İlk Gece Korkusu

bende başlığı okuyunca ilk gece korkusu diyince evlilikte ilk geceden bahsedilicek sandım daldım konuya bende kokruyorum falan yazıcaktım hatta
şaka mı şimid bu bu yaşta düşündüğün şeye bak sakın öyle bişi yapma bir ablan olarak sana tavsiyem pişman olursun ileride bekaretini koru

Ne derece dönüşsüz bir yolda evliliğiniz bilemiyorum elbette,içinde olan sizsiniz;yaşayan,çeken bilir.Şiddet ya da aldatma olayı yoksa korkularınıza yoğunlaşmak yerine bir umut, daha olumlu düşünmeye çalışsanız.Bir umut bir umuttur,içinden neler doğacağı belli olmaz.

elbette imkansız bir öyle dönülmeyecek bir yolda deilim düşünüyoruz ben uzlaşma devam etme tarafıyım ama bakacaz teşekkür ederim

Demek hersey universite okumakla olmuyormus cahil insan her sekilde cahil olabiliyormus arkdslar

___dega___

bende başlığı okuyunca ilk gece korkusu diyince evlilikte ilk geceden bahsedilicek sandım daldım konuya bende kokruyorum falan yazıcaktım hatta
şaka mı şimid bu bu yaşta düşündüğün şeye bak sakın öyle bişi yapma bir ablan olarak sana tavsiyem pişman olursun ileride bekaretini koru

Kıyamam,sen de benimle aynı gaflete düşmüşsün canım :1: Ben hala şaka olduğunu düşünmek istiyorum ya da gecenin bu vakti arkadaş dalga geçmek istedi herhalde can sıkıntısından.

bende öyle sandım hatta dedim hala korkan varmı ya bu çağda bi bakıyım dedim şeytan dürttü işte :27:gün geçmiyorki böle bi konuyla karşılaşmayayım ya beni buluyo yada ben buluyorum bilemedim :27:

Kıyamam,sen de benimle aynı gaflete düşmüşsün canım :1: Ben hala şaka olduğunu düşünmek istiyorum ya da gecenin bu vakti arkadaş dalga geçmek istedi herhalde can sıkıntısından.

Bence dalga geciyor cunku gercekten oyle olsa bile bu sekilde acik acik konusmazdi diye dusunuyorum.. yakinda evlencem ve ilk geceden korkuorum filan derdi yani... bu kdr elestiri alacagni dusunemedimi? Dusundude nasil cesaret edebildi bu kdr acik konusmaya? Cvp vermemeside cabasi zaten suan okuyup guluor burayi bence :)

___dega___

Liseler tatil olacak malum,ergenler boşta:27:

elbette imkansız bir öyle dönülmeyecek bir yolda deilim düşünüyoruz ben uzlaşma devam etme tarafıyım ama bakacaz teşekkür ederim

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun elbette.Umarım çözülür herşey,ilerde bu da öyle bir dönemdi işte evlilikte,olur neler yaşanıyor diye arkanızda bırakırsınız.

ver tolinim ya konu sahibi de üni li ablası daha birinci sınıfta canı sıkılmış erkek arkadaşına kızlığını verecekmiş diyo bende istiyorumki sadece kurr kuruya bi gece olmasın biraz renklensin hayatı :27:

Bence ver aga,hiç durma.:27:

bence güzel seksin bırıncı sartı seksi iç çamasırından gecer bakınız bu sekıl:40::40:
$cccccc.jpg bence mutlaka bundan gıysın konu sahıbı:31::31::31::27:

dalga geçiyo yada kk yı bilmiyor böyle bodozlamasına böle konu açılırmı ne kadarda rahat yazmış adamı burda iki çeker bi yırtarlar ah canımmm daha çok da küçğk işte ondan belkide :27:

Hakkınızda hayırlısı ne ise o olsun elbette.Umarım çözülür herşey,ilerde bu da öyle bir dönemdi işte evlilikte,olur neler yaşanıyor diye arkanızda bırakırsınız.
teşekkür ederim inaşalah öyle olur
bence güzel seksin bırıncı sartı seksi iç çamasırından gecer bakınız bu sekıl:40::40:
Eki Görüntüle 1150501 bence mutlaka bundan gıysın konu sahıbı:31::31::31::27:

alah seni bildiği gibi yapsın okuduğun şehirin etkisinde kaldın deilmi ahahahaha

Bence dalga geciyor cunku gercekten oyle olsa bile bu sekilde acik acik konusmazdi diye dusunuyorum.. yakinda evlencem ve ilk geceden korkuorum filan derdi yani... bu kdr elestiri alacagni dusunemedimi? Dusundude nasil cesaret edebildi bu kdr acik konusmaya? Cvp vermemeside cabasi zaten suan okuyup guluor burayi bence :)

___dega___

Yani herşey olabilir,ben böyle bir konu da okudum ya,daha da şaşmam artık birşeye :1:

dalga geçiyo yada kk yı bilmiyor böyle bodozlamasına böle konu açılırmı ne kadarda rahat yazmış adamı burda iki çeker bi yırtarlar ah canımmm daha çok da küçğk işte ondan belkide :27:

Cahil o ablasiiii :) o kizligini versin aradan bi zaman sonra da cocuk tekmeyi basinca ortada kaldignda ve evlenecgi zamanda bu sebepten evlenemeyecgi zaman anlicak neyin ne oldugunu :D

___dega___

Back