İlk Gece Korkusu

benimde dügünüm yakın bende çok korkuyorum bi arkadaşın rahatlatmıştı beni söyledikleriyle ama başka biri aksine çok korkuttu herhalde acıyacak kolay bişey mi dedi

canım benimde düğün yaz sonu bende korku yokta heyecan fena halde erkek arkadaşımla rahatlıkla konuşuyoruz biz bu konuları korkumu alıyor dolasıyla bence korkma yani niye korkuyorsun

Benimde dügünüm yakin...
Korkmuyorum cünkü biz bu konuyu acik acik konustuk.. Ve bana sunu dedi ben senin caninin acimasina dayanamam.... Dikkatli davranirim..
Bizim icin önemli olan o degil... 3 sene bekledik.. 1 gün daha beklesek ne olurki? Birlikte uyuyacaz o gün.. En cok buna seviniyoruz:)

Bu bir iliskide cok önemli.. Bu konuyu konusmak gerek...
Böylelikle sevdiginiz kiside duygularinizi korkularinizi bilir.. Ve ona göre hareket eder:)

şimdi arkadaşlar, az çok birleşme nasıl olur teorikte biliyorum, izlerdik üniversitede kızlarla falan.iyi kötü biliyorum yani
ama şunu merak ediyorum, şimdi hani ön sevişme yapın vs. diyorsunuz ya, tamam yaptık diyelim
(nasıl kelimelere dökeceğimide bilemiyorum ayrıca, kusurum olursa affola)
şimdi erkek girdi diyelim içeri :) (çok saçma bir tabir oldu ama inanın nasıl anlatsam bilemiyorm,neyse)
hani erkek boşalma aşamasında çıkınca, yada oraya boşaldıktan sonra çıkıyor ya, o zaman mı kan geliyor.
yada şöyle diyim, boşalma uzun sürerse ve ilk girdikten sonra aa hadi çıkar bakalım kan geldimi diyecek halimiz yok heralde,
olay nihayete erince işte o süre de uzun sürmüşse, erkek çıktıktan sonra kan geliyormu, içerde sperm sıvısıyla birlikte kaybolma durumu vs. oluyor mu?
ayy tam haydar dümenlik saçmalığında bir soru sordum ama bu konuda cidden kafam karışık.(henüz nişanlıma sormadım da bunu)
CEVAP VERECEK ARKADAŞLAR YORUMUMU BEĞENİRSE ÇABUK HABERİM OLUR. TEŞEKKÜRLER.

canım ya neler dusunmussun ole vallahı 40yıl dusunsem aklıma gelmezdı kan gelıcekse herturlu gelır merak etme onun sıvısı onu alıp goturmez herseyın yerı ayrı oranı sıldıgınde mutlaka kan bulasacaktır ıcıne bosalsa dahı sıldıgın beze kan bulasacaktır korkma Evlıyım bu arada ben

canım ya neler dusunmussun ole vallahı 40yıl dusunsem aklıma gelmezdı kan gelıcekse herturlu gelır merak etme onun sıvısı onu alıp goturmez herseyın yerı ayrı oranı sıldıgınde mutlaka kan bulasacaktır ıcıne bosalsa dahı sıldıgın beze kan bulasacaktır korkma Evlıyım bu arada ben

az once yazdım yazdım nedense kayıt altına alınmadı yazdıklarım:44:canım kanın kaybolma ıhtımalı yok esın ıcıne bosalsa dahı temızledıgın beze herturlu kan bulasacaktır

az once yazdım yazdım nedense kayıt altına alınmadı yazdıklarım:44:canım kanın kaybolma ıhtımalı yok esın ıcıne bosalsa dahı temızledıgın beze herturlu kan bulasacaktır

ayy çok tatlısın :)))
ne bilim işte hep düşünürdüm :)
peki silmedik diyelim, rahatladık yattık kaldık öyle, nolcak o boşamı gitcek yani :))))))))))))))
şaka bir yana dedim ya tam haydar dümenlik soru oldu diye :)

canım asıl tatlı olan sensınhaydar dumene gelen soruları sollar senınkıler kız sılmeyıpte napcan cenabet cenebet sen sılmesende akacak

canım,içine ilk girdiğinde delinmiş olcak zaten,yani kan gelecek.kanı gördüğünde devam edip etmemesi sizin bileceğiniz iş. ama kanı silip devam etseniz bile bazen tam yırtılma gerçekleşmediği için çok az kan gelmeye devam ediyo. reglyi de etkileyebiliyo.sen kendini ona bırak gerisi gelir :))

canım asıl tatlı olan sensınhaydar dumene gelen soruları sollar senınkıler kız sılmeyıpte napcan cenabet cenebet sen sılmesende akacak

kız silme silmeme mevzusu değil mesele, elbet duşa gidilecek. ama gidene kadar yattın kaldın diyelim.
amaannn neyse :))) valla bende çıkamadım işin içinden :)
artık yaşayıp görecez hayırlısıyla :)

iyide insan üstüsteyken kanı nasıl görüyo ben bunu anlamıyorum?
yoksa dediğim gibi ilk girişten sonra görmek için bakıyomu millet?
aa çıkar bakalım gelmişmi gelmemiş mi diyo :))))
off ne zormuş bee böyle

Bazen kan gelmiyormuş zar esnek olabiliyormuş ya zarım esnekse ya kan gelmezse kocam şüphelenirse filan diyorum ben bazen. Böyle olan oldu mu hiç?

kız silme silmeme mevzusu değil mesele, elbet duşa gidilecek. Ama gidene kadar yattın kaldın diyelim.
Amaannn neyse :))) valla bende çıkamadım işin içinden :)
artık yaşayıp görecez hayırlısıyla :)

derın mevzular bunlar ısın ıcıne gırdınmı cıkılmıyor

canımmmmmmmmmmmmmmmm basım catlıyo agrıdan sen benı guldurdun allahta senı guldursun senden bıtane her eve lazım

canımmmmmmmmmmmmmmmm basım catlıyo agrıdan sen benı guldurdun allahta senı guldursun senden bıtane her eve lazım

amin amin cümlemizi gldürsün inşallah :)
ama öyle deme bak yukarda bi kızcağızda geldi yazdı hemen oda benimle aynı merak içinde,
napalım şekerim bu işler derin işler, girsen bir dert çıksan bir dert diyorsun yani :)

Bazen kan gelmiyormuş zar esnek olabiliyormuş ya zarım esnekse ya kan gelmezse kocam şüphelenirse filan diyorum ben bazen. Böyle olan oldu mu hiç?

işte bende bu olayı diyorum ya, bakmak lazımki esnek mi değilmi anlayalım.
ama dediğim gibi bakma işi nasıl olcak, adam girmişken çıkar denilir mi?
yada yapanlar siz dediniz mi ?
bizi aydınlatın anam nolur :)

canım o an bunlar dusunulmuyo emın ol senın canın yanmasın dıye esın gozunun ıcıne bakıcak eeee zevkte alıcanızkanı dusunemıcek kadar zevklencenız Bunları dusunmeyın ole acıpta kana bakıcak kadar davar bırısıyle evlencegınızı sanmam artı esınızın organınada bulasabılır kan ılla sızınkıne bakmasına gerek yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…