ilk gece korkusu

Kan gelmesse ne olabilir ki bi erkek ztn kiz olup olmadigini kan gelsede gelmesede anlar m.l degilse.
Acisindan korkma keske hersey onun kadar rahat olsa seni cok iyi anliyorum bende korkuyordum cok nekadar korkarsan okadar cok aciyor rahat birak kendini... Mutluluklar dilerim simdiden

korkma kız...zihnen hazırlan şimdiden...
inceyse şanslısın hemencik olur...
benimki de öyleydi 1damla ha geldi ha gelmedi...:)

2 ay sonra evlwniyorum ama ben ilk geceden cok korkuyorum .. acisindan kan gelmeme ihtimalinden falan. Gecen ay doktora gittim evkenmeden muayene olayim ve korkumu nasil yenebilirim diye. Doktor ince kenarli rahat iliskin olur dedi kanamam olurmu dedim birazcik olur dedi. Amacok kastigimi boyle olursa yaoamayacagimi psikolojik yardom almam gerektigini soyledi. Ama ben rahatlayamiyorum agda yaptiriken bile o bolgeye dokunuldugunda kasilip kalıyorum ki o gece ne olucak bilmiyorum birde ince deyince kan gelmeme durumundan dolayida tedirgin oldum

Kac yasindasin canim? Esin kac yasinda? Bence o anin tadini cikarmaya bakmalisin

kan gelir mi diye sorduğun için troll müsün diyecektim çübkü kk da bununla ilgili yüzlerce konu var. :KK70: korkma canım sevdiğin adama zaten sen yamanacaksın.

X