- Emoji Skoru
- 7.537
- Puanlar
- 168
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne derece dönüşsüz bir yolda evliliğiniz bilemiyorum elbette,içinde olan sizsiniz;yaşayan,çeken bilir.Şiddet ya da aldatma olayı yoksa korkularınıza yoğunlaşmak yerine bir umut, daha olumlu düşünmeye çalışsanız.Bir umut bir umuttur,içinden neler doğacağı belli olmaz.
bende başlığı okuyunca ilk gece korkusu diyince evlilikte ilk geceden bahsedilicek sandım daldım konuya bende kokruyorum falan yazıcaktım hatta
şaka mı şimid bu bu yaşta düşündüğün şeye bak sakın öyle bişi yapma bir ablan olarak sana tavsiyem pişman olursun ileride bekaretini koru
bende başlığı okuyunca ilk gece korkusu diyince evlilikte ilk geceden bahsedilicek sandım daldım konuya bende kokruyorum falan yazıcaktım hatta
şaka mı şimid bu bu yaşta düşündüğün şeye bak sakın öyle bişi yapma bir ablan olarak sana tavsiyem pişman olursun ileride bekaretini koru
Kıyamam,sen de benimle aynı gaflete düşmüşsün canım Ben hala şaka olduğunu düşünmek istiyorum ya da gecenin bu vakti arkadaş dalga geçmek istedi herhalde can sıkıntısından.
Kıyamam,sen de benimle aynı gaflete düşmüşsün canım Ben hala şaka olduğunu düşünmek istiyorum ya da gecenin bu vakti arkadaş dalga geçmek istedi herhalde can sıkıntısından.
elbette imkansız bir öyle dönülmeyecek bir yolda deilim düşünüyoruz ben uzlaşma devam etme tarafıyım ama bakacaz teşekkür ederim
ver tolinim ya konu sahibi de üni li ablası daha birinci sınıfta canı sıkılmış erkek arkadaşına kızlığını verecekmiş diyo bende istiyorumki sadece kurr kuruya bi gece olmasın biraz renklensin hayatı
Bence ver aga,hiç durma.
Liseler tatil olacak malum,ergenler boşta
bence güzel seksin bırıncı sartı seksi iç çamasırından gecer bakınız bu sekıl
Eki Görüntüle 1150501 bence mutlaka bundan gıysın konu sahıbı
teşekkür ederim inaşalah öyle olurHakkınızda hayırlısı ne ise o olsun elbette.Umarım çözülür herşey,ilerde bu da öyle bir dönemdi işte evlilikte,olur neler yaşanıyor diye arkanızda bırakırsınız.
Bence dalga geciyor cunku gercekten oyle olsa bile bu sekilde acik acik konusmazdi diye dusunuyorum.. yakinda evlencem ve ilk geceden korkuorum filan derdi yani... bu kdr elestiri alacagni dusunemedimi? Dusundude nasil cesaret edebildi bu kdr acik konusmaya? Cvp vermemeside cabasi zaten suan okuyup guluor burayi bence :)
___dega___
dalga geçiyo yada kk yı bilmiyor böyle bodozlamasına böle konu açılırmı ne kadarda rahat yazmış adamı burda iki çeker bi yırtarlar ah canımmm daha çok da küçğk işte ondan belkide
Hahahaha erkeklerin ruyasi olan en seksi ic camasiri iste bu hahaha
___dega___
teşekkür ederim inaşalah öyle olur
alah seni bildiği gibi yapsın okuduğun şehirin etkisinde kaldın deilmi ahahahaha
Yani herşey olabilir,ben böyle bir konu da okudum ya,daha da şaşmam artık birşeye
litfen seksi donumla dalga geçmeyınız