- Konu Sahibi haticeustaoglu
-
şimdi arkadaşlar, az çok birleşme nasıl olur teorikte biliyorum, izlerdik üniversitede kızlarla falan.iyi kötü biliyorum yani
ama şunu merak ediyorum, şimdi hani ön sevişme yapın vs. Diyorsunuz ya, tamam yaptık diyelim
(nasıl kelimelere dökeceğimide bilemiyorum ayrıca, kusurum olursa affola)
şimdi erkek girdi diyelim içeri :) (çok saçma bir tabir oldu ama inanın nasıl anlatsam bilemiyorm,neyse)
hani erkek boşalma aşamasında çıkınca, yada oraya boşaldıktan sonra çıkıyor ya, o zaman mı kan geliyor.
Yada şöyle diyim, boşalma uzun sürerse ve ilk girdikten sonra aa hadi çıkar bakalım kan geldimi diyecek halimiz yok heralde,
olay nihayete erince işte o süre de uzun sürmüşse, erkek çıktıktan sonra kan geliyormu, içerde sperm sıvısıyla birlikte kaybolma durumu vs. Oluyor mu?
Ayy tam haydar dümenlik saçmalığında bir soru sordum ama bu konuda cidden kafam karışık.(henüz nişanlıma sormadım da bunu)
cevap verecek arkadaşlar yorumumu beğenirse çabuk haberim olur. Teşekkürler.
şimdi arkadaşlar, az çok birleşme nasıl olur teorikte biliyorum, izlerdik üniversitede kızlarla falan.iyi kötü biliyorum yani
ama şunu merak ediyorum, şimdi hani ön sevişme yapın vs. Diyorsunuz ya, tamam yaptık diyelim
şimdi erkek girdi diyelim içeri :) (çok saçma bir tabir oldu ama inanın nasıl anlatsam bilemiyorm,neyse)
hani erkek boşalma aşamasında çıkınca, yada oraya boşaldıktan sonra çıkıyor ya, o zaman mı kan geliyor.
Yada şöyle diyim, boşalma uzun sürerse ve ilk girdikten sonra aa hadi çıkar bakalım kan geldimi diyecek halimiz yok heralde,
olay nihayete erince işte o süre de uzun sürmüşse, erkek çıktıktan sonra kan geliyormu, içerde sperm sıvısıyla birlikte kaybolma durumu vs. Oluyor mu?
Ayy tam haydar dümenlik saçmalığında bir soru sordum ama bu konuda cidden kafam karışık.(henüz nişanlıma sormadım da bunu)
az once yazdım yazdım nedense kayıt altına alınmadı yazdıklarım:44:canım kanın kaybolma ıhtımalı yok esın ıcıne bosalsa dahı temızledıgın beze herturlu kan bulasacaktırşimdi arkadaşlar, az çok birleşme nasıl olur teorikte biliyorum, izlerdik üniversitede kızlarla falan.iyi kötü biliyorum yani
az once yazdım yazdım nedense kayıt altına alınmadı yazdıklarım:44:canım kanın kaybolma ıhtımalı yok esın ıcıne bosalsa dahı temızledıgın beze herturlu kan bulasacaktır
ayy çok tatlısın :)))
ne bilim işte hep düşünürdüm :)
peki silmedik diyelim, rahatladık yattık kaldık öyle, nolcak o boşamı gitcek yani :))))))))))))))
şaka bir yana dedim ya tam haydar dümenlik soru oldu diye :)
canım asıl tatlı olan sensınhaydar dumene gelen soruları sollar senınkıler kız sılmeyıpte napcan cenabet cenebet sen sılmesende akacak
canım,içine ilk girdiğinde delinmiş olcak zaten,yani kan gelecek.kanı gördüğünde devam edip etmemesi sizin bileceğiniz iş. ama kanı silip devam etseniz bile bazen tam yırtılma gerçekleşmediği için çok az kan gelmeye devam ediyo. reglyi de etkileyebiliyo.sen kendini ona bırak gerisi gelir :))
kız silme silmeme mevzusu değil mesele, elbet duşa gidilecek. Ama gidene kadar yattın kaldın diyelim.
Amaannn neyse :))) valla bende çıkamadım işin içinden :)
artık yaşayıp görecez hayırlısıyla :)
iyide insan üstüsteyken kanı nasıl görüyo ben bunu anlamıyorum?
Yoksa dediğim gibi ilk girişten sonra görmek için bakıyomu millet?
Aa çıkar bakalım gelmişmi gelmemiş mi diyo :))))
off ne zormuş bee böyle
canımmmmmmmmmmmmmmmm basım catlıyo agrıdan sen benı guldurdun allahta senı guldursun senden bıtane her eve lazım
Bazen kan gelmiyormuş zar esnek olabiliyormuş ya zarım esnekse ya kan gelmezse kocam şüphelenirse filan diyorum ben bazen. Böyle olan oldu mu hiç?
iyide insan üstüsteyken kanı nasıl görüyo ben bunu anlamıyorum?
Yoksa dediğim gibi ilk girişten sonra görmek için bakıyomu millet?
Aa çıkar bakalım gelmişmi gelmemiş mi diyo :))))
off ne zormuş bee böyle
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?