- 15 Ocak 2015
- 318
- 278
- 35
Gelde bana sorrr , az kakdi ama artik zaman durdu valla bi turlu gecmiyoAz kalmış seninkine de ayy yerimm ki onuuuçok bebek sevesim var yaa
ülkeyi terk edince çıkmıcakmı
Gece gece Haydar Dümene bağladım. Çok sinirlendim. Kadın kendi değerini kendi azaltıyor. Kan gelecek ama az gelirse diye korkacak. Oldu, bi de damar kesip fışkırtalım fıskiye gibi. Kan gelmiş işte daha ne yani daha ne olmalı? Oldu da kan gelmedi, Allah seni öyle yaratmış çünkü senin suçun ne o zaman?
Sanki bu sehirden gitsem icimde kalacak gibi hahahaha..
yavas yavas korkmaya basladimdaa
ALLAH sağlıkla kucağına alamayı nasip etsinSanki bu sehirden gitsem icimde kalacak gibi hahahaha..
yavas yavas korkmaya basladimdaa
bu kadar korktuğuna göre normal doğum mu yapacaksın?
ALLAH sağlıkla kucağına alamayı nasip etsin
herkeste gelecek diye bı durum yok aradaşımın 2 tane çocuğu var zar hala duruyormuş doğumlarda sezeryandı artık bu konularda bilinçlenmemeiz lazım kan ilk gece korkusu falan konuşulmamalı
Evet normal dogum
konuyu çok dağıtmayayım da
epidural - normal doğum düşünüyorsan korkmana gerek yok
doktor ıkın dediği an ıkınırsan hiç hissetmeden yaparsın
ha ıkınmazsan, epidurali kesiyorlar ki ıkınasın, o zaman tam normal doğuma dönüyor...
düşünmüyorsan da düşün bu seçeneği de
Allah kucağına almayı nasip etsin, analı babalı büyütsün
Bana konu fake gibi geldi. Hani hem ilk geceden korkuyor ama alttan muayene oluyor? Bide hangi doktor "biraz kan gelir" felan diyebilir? Bunun herhangi bir bilimsel aciklamasi yok. Sanki doktor degil, falci
Ve üstelik yeni üye ve konu yine bekaret/ kanli carsaf. Bu gibi konularin bircok kk üyesinin ilgisini cektigi biliniyor zaten.
Bana konu fake gibi geldi. Hani hem ilk geceden korkuyor ama alttan muayene oluyor? Bide hangi doktor "biraz kan gelir" felan diyebilir? Bunun herhangi bir bilimsel aciklamasi yok. Sanki doktor degil, falci
Ve üstelik yeni üye ve konu yine bekaret/ kanli carsaf. Bu gibi konularin bircok kk üyesinin ilgisini cektigi biliniyor zaten.