ilk gece korkusu

Gece gece Haydar Dümene bağladım. Çok sinirlendim. Kadın kendi değerini kendi azaltıyor. Kan gelecek ama az gelirse diye korkacak. Oldu, bi de damar kesip fışkırtalım fıskiye gibi. Kan gelmiş işte daha ne yani daha ne olmalı? Oldu da kan gelmedi, Allah seni öyle yaratmış çünkü senin suçun ne o zaman?

Gece gece Haydar Dümene bağladım. Çok sinirlendim. Kadın kendi değerini kendi azaltıyor. Kan gelecek ama az gelirse diye korkacak. Oldu, bi de damar kesip fışkırtalım fıskiye gibi. Kan gelmiş işte daha ne yani daha ne olmalı? Oldu da kan gelmedi, Allah seni öyle yaratmış çünkü senin suçun ne o zaman?

Bu kan sevdasini anlayamadim gitti..
Bende gelmemisti..

Cinsellikle ilgili konu açan herkese ilk önce "evli misin bakayım sen?" diye sorulan bir sitede, kan gelmezse diye korkan bir kız gelmezse gelmesin diye sakinlestiriliyor, hic samimi bulmadım. Sözüm meclisten dısarı, bu konuda stabil tutum sergileyen arkadaslarım üstüne alınmasın...

Arkadaşım kardeşim hemcinsim nolur bu yüzyılda şunları bırakın artık ya. Kan gelmemesinden korkuyorsun, çünkü kan gelmezse adam senin bakire olmadığını düşünecek. Sen bakireysen inancın bu şekildeyse, sana inanmayacak, seni tanımamış, sana güvenmeyecek, yalan söylediğini düşünecek adamla ne işin var?
Bu konuyu tabulaştırma yoksa çok zorlanırsın. Zihniyetini değiştirmeye, bakış açını açmaya çalış.

:KK53:Sanki bu sehirden gitsem icimde kalacak gibi hahahaha..

yavas yavas korkmaya basladimdaao_O
ALLAH sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin

herkeste gelecek diye bı durum yok aradaşımın 2 tane çocuğu var zar hala duruyormuş doğumlarda sezeryandı artık bu konularda bilinçlenmemeiz lazım kan ilk gece korkusu falan konuşulmamalı

ALLAH sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin

herkeste gelecek diye bı durum yok aradaşımın 2 tane çocuğu var zar hala duruyormuş doğumlarda sezeryandı artık bu konularda bilinçlenmemeiz lazım kan ilk gece korkusu falan konuşulmamalı

Evet canim , valla bende anlamiyorum gelmediyse gelmedi.
Ne esim sordu nede ben merak ettim neden diye ..
Erkeklerin totosunu okadar kaldiriyorlarki erkekler bu durumu takmasa bile artik bayanlar sayesinde takiyolar ..
Beni 2 damla kan icin istemeyen erkegi ben hic istemenm.

Evet normal dogum :emir_bebek:

konuyu çok dağıtmayayım da
epidural - normal doğum düşünüyorsan korkmana gerek yok
doktor ıkın dediği an ıkınırsan hiç hissetmeden yaparsın
ha ıkınmazsan, epidurali kesiyorlar ki ıkınasın, o zaman tam normal doğuma dönüyor...
düşünmüyorsan da düşün bu seçeneği de Hoppa
Allah kucağına almayı nasip etsin, analı babalı büyütsün:nazar:

Bana konu fake gibi geldi. Hani hem ilk geceden korkuyor ama alttan muayene oluyor? Bide hangi doktor "biraz kan gelir" felan diyebilir? Bunun herhangi bir bilimsel aciklamasi yok. Sanki doktor degil, falci :KK14:

Ve üstelik yeni üye ve konu yine bekaret/ kanli carsaf. Bu gibi konularin bircok kk üyesinin ilgisini cektigi biliniyor zaten.

konuyu çok dağıtmayayım da
epidural - normal doğum düşünüyorsan korkmana gerek yok
doktor ıkın dediği an ıkınırsan hiç hissetmeden yaparsın
ha ıkınmazsan, epidurali kesiyorlar ki ıkınasın, o zaman tam normal doğuma dönüyor...
düşünmüyorsan da düşün bu seçeneği de Hoppa
Allah kucağına almayı nasip etsin, analı babalı büyütsün:nazar:

Sagol canim :KK68:
Ilk hamilelik olunca neyle karsilasacagini bilmiyorsun, sadece kulaktan duyma seyler.

Onceden pek takmiyordum ama simdi yaklasti icimide korku sariyor ..
Hastaneye gittim dogum yerini felan gosterdiler , biraz anlati hemsireler .
:KK33:
Benim korkum bugunlerde gecmek bilmiyor..

Soylediklerini aklimda bulundurcam sagol:KK68:

Bana konu fake gibi geldi. Hani hem ilk geceden korkuyor ama alttan muayene oluyor? Bide hangi doktor "biraz kan gelir" felan diyebilir? Bunun herhangi bir bilimsel aciklamasi yok. Sanki doktor degil, falci :KK14:

Ve üstelik yeni üye ve konu yine bekaret/ kanli carsaf. Bu gibi konularin bircok kk üyesinin ilgisini cektigi biliniyor zaten.

Aynen doktorun öyle bir şey diyebilmesi imkansız

bir önceki konusunu okuyunca gerçek gibi sanki...
konu sahibinin hatası 1 kere yazıyor, cevap yazmıyor!

bence konu gerçek
önceki konularını okuyunca da konu sahibinin ilk gece korkusunun sebebi gayet aşikar, kendisine değer verildiğini hissetmiyor.
mutsuz bir evliliğe doğru yol alıyor konu sahibi sanki :KK43:

Hakikaten yaa tıp ilim bilim nasıl ilerlediyse artık doktorlar kan miktarına kadar bilgi veriyorlar baksanıza.

evet bende okudum konu sahte değil gibi bu kadar tasarlayamaz herhalde. aslında ilk geceden daha ciddi sorunları var evlenmemek daha iyi olur onun için sanki.

X