenüz çocuk sahibi olmayan birinin hormon dengesiyle oynamasınbence doğru değil..Bırak eşin korunsun bebeğe kadar hatta 2.çocuğa kadar yani kaç çocuk düşünüyorsan..Artık çocuk shibi olmaya karar verdiğinde hormon almalısın bence daha çok erken
Beni korkuttunuzBen evlendigim gün prezervatif gorunce bi irkilmistim neyse bi seferlik geri çekme olsun önce sonra prezervatife geceriz dedik öyle korunmaya devam ettik ama hemen hamile kalmisim evlenir evlenmez 9 ay hic adet olamadim
Aman hap mi atican napcan işi garantiye al
Beni korkuttunuz
Sanirim esim korunacak en doğrusu bu geliyor şu anda bana.ilk gece ve balayinda özellikle. Kendisi çok rahat bayan pimpirik ben☺İlk defa dkhapı kullanacaksan canım, zaten tam randıman alamazsın, adetgünlerin hap kullandığın halde çok sürer ve adetin başta şiddetli olabilir yani bence başlamaya geç kalmışsın, vücudun alışana kadar, arkadaşlarında dediği gibi üç ay sürer, ara kanamalarında olabilir canım.
Yani uzun sözün kısası bence eşin korunsun.
Daha sonra stressiz başlarsın dkhapına.
İlk kullandığın zamanlar ara kanama olur bünyenin alışması gerek.Nisanlim kullanmayı kabul etti zaten ben diğer adetimde kesin hapa baslicam.ama ara verilirse adetim balayina denk gelir.ara vermeden kullanirssm nasıl bir etkisi olur bilmiyorm. Ara kanama yapar mı? Kafamda sorular
Düğünün hayırlı olsun canım inşallah herzaman musmutlu olursunuzSanirim esim korunacak en doğrusu bu geliyor şu anda bana.ilk gece ve balayinda özellikle. Kendisi çok rahat bayan pimpirik ben☺
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?