K
kolofun
Ziyaretçi
- Konu Sahibi kolofun
-
Bizde konuşuyoruz ne kadar konuşsakda olmuyor işte korkuyorumm...İnş. korktuğum olmazzzmafoldumben
harfi harfine katiliyorum...korkulacak bir sey yok...korkmak yerine o gunu iple cekmeniz gerek cunku guzel bir sey :lepi: sevdiginizle kavusacaksiniz ne korkusu Allah askina... aksine zevk alacaksiniz, mutlu olacaksiniz...daha nasil aciklama yapayim bilmiyorum...Bunları uydurup bayanların evliliklerinin o guzel gecesi ıcın bu kadar endişe duymasını saglayanların saclarını yolmak,tiftmek,koparmak envayi cesit sey yapmak ıstıyorum .kaydirigubbakcemile
Acı yok hayatım ınanmayın kim diyosa,o acı dedikleri ufacık bi his ,hatta kiminde o bile olmaz.Yada soyle tarif etmek lazım daha once hissetmedigin ama artık ogrenecegin bi his ıcın bir anlık canın yansa nolur?Üstelik sevdigin ınsan ıcın...Ama kendini kasar,ay canım acıcak düsüncesiyle dolu olursan vucut da ona gore tepki verir,işte o zaman acı olur.
Bu konuyu birazda utanarak açtım,fakat burası kadınlar klubu herkes pek cok sorununu paylasablir diye düşünüorum =))
Benim ilk gece korkum var,henüz evlenmek için gencim 18 yaşındayım fakat evlenmeyide istiyorum.Ama ilk geceden gerçekten çok korkuorum.Başarısız bir gece olmasından,karşımdakinin benden soğumasından kafamda pek çok şey var.Büyük bir can acısı oluyormuş sanırım,bu da beni korkutmuor deiL.Nasıl bir duygu olduğunu bilmiyorum..Sadece paylaşmak istedim =) sevgiler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?