Merhaba kızlar 19 yaşındayım üniversite 1. sınıf öğrencisiyim sevgilimle yarın akşam beraber olacağız ve büyük ihtimal kızlığımıda vereceğim yalnız forumda okuduğum kadarıyla 1-2 gün ağrı ve en başta çok acı oluyormuş çok korkuyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun ilk olacağı için neler yapacağımı bilmiyorum konuda yanlış yerdeyse eğer kusura bakmayın özür dilerim
aman ne güzel ne güzel gece gece taşlanmak istiyorsun sanırım kendimi haydar dümen gibi hisettim bi an için yavrucum nerde yaşıyorsun bilmiyorum ama biz türkler için konuşuyorum sende türksün sanırım bence ilk gece korkusundan önce kızlığını verdikden sonra ne gibi şeylerle karşılacağının korkusunu yaşa sonra gelip buraya kendimi öldürecem kız deilim nişanlım bilmiyor 1 hafta sonra düğünüm var napacam diye konu açmada
Yalnız arkadaşın soruyu sorup çıkması da...
Yalnız arkadaşın soruyu sorup çıkması da...
Merhaba kızlar 19 yaşındayım üniversite 1. sınıf öğrencisiyim sevgilimle yarın akşam beraber olacağız ve büyük ihtimal kızlığımıda vereceğim yalnız forumda okuduğum kadarıyla 1-2 gün ağrı ve en başta çok acı oluyormuş çok korkuyorum ne yapmalıyım lütfen bana yardımcı olun ilk olacağı için neler yapacağımı bilmiyorum konuda yanlış yerdeyse eğer kusura bakmayın özür dilerim
ben taşlanmak istiyosun heralde yazınca kaçtıyarın erkek arkadaşına gidecekmiş karar vermiş kızlığını vereceğine oturmuş bunları düşünmüşde ilk ilişki esnasında acı yaşamakdan korkmuş bize soruyo alahımmm şuan ne korkular yaşıyorum kocamla ayrıldım ayrılacam tek başıma belkide bi hayat beni bekliyo çocuk var babasız büyütmesi var bu ünide okuyo daha birinci sınıfda düşündüğü kafa yorduğu şeylere bak yaa
hayır burdayım.
Üzüldüm,umarım her şeyin hayırlısı olur sizin için,pozitif kalın.
Bu arada arkadaş emin değil yalnız lütfen yanlış anlaşılma olmasın,büyük ihtimalle kızlığımı vereceğim diyor yani vajinal olur,anal olur oraya karar verememişler henüz
Israrla cevap vermiyorsunuz,konunun devam etmesini bekliyorsunuz.Birbirimize dalaşsak,dini sakıncalardan bahsedenlerle,özgürlükçüler birbirine girseler siz de kıs kıs gülseniz ne güzel olurdu değil mi?Bunlar heeep benim fantezi dünyam işte.
işte şu fantezi dünyandan küçü kesitler versende konu sahibinin ilk gece korkusu kalmasa biraz renk gelse hayatına :)))
Allah akil fikir versin nediyim bekliyemiyonmu derdine ne oldu ve bide utanmadan buraya yaziyor tovbe tovbe
ben taşlanmak istiyosun heralde yazınca kaçtıyarın erkek arkadaşına gidecekmiş karar vermiş kızlığını vereceğine oturmuş bunları düşünmüşde ilk ilişki esnasında acı yaşamakdan korkmuş bize soruyo alahımmm şuan ne korkular yaşıyorum kocamla ayrıldım ayrılacam tek başıma belkide bi hayat beni bekliyo çocuk var babasız büyütmesi var bu ünide okuyo daha birinci sınıfda düşündüğü kafa yorduğu şeylere bak yaa
ben veriyimmi pampaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?